בנושא הגיסות

סול33

New member
בנושא הגיסות

משהו יכול להסביר לי למה הגיסות מוכנות לשמור על בילדים שלי בשימחה כשאני הולכת למקום עצוב ולא שמח. שלא נדע. וכשאני רוצה ללכת לסרט הם לא מוכנות.

ס ל י ח ה ?../images/Emo12.gif

נו וודאי.,
מה פתאום שאת תהני והם יסבלו !
אם חלילה יש מקרה מצער
אז בשמחה ישמרו לך
. (שימי לב למשחק המילים) אלה הן הגיסות
בנות המכשפה
כמו באגדות!
(זוכרת מה עשו לסינדלה היפה? אז זה זה.) יש לי הצעה : בכדי לשלב שמחה בצער (שלא נדע טפו, טפו) תספרי להם שאת הולכת לסרט אבל ממש ממש ממש ממש עצוב
פה אני חושבת שלא תהיה להן בעיה , לא?

סול33

New member
ביום שישי

הם שמעו שאני הולכת ללוויה שלא נדע אפילו שלא ביקשתי הם לחצו לשמור על הילדים .אפילו שלא ביקשתי. כמובן שלא הסכמתי כי לפני כחודש ביקשתי, הם חשבו שאני רוצה לבלות הם לא הסכימו.

תנסי את השיטה שלי ותראי../images/Emo8.gif

חוץ מיזה שהגיע הזמן שתפשילי שרוולים ותלמדי להחזיר. כמה זמן את חברת פורום? כבר כמה חודשים לא? אז יאללה מספיק, קדימה !~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

amitmom

New member
סול..עפ"י התאוריה שלי הן מנסות

לשחק אותה טובות לפני הבעל והחמות ואין זמן יותר טוב מאשר שעת צער. אבל בשעת שמחה למה שישמרו לך על הילדים?! כמו שסיגל אמרה כואב להן שאת הולכת לבלות ולהנות אז הן לא יתנו לך את העונג הזה. אני לא מבקשת מגיסותיי שישמרו על הילדים. אני יודעת שאני אשמע תרוצים מפגרים ובאמת שאין לי לא זמן ולא כוח לזה. אני מבקשת מהמשפחה שלי או משלמת לביביסיטר. הכי טוב והכי בריא לכולם. כמובן שזה הדדי והוד מעלתה יכולה לשכוח מזה שאני אי פעם אשמור לה על הילדות שלה. שתבקש מאמא שלה.

ashlaya

New member
תאוריה?

אם לא גיסתי לי מי לי? זאת הסיסמא שהמצאתי ואכן טוב כמובן שקודם כל אין כמו אמא אבל....גיסתי תמיד תמיד שם כשצריך כשהגוזל שלנו היה חולה שבוע בבית מי היה איתו? גיסתי - האחת והיחידה אצלי זה מן פיצוי על האחות שמעולם לא נולדה ...

בנוגע לגיסות

גיסתי שהגיעה מארה"ב לפני שבוע עוזבת היום כל השבוע האחרון ביליתי איתה כמה שיותר והיה כיף עצום בפעם הראשונה שפגשתי אותה לפני כמה שנים היה קליק מיידי ואני יודעת שכולם אצלנו מתים עליה אבל זה לא בגלל שהיא גיסה התאוריה שלי היא אחרת משלכן: זה לא קשור לקירבה משפחתית אלא לאופי של בנאדם

arem12

New member
כל מילה שלך אוחתי סוכריה

וגיסתך הזו היא משהו אחר
והיא אחת ממליון
נ.ב נכון שאת מתה עליי??????? חיחיחי

jif

New member
אם הייתי שמה את הבת

שלי אצל גיסתי... היא היתה שולחת אותה לחמותה
ומי שמכיר את כל הסיפור, מבין למה

למעלה