בנוסף לכל הצרות

hadassi

New member
בנוסף לכל הצרות

לא מספיק שאף אחד לא רוצה לבוא להופיע בארץ, עכשיו גם סוגרים את הסינרמה, האולם הנורמלי היחיד בארץ הזאת, ככה שגם מי שיעיז לבוא לא יוכל!!! זה כבר ממש הסוף!

blackberry way

New member
הסינרמה (או רוקנ´רול ומניירות)

טוב. אז דבר ראשון, הסינרמה היא לא המקום היחיד להופעות בארץ.הסינרמה, אם להגיד את האמת, היא מקום די פלצני להופעות, שהייתי מעדיפה להמנע ממנו באופן כללי גם בימי הפריחה שלו. עזבי את הסדרניות האנטיפטיות והאיסור על עישון שהופכים הופעת רוק להצגת תיאטרון לגריאטרים,גם עניין הישיבה לא כל כך מתאים לרוח ההופעות. אף אחד לא רוצה לבוא לארץ, עם זה קשה לי להתווכח. אמנים שהם מן המקובלים בארץ לרוב דורשים יותר כסף ממה שהמפיקים מוכנים להשקיע. זה לא חדש. גם המצב הבטחוני לא תורם. אבל יש את ההאנגר, יש איצטדיונים לשעת חירום. שיבואו. כבר שלוש שנים מדברים על הופעה של דילן בארץ. יש את קיסריה, שהיא מקום פחות גרוע, לפחות מהסינרמה. הופעות בסינרמה רק מזכירות לי כמה שהרוקנ´רול נהיה משועמם מעצמו, ואנשים באים בשביל לשמוע להקה שתנגן להם ברקע של הצ´יפס והסמול-טוקס. איך שגלגלצ הפכה את ה"רוקרים שלנו" לרודפי פרסום, כאלה שכותבים שירים שיתאימו לסופשבוע רגוע, כי גם ככה הם רעבים ללחם היום (וזה לא חדש). איך שהבועטים של פעם הפכו שבעים אדישים וסופרי- קופונים. קשה לי להגיד שאתאבל על הסינרמה. אם יהיה בי ניצוץ של געגוע, הוא לא ישתווה לסגירה של הלוגוס, או של הרוקסן, או של הפינגווין, ואת יודעת מה, אפילו על הבארבי שגרסתו המחודשת והמפולצנת נםתחה במיקום חדש. יש הרבה על מה להתלונן בקשר למצבו של הרוקנ´רול היום, אבל הסינרמה היא לא הגרועה ביותר. שוין. אביי געזונט.

למעלה