בנוגע לD.V.D של מיוז..

AngeloL

New member
בנוגע לD.V.D של מיוז..

מישהוא יכול להגיד לי כמה D.V.D היו למיוז ועם אפשר להביא לי גם את השמות שלהם(של הD.V.D כי אני רוצה להוריד...)

CitizenErased

New member
לא מדברים כאן על הורדות

את מוזמנת ללכת לרוב חנויות הדיסקים בארץ ולהוריד את הDVDים מהמדף.

AngeloL

New member
לא מדברים כאן על הורדות?@#$%$#^

אז..איזה מין פורום זה? אתם אמורים לעזור לא? ונגיד ועכשיו יכנס לפה משהו שרק שמע עליהם ויתענינן לא תעזרו לו בשמות של D.V.D ודיסקים? עם אתם ככה אז אני יוצאת מפה.. שלום ולא להיתראות!

CitizenErased

New member
תלמדי לשרשר.

והורדות זה לא חוקי. תעבדי, תרוויחי כסף ותקני כמו כולם. ביי.

Apoca1ypse

New member
תראי

זה לא סוד שאין אחד מאיתנו שלא מוריד, ועם זאת קונה ותומך במיוז במקום להצהיר את כוונותייך להוריד (תוכנות שיתופיות-לינקים והורדות אסורים בפורומים של תפוז מן הראוי) פשוט תבקשי את השמות, ויודעת מה גם את זה לא היית צריכה לעשות פשוט תחפשי בגוגל, תמצאי הכל כבר באתר של אמאזון או משהו כזה ובואי אני אעזור לך, אנג'לול www.google.com

Runt

New member
אני לא מבינה למה לא ענית לה

היא סה"כ ביקשה את השמות של הDVD וכן, יצאה מטומטמת שגילתה לשם מה אבל השאלה היתה לגיטימית, המניע לא ועדיין אפשר היה לענות לה...

CitizenErased

New member
כי אני אישית לא תומכת בזה

אם אני הלכתי ושילמתי כסף על DVDים כי אני אוהבת את הלהקה, אני חושבת שגם אחרים צריכים לעשות אותו הדבר. נכון, אם היא לא הייתה כותבת שזה להורדה כנראה שהייתי עונה לה. אבל בכל מקרה מחקתי בערך 5 הודעות שלה בשעתיים. למרות שהראיתי לה איך לשרשר היא כנראה העדיפה לא לקרוא ולהמשיך לפתוח הודעות חדשות בקצב וגם התלוננה שכולם פה מגעילים ואף אחד לא עונה לה כשאנשים ענו. אז כן, אני מעדיפה לא לעזור בכזה מקרה

למעלה