בנוגע ל-LG

inbs

New member
בנוגע ל-LG

שלום ראיתי באתר NETY מחשב של LG אני רוצה לדעת האם הקניה שלו כדאית הנה המפרט הבא: מפרט הנייד : מעבד: Intel® Pentium® 4 3.0Ghz זכרון פנימי: 256MB DDR במהירות 333 DDR כרטיס גרפי: ATI® Mobility Radeon™9600, (64Mb Memory Built-in) דיסק קשיח: 40GB כרטיס מסך : Radeon 9600 64 MB מודם\פקס פנימי: 56Kbps V92 כרטיס רשת אלחוטי: Intel Pro/Wireless Mini LAN Card 802.11b/g (Mini-PCI) כרטיס רשת מובנה: 10/100 ETHERNET LAN כוננים: DVD/CD-RW COMBO כרטיס קול: DIGITAL OUTPUT 3D STEREO SOUND רמקולים: איכותיים, מובנים במערכת חריץ PCMCIA לחיבור אביזרי תקשורת . משקל: 3.3 ק"ג בלבד כולל סוללה אינפרא אדום להעברת נתונים יציאות: 4xUSB (2.0), IEEE1394, S-Video, VGA, Parallel, RJ11, RJ45, S/PDIF, Mic-in כניסה לזיכרון פלאש מסוג Memory Stick, MMC, SMART MEDIA, Secure Digital,CF סוללה : LI-ION 6-cell תוכנות: Northon Anti-Virus, Acrobat, Nero, Power DVD, IP Operator, OSD, Battery Miser מערכת הפעלה Microsoft® Win® XP PRO Edition אחריות : שנה במעבדות חברת ח.י מחשבים .......שידרוג הזיכרון ל 512Mb ב 299 ש"ח האם כדאי???? כי המעבד שלו הוא 3.0Ghz האם זה לא יתרון גדול? תודה רבהה

cheif

Member
מנהל
ת:

המעבד שלו הוא פנטיום 4 שאינו מותאם למחשבים ניידים. אי לכך הבטריה שלו תחזיק יחסית מעט זמן והמחשב מאוד יתחמם. אם המחיר הוא ממש אטרקטיבי אפשר לשקול אותו אבל קח בחשבון שזה מחשב מיושן מבחינה טכנולוגית.

inbs

New member
אני ממש מבולבל

אני לא כל כך מבין ....חשבתי אם המעבד גדול יותר כך המחשב יותר טוב... אני קורא פה בפורומים את כל הודעות ועדין אני לא מצליח למצוא מחשב זול אם מפרט טכני יחסית סביר. אני מחפש מעבד 1.6 או 1.7 זיכרון 512 גודל הארדיסק אינו חשוב לי יציאה לT.V כרטיס מחשב שלא בנוי על לוח האם (יש דבר כזה)..??? בנוי טוב לתנודות. המחיר כולל הכל בסביבות 5000-5500 ש"ח? בבקשה אם מישהו מוכן להמליץ לי עח חברות כלשהן שהן אמינות ..ובמיוחד בשירות שלהן לגבי התיקונים תודה

cheif

Member
מנהל
MHZ לא אומרים כלום

אתה יכול לקרוא על סוגי מעבדים כאן -- זה יסביר לך שאין קשר בין מהירות המעבד לעוצמה שלו. מה זה "כרטיס מחשב שלא בנוי על לוח האם?" כאשר רוכשים מחשב נייד כדאי ללכת על שם מותג ידוע כמו DELL או IBM או HP. בארץ גם LG נחשבים טובים. עיין באתר של ZAP.

Ixion

New member
דבר ראשון, מה המחיר?

ודבר שני, המפרט בסדר גמור, אם כי בגלל סוג המעבד (פנטיום 4), המחשב לא יחזיק יותר מידי מעמד בסוללות... (ואז מה הטעם במחשב נייד?). כמובן ששיפור הזכרון זה חובה.

inbaly

New member
מחשב LG

יש לי המחשב הנדון 4 חודשים, ממש מוצלח ומאוד, מאוד מרוצה. שים לב לזמן אחריות שהם נותנים (שנה או שנתיים), האם כולל מערכת הפעלה או מחייב תוספת תשלום. בסה"כ מחשב מאוד מוצלח, קל משקל (2,250 ק"ג בלבד), מסך חד וברור בעל יכולת קליטה אלחוטית טובה ויציבה ממחשבים אחרים. הערה אחרונה, ניתן להשיגו יותר זול ממה שוהצע לך.

למעלה