בנוגע לתוכנה...

why not me

New member
בנוגע לתוכנה...

האם זו תוכנה מומלצת למתחילים בתחום המוזיקלי? או שהיא ליותר מקצוענים ועדיף להתחיל עם משהו אחר? ואם כן אז עם מה?

bigm4

New member
היא התוכנה למתקדמים....אבל...

היא התוכנה אחת הטובות בשוק היום אבל אתה יכול להתחיל גם איתה... אני לדוגמא התחלתי עם COOL EDIT (על הפנים) תתחיל עם קיוביס ותתקדם תאמין לי....

bigm4

New member
כן תלוי מה הוא עושה...

עם אתה מנגן אז מה שהוא הציע אבל עם אתה שר אז מה שהצאתי מקודם או תתחיל עם קיוביס...

SlyStone

New member
שמע, לא יודע...

תראה, קיובייס תוכנה מאד מקצועית, אבל זה לא אומר שאתה לא יכול לעבוד שם בצורה לא מקצועית... זו תוכנה מאד ידידותית ונוחה... אני לא יודע איך תוכנה פחות מקצועית תהיה יותר "טובה" בשבילך.

HeavenlyB

New member
התוכנה מומלצת לכולם

ממתחילים ועד מקצוענים. התוצאה תלויה במשתמש בלבד. היא יחסית קלה ללמידה. ככל שתלמד את התוכנה יותר לעומקה, תוכל להשתמש ביותר אפשרויות ופונקציות אשר יאפשרו לך ליצור דברים יותר מורכבים, או להגיע לתוצאות שנשמעות מקצועיות יותר. יש לתוכנה כמה דרסאות, אשר מתאימות את עצמן לרמת המשתמש ולצרכיו. כך שאפשר להתחיל מהשקעה מינימלית, ולאחר ניסיון עם התוכנה, אפשרי לשדרג לגרסא יותר מתקדמת ויותר יקרה.

djalexk

New member
למה לא תבוא ללמוד אותה בצורה מסודרת

על כל ומכל צד שיש בה .רזוננס מציע לימודי קיובייס ברמה גבוהה ומורים משובחים ואני מבטיח לך שתצא תותח ברמה שלא תתיקע יותר בעיניני קיובייס(ליצירה ולטיב היצירה קשה לנו לערוב...) לפרטים אלכס קרפל 0505392074 מיוזיקשופ-035254161קובי או רוני או במייל [email protected]

למעלה