בנוגע לשואה-

לירן2002

New member
בנוגע לשואה-

אתם מוזמנים להיכנס לפורומים השמאלניים די לכיבוש ומרצ באתר תפוז ולהיווכח באמת הכי נכונה מכולן: השמאלנים והערבים הם אלה שמוזילים את השואה, שמשווים את חיילי הצבא שלנו לנאצים בגרמניה בתקופת השואה, לא הימניים. תזכרו טוב טוב שעל אחד הכרוזים בהפגנת השמאל האחרונה היה כתוב לעצור את הטרור של הצבא. ותדעו לכם שחלאות כמו אורי אבנרי, יוסי שריד, יוסי ביילין, שמעון פרס, יפה ירקוני, אחמד טיבי, נואף מסאלחה, עזמי בשארה, טאלב א-סאנע ושכמותם הם בושה, חרפה וכלימה לעם ישראל ולמדינת ישראל. הם הגיס החמישי שעוזר לאויב בשעת מלחמה ואסור להתחבר אליהם. והסיסמא שלי היא: אין ערבים- אין פיגועים ! ! ! מבחן התוצאה,
לירן.

חבוב, אתה הבסיס של הגזענות בארץ

אתה יכול ללכת אחרי סיסמאות, סבבה, אבל שתבין מה אתה אומר בעצם: אתה אומר שכל הערבים הם טרוריסטים, אפילו הוכחה לזה אתה לא יכול להביא כי זה לא קיים. ערבים שגרים בארצי לא פשעו, למה אתה ממשיך להעלות את השנאה, למה לא לחשוב טיפה עמוק ולראות שבעצם הם אנשים כמוך, רק שהם נולדו בצד השני של הגדר. אני ממש ממש לא מזלזלת בשואה, אני עדיין מזועזעת מהטיול לפולין שחוויתי לפני שנה וחצי, ואני עדיין ממשיכה לחקור את הנושא, אבל אני עברתי סמינרים, פעולות ועוד על נושא השואה וראיתי מאיפה הכל התחיל. הכל התחיל מכמה אנשים שחשבו על ש"כל" היהודים מכוערים, רשעים, רודפי בצע וכו´... יותר מאוחר הם גרמו לעוד אנשים לחשוב ככה, ובסופו של דבר הרבה אנשים חשבו ככה עד ששמו אוכלוסיה של אנשים בגטו רק בגלל שמוצאם הוא יהודי. הקטלוג הזה כל כך מעצבן ולא נכון, אני לא מבינה איך אתה לא רואה את זה! יש ערבים רעים, נכון, אבל יש פי אלף יותר ערבים טובים, כמו כל האנשים. תגיד שטרוריסטים הם רעים מצידי, אל תגיד ערבים, זה מעליב אותי כאדם שחי בארץ. מתי תבין שיש הבדל בין ערבי ישראל לבין הפלסטינים, לבין טרוריסטים?!

אגב

אתה אומר שאנחנו מזלזלים בשואה, אני לא יודעת בקשר ליפה ירקוני אבל אני ידבר בשם עצמי- אני ממש לא מזלזלת כמו שאמרתי מקודם, אני למדתי לקחים מהשואה, ואני מנסה לשנות את מה שיקרה בעתיד בגלל הגישה הגזענית שלך! אם כבר מישהו מזלזל זה אתה... מה אתה יודע על השואה? כלום כנראה, אם אתה לא רואה כמה שהמשפטים שלך דומים למשפטים של העבר (דוגמה: "אין ערבים, אין פיגועים"). אני מקווה שתלך לספרים ותקרא מה קרה שם, ותבין מה אסור שיהיה במדינה שלנו.

EverMan

New member
על בסיס

מכה בנו חוסך שבטו. אתה שונא את העם שלך , אף אתה לא חוסך ממנו דבר , אתה רק מוסיף לו. ומה אתה מוסיף לו : -הפרדת מעמדות. -גזענות. -שנאה. -מרירות. -פילוג. -סתימת פיות ! מי אתה שתדבר על שמעון פרס ויוסף ביילין שאינך מכיר את דיעותיהם ואת פועלם ! וכל מה שאתה כן יודע עליהם הם שהם חברים בעבודה ושהם פעלו בהסכם אוסלו ! לכן , האדם פה שמבצע זילות כלשהי היא אתה ! אתה הוא זה שמבצע זילות בעם שלו ! שמראה עד כמה הוא שונא את העם שלו ! ואדם ששונא את עמו שלו , שגורע שבטו , לא יכול בעיני לדבר על אנשים אחרים מהעם הנ"ל ! תקן את עצמך , אחר כך תתקן אחרים ! אין שמאלנים אין פיגועים הא ? לך תפיץ את הסטיקר הזה של הימין הרדיקלי אליו אתה משתייך ! כי אלו הדעות שלך ! שונא את העם שלך ... תתבייש ! עוכר ישראל האמיתי הוא אדם שמראה עד כמה הוא שונא את האנשים מהעם שלו ללא על סיבה !

reuveni

New member
יודעים מה פרס וביילין עשו

ובעיקר מה הם עושים מכרו את המדינה תמורת נזיד עדשים

נורית ס

New member
שמאלנים,שמאלנים,הגיע הזמן שתפקחו

את העינים ותראו שאנחנו חיים במלחמה! אתם באמת חושבים שאכן אפשר לעשות שלום אם רוצחים, אי אפשר לעשות שלום איתם,הם האויב הכי גדול של מדינת ישראל! תקלטו אזת. אני כבר מזמן איבדתי תקווה בנוגע אליכם,רוצחים לכם אחים בדם, ילדים בני 5,משפחות שלמות,חיילים,ולכם לא מזיז,כל מה שאתם עושים כי היום זה לצעוק תצאו מהשטחים,ולהמשיך להביש את עם ישראל! אתם לא תבינו בחייכם מה זה טרור,עד שזה יפגע בך,או במישהו קרוב אליך, ותאמינו לי שמאלנים,שאני יודעת איך זה לאבד מישהו קרוב ללבך,אבל אתם לא יודעים,אתם ממשיכים לצעוק,תצאו משהטחים! תתבישו!צה"ל מגן עליכם,קורע את התחת בשבילכם,כל שניה ביום,24 שעות ביממה,וככה אתם גומלים להם,עוד מעט תגידו לי שאתם תומכים גם בסרבנים. אתם יודעים כמה יהודים,יאסר ערפאת הרג במו ידיו. אי אפשר לשעות שלום אם טרוריסט,ניסו זאת כבר,ותראו מה קרה,כל ישראל מתמוטטת,לעומת זאת,אם הימניים היו מנהיגים את המדינה הזאת,היא הייתה מצב הרבה יותר טוב כיום. את השמאל,הבאתם על עם ישראל,קללה,קללה שבקרוב מאוד תוסר, מעדיפים רוצחים,על פנינו ,תתבישו! אנחנו במלחמה,תפסיקו לחלום ,ותראו שהורגים לכם אחים בדם,משפחות שלמות נהרסות, ויבוא יום,שה´ שבשמים,יעניש את הרוצחים ואתכם,למה? כי גם אתם אשמים בכך שהם עושים ברית אם רוצחים! אי אפשר לעשות

נורית ס

New member
טעות

לשעות=לעשות. ובשורה האחרונה-אי אפשר לעשות שלום אם עם שתומך ברצח [הרג] יהודים!

EverMan

New member
סליחה חמודה...

"כל מה שאתם יודעים זה לצעוק תצאו מהשטחים,ולהמשיך להביש את עם ישראל!" סליחה , אנחנו יודעים הרבה יותר מזה. הדרך שלנו לסיים את הסכסוך זה השלום , לא להרוג אותם. לכן , בבקשה ממך אל תכפישי. אנחנו לא עושים בריתות ולא כולנו תומכים ביציאה ללא תנאים , רובנו תומכים ביציאה חכמה והכרזת מדינה למען עתיד ישראל. לכן ממך , דיי "לזרוק קקה". תודה מראש.

אורדי12

New member
ומה הדרך שלהם?

"הדרך שלנו לסיים את הסכסוך זה השלום , לא להרוג אותם" - מה הדרך של הטרוריסטים האלה? אתה חושב שהם באמת רוצים לדבר על הסכסוך ולא להרוג אותנו? כל מה שמעניין אותם זה הרג יהודים. אז למה שהם יהרגו בנו כמו כלום, ואנחנו נדבר איתם?

EverMan

New member
הם לא הורגים בשביל הכיף

הם הורגים למען מטרה כלשהי, שאנחנו אולי לא מזדהים איתה , אבל בהחלט לא למען הכיף.

אני לא מבינה

"אי אפשר לעשות שלום איתם הם האויב הכי גדול של מדינת ישראל"??? ברור ששלום עושים עם אויבים עם אנשים אחרים לא צריך לעשות שלום!!!! "אי אפשר לעשות שלום עם טרוריסט"??? אחרת איך תפסיקי את הטרור??? את אומרת יפה מאוד מה לא לעשות אבל לא אומרת מה כן!!!

הוצאו דברים מהקשרם-

אני לא אכתוב מגילה, אני רק אשאל- מה הם עשו לכבוד השלום שהם כל כך רוצים והורגים למענו? (כמובן חוץ מלהרוג).

לדעתי

אנחנו מדינה דמוקרטית- הבעת דיעות פה היא לגיטימית. וכל עוד אנחנו מדינה דמוקרטית שיש בה חופש ביטוי אסור לנו לסתום זה לזה את הפה ולהתלונן על דברי השני, אפשר להתנגד להם אבל אסור לסתום את הפה שלהם. מדינת ישראל אשמה בסיוע לאויב בשעת מלחמה ע"י הסברה שהיא מעבר ללקויה...מעניין מה אתה היית חושב על מדינה שהייתה מזמינה אותך למסיבת עיתונאים ומושיבה אותך על הרצפה בקור ונותנת לך לשמוע מסיבת עיתונאים בשפה זרה שאותה אתה לא מבין, ללא שום תרגום. אתה לא היית חושב דברים חיובים על אותה מדינה...בדיוק כמו שאנשים לא חושבים דברים חיובים על ישראל, היא לא טרחה לנסות ובאמת לשנות את דעת הקהל...וגם אם נסתה היא עשתה זאת בצורה אומללה לחלוטין.

Pacha

New member
אי אפשר פה לסתום פיות

אלא אם אתה קושר לו את הידיים

הייתי אומר שאם

היו מאיימים עליך שירצחו אותך בגלל שאתה מביע דיעה או תופיע במקום מסויים זה בהחלט כן נסיון לסתימת פיות

Pacha

New member
אני דיברתי על הפורום ../images/Emo163.gif

אבל בהחלט ליפה ירקוני סתמו את הפה אבל היא גם לא הסכימה כ"כ להתראיין לפי מה שהבנתי (למרות שראיתי ראיון אחד איתה)

reuveni

New member
השמאלנים מבטאים את הגזענות שלהם

בהפגנות באירופה בתמיכה ברוצח ערפאת [חבר קרוב של פרס וביילין] אני לא בא בטענות אליהם כי פשוט שכחו לאשפז אותם בזמן

למעלה