בנוגע לר"ת

משאז

New member
בנוגע לר"ת

הנה קובץ מסודר שעשיתי בעבר לראשי תיבות המשטרתיים אתם מוזמנים להוריד אותו ולהשתמש בו שלום, בהמשך למסר זה הקובץ RTF לטיפולך. הדר

מתנדב

New member
עברתי על זה וזה נראה יפה...

אך אני רואה שיש כמה ראשי תיבות, שאתם משתמשים בו, ואני לא מכיר את זה, ודרך אגב ראיתי שחסר עוד ר"ת אחד, נ"ב = נזק בלבד, משתמשים עם זה הרבה כשיש תאונת דרכים ונגרם רק נזק לרכב ללא נפגעים, או כל נזק אחר...

מתנדב

New member
ועוד הערה....

המושג קל"ב, זה מושג שבצבא, לא ידעתי שבמשטרה גם משתמשים בזה, הרי השוטרים חוזרים לבית כל יום, אתה מכיר פנימיה לשוטרים שאחרי המשמרת הם הולכים לפנימיה, במקום לבית?, הרי המושג קל"ב זה קרוב לבית, שבכל יום מובטח לך שאתה חוזר הביתה, וזה למעשה השוטרים עושים, לא כן?...

offirla

New member
למי שלא מכיר - פנימייה לשוטרים....

המקום הוא...... "בית השוטר" בתל-אביב

מתנדב

New member
offirla, ואתה מכיר שוטרים

שבסיום המשמרת הם הולכים לישון שם במקום בבית?

offirla

New member
אני אישית.... כן

ואם לומר את האמת... די לוחצים עליהם שהם ישכירו לעצמם דירה וכל כמה חודשים מגדילים להם את ההשתתפות העצמית. אלה שוטרים שהמשפחות שלהם גרים בצפון הארץ או בדרום הארץ (שהמרחק מהבית לעבודה הוא כמה שעות טובות של נסיעה). יש כאלה יכולים לגור במרכז אצל ההורים / חברים / אחים ולאחרים אין את האופציות הזאת. אז השוטר או השוטרת או שגרים בבית השוטר או שוכרים דירה במרכז (במקום יחסית קרוב למקום השירות). אני חיפשתי תקן לגיוס למשטרה ומצאו לי תקן (חלק מחצי משרה) רק באיזור זכרון יעקב (עבודה עם מתנדבים כסגן מפקד בסיס) וההורים שלי גרים במרכז. אכן חיים קשים...

offirla

New member
אם את שוטרת....

תנסי לברר פרטים אצלך ביחידה. אל השאלות ששאלת - יכול לענות שוטר. המקום נקרא "בית השוטר" הכתובת היא: לוחמי גליפולי (אם אני לא טועה), תל אביב

שלום30

New member
הועלה למאמרי הפורום

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=458&art_id=35 בזמנך החופשי תוכל למיינו לפי הא-ב ולהוסיף ר"ת נוספים אם יהיו.

משאז

New member
לא אהבתי....

אין לך אפשרות לסדר את זה בטבלה??? או לפחות להפוך את זה שיהיה הר"ת - הפירוש

שלום30

New member
גם אני לא...

אבל ככה זה נפתח בכתבן שלי - עשיתי העתק והדבק. לערוך טבלה זה כמו לכתוב את המאמר מחדש.

משאז

New member
אני יכול להעלות את זה בקובץ תמונה?!

ובכך אני זה ישאר מסודר בטבלה....

מתנדב

New member
אי אפשר להעלות תמונה למאמרים....

אבל אם יהיה לי זמן השבוע, אז אני יעבוד על זה אצלי במחשב ואני יעלה את זה למאמרים, בצורה מסודרת...

שלום30

New member
אפשר להוסיף תמונה כקישור במאמר

כמו הקישור שנמצא במאמר שלך

דר דרעק

New member
אם אני לא טועה

המדינה מחולקת למחוזות וכל מחוז מחולק למרחבים, ולא להיפך כמו שכתוב במאמר

mosheh

New member
במהלך היום אבדוק את הר"ת שבדף

שעשיתי ואוסיף/אתקן לפי הקובץ הזה. משה