בנוגע לסקר

OZ MASTER

New member
בנוגע לסקר

אני רואה שרובכם הצבעתם לכך שהייתם רוצים להיות שותפים של בוסקו. אפשר לדעת למה? הנה כמה סיבות למה אני לא הייתי רוצה להיות השותף שלו: הוא מגעיל! הוא חסר רגשות! מתעלל בפושעים! עושה המון שטויות! מסכן את תפקידו ואת תפקידה של שותפו (יוקאס)! כמעט תמיד מאחר! ........ אז למה? למה? למה? אתם רוצים להיות שותפים שלו?

claimbing

New member
כי שם כל האקשן!!!

במילים שלך: "מתעלל בפושעים! עושה המון שטויות! מסכן את תפקידו ואת תפקידה של שותפו (יוקאס)!" זה לא נראה לך אקשן????

leeloo

New member
מלבד אופיו המוחצן והמוגזם

הוא אדם שפועל עם הרגש. זה מה שטוב בדמות שלו. הוא רגיש מאוד, וניתן לראות זאת בכך שהוא נותן כמעט לכל פשע שנעשה לגיטמציה להתעללות ונותן לכך להשפיע על השלווה שלו. אם אני הייתי שוטרת הייתי רוצה לעבוד עם אחד כזה כיוון שאכפת לו, אכפת לו מאוד (קח לדוגמא את הפרק ההשני המשותף של אי.אר ומשמרת שלישית כאשר הוא כמעט הרג את זה שחטף את הילדה כיוון שזה ממש היה לו קשה..) ואני הייתי רוצה לעבוד עם מישהו אכפתי ורגיש, למרות שיש לו קריזות מעצבנות, אבל למי אין?

OZ MASTER

New member
?

ויוקאס ודוק גם נורא רגישים ולוקחים ללב! ואין להם קריזות מעצבנות! אז למה לא להיות שותף שלהם?

leeloo

New member
הם שונים ממנו...

דוק פועל "לפי החוקים" והוא נושא איתו מעין מטען רגשי נורא מרגיז ויוקאס פועלת עם הראש בילדים כל הזמן, לא שזה דבר רע, אבל אני הייתי רוצה לעבוד עם מישהו הרבה יותר אסרטיבי, פחות מודאג מהחוקים, יותר אכפתי, יותר מהיר, וחוץ מזה שאיתו אין אף רגע משעמם. מלבד זאת, דוק הוא פרמדיק ואני הייתי מעדיפה תפקיד של שוטרת, אז הוא מחוץ למשוואה.. בסך הכל בוסקו טיפוס נוראי, אבל הוא שוטר מצוין, לדעתי אפילו השוטר הכי טוב, וזה מה שחשוב בעיקר, יש לו אישיות דינמית, אסרטיבית, אכפתית, וכל אלה ועוד תורמים לביצוע התפקיד שלו בצורה הטובה ביותר.

למעלה