בנוגע לסקר רק רציתי להוסיף שאנג'לינה משחקת גם בסרט ירח מעל המדבר, והוא לא כתוב בסקר... :)
א אהבה אסורה New member 2/4/03 #1 בנוגע לסקר../images/Emo26.gif רק רציתי להוסיף שאנג'לינה משחקת גם בסרט ירח מעל המדבר, והוא לא כתוב בסקר...
בנוגע לסקר../images/Emo26.gif רק רציתי להוסיף שאנג'לינה משחקת גם בסרט ירח מעל המדבר, והוא לא כתוב בסקר...
¥ ¥EleVatioN¥ New member 2/4/03 #3 חחחחח...../images/Emo129.gif ברוכה הבאה והוא לא בסקר בגלל שהיאלא שיחקה שם תפקיד ראשי, יש עוד סרטים שלא מופיעים שם אני חושבת... והנה לך
חחחחח...../images/Emo129.gif ברוכה הבאה והוא לא בסקר בגלל שהיאלא שיחקה שם תפקיד ראשי, יש עוד סרטים שלא מופיעים שם אני חושבת... והנה לך
T T o m b R a i d e r1 New member 2/4/03 #4 גם בנערה בהפרעה היא לא תפקיד ראשי וגם בעקיצה בשישים שניות וגם בהאקרים אולי את מתכוונת לדמות מרכזית שדרכה העלילה מתפתחת?
גם בנערה בהפרעה היא לא תפקיד ראשי וגם בעקיצה בשישים שניות וגם בהאקרים אולי את מתכוונת לדמות מרכזית שדרכה העלילה מתפתחת?
¥ ¥EleVatioN¥ New member 2/4/03 #6 אבל היא שיחקה...../images/Emo129.gif שם גם תפקיד חשוב שלא כמו בבב... ללא ראיות [ככה ] הראו אותה איזה 10 דקות ודיי...
אבל היא שיחקה...../images/Emo129.gif שם גם תפקיד חשוב שלא כמו בבב... ללא ראיות [ככה ] הראו אותה איזה 10 דקות ודיי...
P pinoki New member 2/4/03 #5 כןןן.... יש כמה סרטים שלא מופיעים... עמכם הסליחה... השתדלתי להביא את הסרטים שהכי בולטים בקריירה שלה... וירח מעל המדבר לא ממש מוכר... תקנו אותי אם אני צודקת
כןןן.... יש כמה סרטים שלא מופיעים... עמכם הסליחה... השתדלתי להביא את הסרטים שהכי בולטים בקריירה שלה... וירח מעל המדבר לא ממש מוכר... תקנו אותי אם אני צודקת