בנוגע לספרים..

PorscheGuy

New member
בנוגע לספרים..

אני רוצה לקנות את הטרילוגייה. אחרי סקירה בחנויות, ראיתי שיש ספר אחד שמרכז את כל הטרילוגיה ובמחיר זול יחסית - 186, החסרונות הם שהוא מאוד גדול וכבד - אז אני לא יודע איך אני יקרא אותו בכיף כשאני במיטה נגיד, וזה שהוא בכריכה רכה.. האפשרות השנייה היא להשקיע יותר כסף ולקנות כל ספר בנפרד - 93 ש"ח כ"א, היתרונות הם - כריכה קשה, נוחים לקריאה כמו כל ספר אחר. המחירים בצומת ספרים ובסטימצקי זהים. מה אתם מציעים? תודה ענקית מראש.

Dark Muse

New member
לקרוא באנגלית ../images/Emo3.gif

יש לי הכריכה הרכה המרוכזת באנגלית (עטיפת זהב). יכול להבין אותך שזה לא נוח וקצת שברירי אבל זה שווה את זה.

Nienna17

New member
מנסיוני האישי, עדיף כריכה קשה

לא משנה מה, אלה ספרים שיישארו איתך וכריכה קשה יותר ניתנת לשימוש. וגם מסכימה עם מי שמעליי, לקרוא באנגלית
.

PorscheGuy

New member
תודה לשניכם!

לא אכפת לי מסוג הכריכה באמת, רק בגלל שהספר המרוכז יותר מדי גדול ונראה לא עמיד במיוחד אז טרחתי לציין את זה. את הספרים באנגלית אני מקווה לקרוא אחרי שאני אקרא את הגרסא בעברית שוב. (קראתי את הטרילוגיה לפני כמה שנים טובות, בהוצאה הנושנת משנת 79 אני חושב)

PorscheGuy

New member
עדכון - קניתי! ../images/Emo13.gif

קניתי את השלישייה בכריכה קשה, ואת ההוביט (בתרגום של הצנחנים כמובן). חג שמח לכולם!

Feanor75

New member
טוב עשית

אגב יש למעשה גם שני תרגומים שונים של שר הטבעות, כנראה קנית את החדש. אם אתה לא ממש דובר אנגלית, לא טוב לקרוא באנגלית. כלום לא משתווה לקריאה בשפת אם, למרות התיווך של המתרגמים שמעצבן לפעמים. תרגום הטייסים של ההוביט הוא נהדר.

Feanor75

New member
כרך אחד

אני קניתי את שלושת הספרים בכרך אחד, לפעמים אכן קצת מסורבל ואני עצוב, אבל אז אני נזכר במאה שקל שחסכתי, בהם אוכל לקנות עוד ספר של טולקין, ואז אני נהיה שמח. סה"כ עסק טוב. לעמנואל לוטם יש סגנון ממש טוב, לצד תרגום מעצבן של מילים כמו עלפים, הרי-האובך במקום ערפל שזה לא נכון וכאלה דברים.

PorscheGuy

New member
אני מסכים איתך, אבל..

כרגע יש מבצע מיוחד - כל ספר שני ב70%, ככה שלקחת את ארבעת הספרים בנפרד עלה כולה 20 שקל יותר ממה שהיה עולה לי לקחת את השלושה בכרך אחד+ההוביט, ההשקעה הנוספת הייתה שווה את זה לדעתי...

Y. Welis

New member
הספרים מגיעים מדי פעם לחנויות המשומשים

וכן יש ברשת כמה אתרים של חנויות כאלה. אבל אישית גם אני מעדיף את הכרך האחד (באנגלית, עם זאת) - נוח יותר למצוא בו דברים מאשר ב-3. ולחיפוש רציני - קובץ אל'קטרוני.

למעלה