בנוגע למפקד

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
בנוגע למפקד

יצא לי גם לקרוא את הכתבה בYNET וכמו כולכם העניין העציב אותי מאוד. קשה לשמוע שתנועות נוער כמו הנוער הדרוזי והיכל ענ"ג (אין לי מושג מאיפה הביאו את התנועה הזאת.. בטח עוד תנועה בכאילו של החרדים שנועדה להשיג עוד כספים) אבל יצא לי לדבר היום עם רפאל על התוצאות וסה"כ יצאתי די אופטימי מהשיחה. אני בטוח שלכל בית"רי אמיתי כואב לשמוע דבר כזה, אבל יש נקודות שמהן אנחנו יכולים להתעודד: בית"ר גדלה במפקד הזה ב30-40 אחוזים, מחנה סוכות האחרון נראה כמו מחנה של תנועה רצינית לכל דבר ועניין ובכלל יש אווירה טובה בתנועה, ב4 השנים האחרונות התנועה נמצאת במומנטום חיובי ונבנית מחדש. אלו דברים חשובים מאוד שאסור לזלזל בהן, מי כמונו יודע שבתנועת נוער נבנות לטווח הארוך ולא לשנה-שנתיים הקרובות. אנחנו עוד נחזור. ונחזור בגדול. וכשאני אומר נחזור אני לא מתכוון רק לעבור את אחוז החסימה של תנועות הנוער, אני מתכוון נחזור להיות תנועה גדולה ודומיננטית, אנחנו ראויים לכך ובעזרת ה' וקצת מתודות אנחנו נשיג את זה. 83 שנים אנחנו קיימים, ואנחנו לא מתכוונים להיעלם בתקופה הקרובה. בית"רים עוד יצעדו במדי בית"ר מניפים דגלים סגולים-צהובים בירושלים, תל אביב וחיפה. זו תביעתנו, בראשית ברא ה' את תביעתנו.

הרבה זמן לא הייתי פה אבלל

אני חייב לכתוב על המפקדד!!! כמו שכולם יודעים אני כבר לא בבית"ר בגלל הפוליטיקה!!!!! שיש בה! אז אני רוצה להגיד שכואב שתנועה לא עברה את המפקדד ולדעתי כולם יודעים בדיוק' למה זה בגלל שהכלל זה פוליטיקההה!!!!! הבעיה היא שבתנועת נוער לא מקשיבים לנוער ולמי שבאמת קשור לתנועה וזה מה שקורה!! מקווה שהתנועה תחזור להיות נורמלית כמו שאני זוכר אותהההה יאלה שיהיה יוןם מושלםםם

MS6

New member
אתה מאוד משעשע..

אתה כותב דברים שפשוט הקשר ביניהם למציאות הוא מקרי בהחלט, אני לא מבין מאיפה אתה מוציא שטויות כאלה. בוא נצא מנקודת הנחה שאתה צודק לגמרי, שכל מילה שאמרת נכונה, עכשיו בוא תסביר לי מה הקשר בין זה לבין העובדה שבית"ר לא עברה את המפקד? אני באמת לא מבין למה אתה מתעקש לבזות את עצמך, יש לך בעיות אישיות עם אנשים סבבה.. למי אין? אבל אנחנו לא צריכים לסבול את זה. לא כאן ולא במקומות אחרים, אתה חייב להבין שההודעות שלך לא מועילות ורק מפריעות ולכן אני ממליץ עודד שאם אין לך דברים להוסיף חוץ מהנושא הזה אז אולי עדיף שלא תכתוב כאן בכלל. אני לא מבין איך הגעת למצב כזה וזה עצוב לי, אתה אחלה בנאדם ואני בטוח שאתה חסר למעו"ז שקד. אבל אנחנו לא הולכים לנגן פה לפי הכינור שלך, במיוחד כשאין כמעט אנשים בתנועה שמסכימים עם מה שאתה אומר. הבעיה היחידה שהייתה בכל מה שנוגע לקורסים ועליה מסכימים שהסגל היה צעיר מאוד, חסר ניסיון ולכן גרם למספר בעיות. זו הייתה הבעיה היחידה בקורסים. ואני הדרכתי כבר בקורסים ככה שהנושא לא זר לי.

תקשיב מושוןןן

אני לא חלק מהתנועהה ולא מתכוון להיות וכוס עמק הבעיות עם האשים מה שמפריע לי זה מה שקורה בתנועה הזאת שאני כל כך אוהב..... ווואלה אתה יודע מה משה אתהצ לא מבין כמה א נשים חושבים כמוני אני יודע לםחות על עוד 20 אנשיםםם שחלקם עזבו בגלל זה ת'תנועה . ואתה יודע מה צודק אני לא בתנועה הזאת אני לא יכנס לפורום שלך כי אתה יודע זה רק חלאנשים שחושבים כמוךך ואני לא כזה... אה ועוד משווו מושוןןן הבעיה בקורסים הייתה שלא נתנו לנו בכלל לבטותאת עצמנוו..... והסגל היה אולי צעיר אבל אכותי וכולםםםם יודעים את זה אבל מ'זה משנה הקוסים כבר מזמן לא מאנינים אותי עם הייתי מביןןן על מה אני מדבר אז זה היה אחרת אבל אתה לא מבין כלום גם לא את עצמך אז מ'זה משנה?? אלהההה שתיהיה לכםם תנועה מצוינת אמןןןןן כי אני אוהב את התנועה הזאת אבל לא את האנשים שבה יאלה סלמאתת!!!

המפקד

למי שראה בטלויזיה או קרא ב-ynet או לא יודע איפה, יכול לראות במפקד2006 כישלון, מכיוון שתנועת בית"ר לא קיבלה אומדן, אך יש לקרוא דברים בין השורות: 1. בעוד ממוצע הגדילה של כל תנועת נוער עומד על 20%, תנועת בית"ר גדלה בלמעלה מ-30% - אחוז הגדילה הגבוהה ביותר בקרב תנועות נוער (בקרב מדריכים גדלנו ב-40%). 2. המפקד הוא אמצעי לבדיקת גודל התנועה והוא כלל את השנה הקודמת. מי שראה את מחנה סוכות לפני שנה, ואת מחנה סוכות השנה יכול לראות שתנועת בית"ר עברה שינוי רציני שללא ספק יבוא לידי ביטוי במפקד של השנה הנוכחית(אם יהיה וכשיהיה). מעוזי"ם חדשים נפתחו:ענתות,ירושלים-פסגת זאב, רעננה, גבעת שרת בבית שמש ויסלחו לי מעוזי"ם חדשים שלא הזכרתי אותם. 3. כמו שאמרתי המפקד הוא אמצעי ולא המטרה. המטרה של כל אחד מאיתנו היא לעשות את העבודה החינוכית ולעבות אותה ככל האפשר. תנועת בית"ר עברה שדרוג בכל מה שקשור לפעילות ברמה המקומית, ועם המגמה הזאת נמשיך הלאה הלאה, כדי להיות תנועה גדולה ומובילה, אך המפקד הוא לא המטרה המרכזית שלשמה אנחנו מקיימים א השנה. עוד משימות רבות לפנינו: העברת שנת פעילות טובה ובניית תשתית פעילות לטווח ארוך, שדרוג ברמת הפעילות הארצית(מועצת חניכים או מטה שה"ר), יצירת שת"פ נרחב בן המעוזי"ם(ביחוד המעוזי"ם הקרובים גיאוגרפיים). במידה ונקיים את כל אלו- גם המפקד יעבור בהצלחה. לסיום, אני נמצא כבר למעלה משנה בתנועה החל מהקורסים של שנה שעברה(קצת לפני...), ואני רואה שהתנועה גדלה ומפתחת בכיוון הנכון. אל יפול רוחכם למשמע תוצאות המפקד, וכולם צריכים לפעול כדי שנהייה תנועה מובילה. אנחנו בכיוון הנכון. בברכת תל - חי , גרעין פלאטו.

למעלה