בנוגע למחזמר קספר !!!

מאור123456

New member
בנוגע למחזמר קספר !!!

היי לכולם , אז ככה כמו שפרסמי בפורום "מחזות זמר" האודישנים בוטלו בשל חוסר זמן וייתקימו מבחנים לאנשים מוכרים בתחום בלבד. אבל, מי שבכל זאת מעוניין אני יכול לקשר אותו להפקה . מחפשים 2 בנים בגיאי 11-16 , שישחקו לסירוגין את "קספר" , ו 2 בנות בגילאי 11-16 לתפקיד הראשי (אחת נמצאה, מחפשים נוספת, אז יש סיכוי) מי שגר באזור המרכז בלבד, מוזמן לשלוח לי מייל [email protected] אני אדאג להפנות אותו מאור

Nir5L

New member
מאור

תודה על זה שאתה מעדכן אותנו... (תבדוק בבקשה אי מייל חחח)

מאוררר כנס שנייה...

קודם כל תודה.. דבר שני- אתה יודע במקרה מי משחקת את הילדה? כי אמרת שאחת יש.. ושתיים- יש לך דרך לברר לי אולי אם אפשר להבחן אם אני בת 16 אבל נראית קטנה יותר?.. חחח אני אשמח אם תענה לי מהר. ממני- יעל

שגיא ק

New member
משהו פה נראה לי מוזר.....

מה זה ביטלו אודישנים כי אין זמן??? זה לא נשמע טוב. גם לא נראה לי הגיוני שמפיק מתחיל יעשה את ההצגה שלו דווקא בפסח-החג שכל עם ישראל בחו"ל ועוד עם יוצרים לא מוכרים וכו'. ותחשבו על זה...

מממ.....כן משהו נשמע מסריח אבל

הקטע הוא זה שזה חג שלמרות הכל יש מספיר אנשים בארץ כדי שיבואו להצגות ודווקא בגלל שאין הרבה הצגות והורים מחפשים מה לעשות עם הילדים- אז אנשים ילכו לקספר לדעתי זה החישוב שלו וזה חישוב ממש חכם. מי האידיוט שקבע שרק בחנוכה צריך להיות הצגות?! ואגב- בחנוכה חצי מדינה הייתה בחו"ל..

Nir5L

New member
או ש..

או שהוא לא יכול להרשות לעצמו להיכנס לתחרות עם היוצרים המוכרים והמפורסמים של מחזות הזמר של חנוכה (חנוך רוזן ירון כפכפי משה קפטן וכו'...)

שגיא ק

New member
אם פסח זה חג אידאלי למחזות זמר,

איך זה שעד עכשיו לא עשו בפסח שום מחזמר? (חוץ מקטנטנות והיה אז להיט ויכל להצליח בכל זמן כלשהו)

Nir5L

New member
זה התחיל..

שהקוסם הציג בחנוכה (נכון? או שאני טועה?) וככה זה המשיך.. אני משאר חחח

Nir5L

New member
הסברתי לך למה..

כי הקוסם עשה בחנוכה וככה כולם המשיכו...

שגיא ק

New member
וחנוכה זה קצר ופחות טסים לחו"ל אבל.

פסח זה ארוך ומלא טסים לחו"ל ויש גם כל מיני פסטיבלים......

מאור123456

New member
האודישנים לקספר

האודישנים יתקיימו ביום ב' ה 5.1.04 , הקווים לקביעת האודישן יפתחו מיום שישי, הטלפונים : 051537800 089203104 055300001 ( מיותר יהיה להתקשר עד לפני יום שישי, כי לא יתנו מידע ) בהצלחה !!!!

mary lou

New member
מישהו רוצה לספר לי מה זה קספר?

אה... בלי קשר... יעל- כבר שמעת על ההצגה החדשה ב"הבימה" ששיר אידילסון משתתפת בה?

למעלה