בנוגע ללימוד שפה...

U n i v e r s e

New member
בנוגע ללימוד שפה...

שלום לכולם, ובכן, קודם כל אציין שאני ימנית אחרת אשכח (ובגיל 6 "העבירו" אותי יד. הייתי שמאלית). אני מתעניינת בלימודי שפות, ורציתי לדעת האם יש לי קליטה מהירה לשפות כיוון שאני רוצה להתחייב ללימודי השפה ההולנדית. בנוסף, אשמח לניתוח כללי של כתב ידי. בתודה, U n i v e r s e

אתה טוב יותר בקליטת שפה מדוברת

מאשר בקריאה כדאי לך ללמוד דרך שהיה במקום שבו מדברים את השפה. אבל למה הולנדית? אתה תהיה הרבה יותר טוב בשפות לטיניות. לא לקחת יותר מדי ברצינות.

U n i v e r s e

New member
מה עושה שפות לטיניות יותר...

מתאימות לי ללימוד מאשר השפה ההולנדית? ולשאלתך, שהיתי בהולנד תקופה מסויימת, אך לא הזדמן לי ללמוד את השפה.

U n i v e r s e

New member
אוכל בבקשה לקבל גם

ניתוח כתב היד שלי, ללא שום קשר לשאלה הנוגעת לשפות? תודה

בהמשך לשאלתך, בדיוק היום ראיתי לזמן

קצר, לקראת 8 קטע מתכנית שהוא משתתף, או תכנית שלו, אינני יודע והחכמתי רבות בעניין האות ב' - קרי "בית" למי שלא הכין שעורי בית. למדתי ש ב' גדולה זה ( אופס, שכחתי ) ו ב' מתכופפת זה מישהו שמרבה להיעדר מהבית, עסוק ומתרוצץ בחוץ וממש תייר אצלו בבית. אני מקווה שהבנתי נכון, בכל מקרה, היות שפספסתי תכניות קודמות על אותיות אחרות, לרבות התכנית על האות ץ' סופית ועוד, אינני יכול להשיב על שאלתך. ההגיון אומר לי ש ץ' סופית קשורה לגובה, לעצים, לגורדי שחקים, להט טיסה וצניחה, מן הסתם זו ה ץ' משתלטת על המרחב של חובבי ה בנג'י. פספסתי בעבר גם את התכנית על האות ע' ומאז חיי הלילה שלי אינם חיים.

pumiki25

New member
Universe -

הבטתי בכתב היד שצירפת, והוא "דיבר" אליי מאוד. אני מתנצלת על שלא עונה כרגע - אני תשושה לחלוטין. מבטיחה שאשתדל לחלוק איתך מתובנותיי ביום-יומיים הקרובים - זאת בהנחה כי לא יעשו זאת אחרים לפניי
בינתיים - לילה טוב וחמים!

shamon51

New member
רשמים כאלה ואחרים

הי יוניברס ( ה-מיס יוניברס ?) נזכרתי ב שיר שמתאים לאישיותך.
תנועה נמרצת של הכתב בשילוב עם קישור מקורי של האותיות בתוך המילה
מרמז על רצון לפעולה, הישגים, מחשבה מקורית, יצירתיות וגם מעט עקשנות, אובססיויות
למשל סיום קרס במילה "איזה" הקישוטים הצעקניים באותיות "ץ"-סופית ו "ף"-סופית העלו בזכרוני את ה שיר. הרבה רצון למשוך תשומת לב, להרשיםף להפתיע ולא תמיד יודעת להרפות שמעון

shamon51

New member
ועוד ../images/Emo24.gif

ישנם סימנים ל "השתבללות" בכתב היד (אותיות = ס, פ , ה , ץ, ף, ל להבנתי מראה
עולם פנימי עשיר
מסובסבת עם עצמה (עסוקה חזק בעצמה)
לא מרפה, נאחזת שמעון קרן: נראית לי 4 עם כנף 3 ??

shamon51

New member
ולסיום ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הנה מה שכותב ידידנו דני סנדרסון על הגברים שפוגשים אותך: "אני ישנוני וקצת מג'נוני אך באצבע לא עשוני, אני קולט אותך עיוני, מה הדאווין שלך?"

sneakers

New member
יש לך כשרון שפות ועוד

הרבה הרבה תכונות נהדרות. ואגב... לטעמי כתב מדהים, מקורי ומעניין

TIME4U

New member
ומה עם הכתב הגדוש בקישוטים

הקישורים האיטיים, העוקפניים ,התומכים והמגוונים, הקווים המיימינים, הקשתות הקמורות וההקמרות התחליפיות, שולי הפתיחה, האותיות הצרות, הצורה העגולה , הקשתות הקעורות הצרות/עמוקות/מגוונות +רווח הצר בין האותיות ועוד מלא מלא.... האם אני טועה?או מדמיינת? בכל זאת לא כל יום מגיע כתב כזה לכאן.

TIME4U

New member
אני חושבת שתצליחי לעמוד בכל משימה

או אתגר שתציבי לעצמך , אבל את צריכה לתת את הדעת לנושא אחר שחשוב הרבה יותר, והוא אופי/טיב היחסים שלך עם הזולת , הדרך בה את בוחרת להשיג/להגשים את שאיפותייך, המחיר שאת מוכנה לשלם בעבור השגת התכלית, הנכונות שלך להעניק מכל הלב משהו אמיתי או לעזור לחבר/לזולת מבלי שזה יתקשר לכיסופייך והמחיר של לבחור בחיים טבעיים ואמיתיים אל מול הבחירה של הצד השני של 'המטבע'. אלו הן רק נקודות למחשבה מתוך התרשמות ראשונית ולא מעמיקה מכתב ידך. ואם טעיתי בהתרשמות, אז אני מתנצלת מראש.

את לא טועה, הכתב יוצא דופן!

מצד אחד כאילו הכול גלוי ופתוח לכל, מצד שני יש גם סודות בכלל, הגברת ממלאת כל חלל אפשרי בעזרת דמיון, כושר המצאה, שזירת רצף, משהו מרתק, אולי מהפנט ואולי גם קצת במקום שחסרים הידע והעובדות. יש כאן המון אסוציאטיביות, חיבור בין דברים שייך/לא שייך, לבטח משכנע, א' מוביל גם ל: ג', קצת סחף, אולי פאתוס, אולי גם אנרגיות לקדם ולשווק. יתכן ניסיון מצער לא מוצלח באפיקי לימוד מסגרתיים עיוניים, ויתכן שזו הגברת צוברת הכי טוב את מיומנויותיה תוך כדי התנסות בלתי אמצעית. הכתב זורם ובכל זאת הספונטאניות תחת בקרה ושליטה. תהליך החשיבה עובד נהדר עם החושים, כך שהגברת רואה כעת כמה צעדים קדימה, עכובים ותקלות בשלב שזה עדין מינורי וכך מקדימה לשנות כוון ולאלתר ונדמה שלא הופתעה, להיפך, ציפתה ונערכה. עד כאן רשמים על רגל אחת לכתב יד עתיר נוכחות, מורגשות ויכולת למצות את היתרונות מאותם יכולות. ונכון שבאיזה שהוא מקום, וכמה שמסובבים ורואים חשיבה והתחברות לנסיבות ואחרים, נדמה שהמוקד נותר היא עצמה, טעמה, ציפיותיה ורווחתה, כך שהיכולת לקשור קשרי רוחב שטחיים עולה על היכולת להתמקדות משמעותית, ואולי בתחום זה יש רצון מסוים לענות על ציפיות. רק רשמים מכתב מעניין זה ונשמח לפידבק.

U n i v e r s e

New member
אני בת 29

ועד כמה מה שנאמר היה בגבולות הנכון. ועם כל זאת, קצת קשה לי בשלב זה של חיי. מצד אחד ישנו הרצון להתבגר ומצד שני לחפש הרפתקאות. משום מה משהו עוצר בי מ-להשתרש, להשתקע... מישהו יכול לתת לי כיוון כיצד ניתן לשנות זאת דרך כתב היד? תודה...

למעלה