בנוגע לחלום צלול...
טוב אז כתבתי הודעה מפורטת אבל לא אישרתי את המשתשמש בקיצור ההודעה לא הגיע אליכם. אז אני אקצר את זה שזה יהיה קולע וזהו. 1. עד כמה החלצוצ הוא כמו ה"מציאות"? ז.א. האם זה מגיע למצב בו זה פשוט אחד לאחד (למרות שהמציאות היא איננה אמיתי היא פשוט - אשליה , חלום , פרי דמיוננו ,פתחו ספר תנ"ך בראשית פרק ב' פס' כ"א ואני מצטט "ויפ יהוה אלהים תרדמה על האדם וישן..." ומםה לא רשום שהתעררנו בקיצור אנחנו חולמים גם ב"מציאות" שמוכרת לכל אחד ואחד מאיתנו , תחפשו על זה מידע באינטרנת יש גם המון תיקשורים בנושא עצה שלי זה לא לנסות להיכנס לזה עמוק מדי ולהשתגע פשוט לקבל את זה , זה דבר שהוא בלתי אפשרי למוח האנושי המוגבל להבין) 2. האם אני צרך לתכנן את החלום לפני? 3. חחחחחחח אני רוצה בחלום הצלול להכיר את בר רפאלי מה שנקרא מקרוב חחחח עד כמה זה יהיה אמיתי חחחחח אני פשוט מת כבר להכיר אותה חחחחחחחח
4.חחחחחחח זה פשוט מגניב אותי העולם הזה של חלום צלול מסיפורים שקראתי באינטרנת , אז האם אני יכול להיכנס לספר? חחחח אם כן אני רוצה להיכנס אולי לספר בראשית או משו כזה לראות מה הולך שם חחחחח ** אני כבר הבנתי את הטכניקות של הכניסה לחלום צלול פחות או יותר רשימת יומן חלומות וכוונה להיכנס לחלום + בדיקתצ מציאות (שעון + תמונה + מילים + מראה שמשתנים) והבנתי גם לשים שעון מעורר ולשפשף את היד ע"מ להיות יותר מודע ושהחלום יהיה יותר צלול. תודה מראש לחולמים