בנוגע לחיים בכלל....

שלגיה 13

New member
בנוגע לחיים בכלל....

ולשרשור של גליה בכלל - ישנם שני מצבים בחיים ושניים בלבד - אהבה ופחד - העדר אהבה הוא פחד. צריך להבין שמה שנותנים לו תשומת לב במיקוד שלנו בחיים, זה מה שנקבל. אנחנו מושכים את מה שחושבים (אפילו אם לא מודעים שחושבים כך). זה בדיוק כמו שגליה אמרה כל כך בכנות שנראה לה שהיא מושכת גברים שגם להם פחד מזוגיות כי גם היא פוחדת, וחני שענתה לה שצריך אהבה ענקית בכדי שזה יצליח. אהבה מאפשרת לכל הדברים שאנחנו רוצים לחדור לחיינו, ואני מדברת על אותו רגש של קבלה מוחלטת ושחרור כל ההתנגדויות שבתוכינו כלפיו. אנחנו תמיד חושבים במושגים של הפכים והשוואות- עני מול עשיר, רזה מול שמן, קמצן מול נדיב, נמפומנית מול פריג'דית- כל אלה הם אותם דברים כי אותו בן אדם עשיר נותן תשומת לב לכסף כמו העני, רק שהראשון נותן תשומת לב חיובית והשני תשומת לב שלילית....זה הכל במחשבות שהופכות אצלינו להרגלים ומשתרשות כאמונות! ובקשר לאמונות - כמו שטואטל מגיב אליהן מהבטן (
) - תמיד חשוב לבחון אותן מכל כיוון ולא לקבל אותן כמובן מאליו כי הן נוצרו ממוחם הקודח של אנשים שחיו בעבר והועברו אלינו... אם נחשוב על שפע כספי - הוא יגיע אם נחשוב חיובי על אהבה- היא תגיע אם נאהב, אז נאפשר ונשחרר והפחד יעלם מחיינו! ואני שואלת- אתם יכולים לחשוב על סיטואציות בחייכם שקרה לכם מה שחשבתם עליו?

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

נכון ולא נכון, ואסביר... אם נחשוב על עושר הוא יגיע? דעי לך כתמניה מצויה אני חושבת המון על ג'יפ, ישראכרט פלטינה [אפילו רגיל אין לי
]... אני יכולה להמשיך לחשוב ולחלום... אבל אם לא אעשה משהו בנידון זה לא יתממש [וגם לפעמים גם אם ממש מתאמצים לא ממש הולך] אז מה שהיה נכון לכתוב במקום מה שכתבת זה "איזהו עשיר השמח בחלקו". בקשר לאהבה הרבה מחכים ומצפים לה, אבל מה... לא לכולם קל וזה לא קשור ליופי או אופי, אדם מוצלח יותר או פחות - זה קשור לאדם ומשקעיו. ז"א שאם אדם לא מוכן נפשית לזוגיות גם אם ירצה ויתאמץ זה לא יעזור לו, המקסימום יהיו לו זוגיות קצרצרות [שאגב דרכן הוא גם יכול להתגבר וללמוד על משקעיו, לצבור נסיון, להתבגר... זה יוביל אותו לזוגיות שהוא באמת צמא לה]. ולשאלתך: כן קרו לי מצבים שחשבתי עליהם ורציתי אותם והם קרו. אבל הם קרו כי התאמצתי בשבילם. סורי... לא מאמינה בניסים, יותר בעשייה... :) ופחד? פחד זה לאו דווקא דבר שלילי! הרבה פעמים הפחד מונע מאיתנו לשגות, לחשוב דרך הראש ולא הבטן, גורם לנו לצפות את ההשלכות. נכון שהוא הרבה פעמים משתק ומונע מאיתנו הצלחות. חושבת שפחד - אם הוא במינון הנכון - אז זה מעולה. ז"א שאם בחלק מהסיטואציות נתגבר על הפחד וננסה - גם אם נכשלנו לא ממש הפסדנו כי למדנו עוד פסיק בחיים. הרי לא נחיה 500 שנה בכדי לטעות בכל הטעויות, בכדי לנסות את כל ההתנסויות, לא? פחד גורם לנו לסנן אופציות. והרי מהם יש הרבה בחיים... הוא גם גורם לנו בהרבה מקרים להפגע פחות. "אם נאהב אז נאפשר ונשחרר והפחד יעלם מחיינו!" - איזו נחרצות. אבל מה נעשה עד שהאהבה תגיע? :) כשאוהבים ברור שהכל ורוד יותר, אפילו הבעיות מתגמדות להן :) קל יותר בשניים... זה ידוע. אבל עד שתגיע האהבה הזו, השניים המוצלח הזה... צריך ללמוד לעשות כל מה שגורם לנו לטוב, ללמוד את החיים, ללמוד את עצמנו! להגיע לאהבה עצמית והשלמה עם עצמנו וחיינו.

שלגיה 13

New member
מחשבה זה מעשה!

זה הדבר הראשון והכי חשוב שמוביל מעשה. ברור שאנחנו צריכים למצוא דרך להביא את מה שאנו רוצים לחיינו, וזה יתאפשר באמצעות אהבה.

Rinattt

New member
:)

לא אצל כולם מחשבה = מעשה הרבה חושבים אבל לא עושים - יש כאלו... את יודעת... עצלנים, לא ממש מאמינים בעצמם [כנראה] אלו הם שלא הכי אוהבים את עצמם, שלמים. יתאפשר באמצעות אהבה? ברור... רק אהבה! עצמית. יש כאלו שמממשים עצמם דרך אהבה זוגית, דרכה גם מגיעים לאהבה עצמית. יש כאלו שדרך אהבה עצמית מממשים עצמם ומוצאים אהבה זוגית. שבוע טוב

חחחחחחחחחחחחחחח........

טוב שלא כל מה שעובר לי בראש... מיישם את עצמו בפועל. אחרת...... מאסר עולם בשלשות היו כופים עליי. לפעמים אני חושבת, ממצמת בעיניים...מתאמצת...וכלום לא קורה. פפפפפפפפפפפפפ אולי נתחיל לעשות ולא לחלום...:)) {חייבת קודם לברר מה העונש על כל מחשבה זדונית שעוברת לי בראש} ת'אמת... בחזרה לשואלת ולדיון... טפו טפו טפו.......חמסה חמסה שום שמיר... כל מה שרציתי קיבלתי. כל מה שלא רציתי העפתי. כל מה שחלמתי...מתגשם לו בצעדים. לא אוהבת לחשוב על משו שאני רוצה והוא לא בהישג ידי....זה סתם מתסכל.

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

תחשבי על יאכטה תעשי לפורום שיט :) "לא אוהבת לחשוב על משו שאני רוצה והוא לא בהישג ידי....זה סתם מתסכל" נכון, אני לא אוהבת לחשוב על משהו שמראש יודעת שלהשיג אותו [אם בכלל] יעייף אותי וייקח ממני המון.

שלגיה 13

New member
כל מה שלא בהישג ידך?

אז למה לחשוב על משהו שכבר השגת? צריך לחשוב, להבין, לרצות לשתוקק, לחלום, ואז לעשות

שניה..מתחילה ליישם את שיטה

יושבת לי בישיבה מיזרחית...נוהמת לי........."הממממ...נשימה....המממממממממ...נשיפה.... בשניה זו אני רוצה כל כך עוגת מוס שוקלד... אבל לא על מגשית :)) אלא מרוחה כזה על הגוף של ארנולד שוורצנגר... שוב נושמת עמוק.......הממממממממממ......נושפת. לא, לא הולך...נסתפק בחלום :)) יפתי.....יש בי את הרציונל ואת המודע, שישנם דברים בעולם שלנו שהם לא בריי השגה. אז למה לבחוש בהם? הריי ארנולדי לא יבוא אליי ויענג אותי בעוגת מוס.....למרות שאני כן מסכימה שיתעלל בי:)) הריי הפקינז שלי לא יתחיל לדבר איתי מחר במילא...אז למה להמשיך ולקוות? מסכימה איתך שהשגים, מיקום, מעמד, העצמה אישית... הם בריי יישום {ושם ידי משגת} מעבר לכך......... משאירה לאחרות להיות מתוסכלות על דברים שאין באפשרותן להיות או להשיג. אני שמחה מאוד בכל מה שנגעתי בו עד היום..ובמי שאני..{בלי יוצא מהכלל}

א ש לי

New member
זהו! שלא הבנת את השיטה.

לך יש חלומות ואנחנו דיברנו לגעת ברצונות של מציאות. בלי הקשר למי אנחנו וכמה אנחנו גאים במי שאנחנו:)

קרה לנו

מה שזימנו לנו! אכן. זו לא המצאה זו אמת אמיתית. ומשהפחד נעדר מביתנו {
} נתיחל לחשוב איך להיות כל היום יחד...{
$$$) רק לא לפחד כלל!

פחד..

לא חושבת שיש פחד יותר גדול מלפרק משפחה..ובכל זאת עשינו את זה..<עשיתי> כי בכל זאת ידעת מה אני רוצה בצורה השלילית.. לא חושבת..שאם לא היתי יודעת לאיזה סוג של מערכת יחסים ואוירה של משפחתיות...היתי מגיעה לשם. בכל מה שקשור לזוגיות לאהבה.. חושבת שבשלב מסוים היתי צריכה לדעת עוד על עצמי קודם.. כדי לדעת מה רוצה מה מוכנה לתת לקבל להשקיע לוותר...מה יבוא ממני בצורה הכי טבעית והכי נכונה לי.. גם זה לוקח זמן..וכל אחד נמצא בנקודת פתיחה אחרת..כל אחד והתהליך שלו...בעיקר עם עצמו.. היום.. אם תשאלו אותי..מה זאת אהבה..מה זאת זוגיות.. תקבלו תשובה כלכך אחרת..ממה שנתתי עד עכשיו.. אולי כי.. יודעת יותר מה רוצה...ולוקחת בעיקר מהחיים.

מיתי

New member
../images/Emo62.gif הידעתם?

פחד = FEAR FALSE EVIDENCE APPEAR REAL ובעברית - עובדות שוה שנראות אמיתיות.

d a n i e l s 5

New member
על הסיפא שלך עונה במשפט אחד

היקום מריע למעשים ולא למחשבות רינתוש זה היה סיכום למה שכתבת :)

Rinattt

New member
תודה נשמה ../images/Emo20.gif

לא פעם ראשונה שאת מתמצתת אותי

שלגיה 13

New member
ומהיכן בא המעשה?

מהכלום? מראשינו הריק? חייבים לחשוב על משהו תחילה כדי לעשות אותו. תתעמקו ברעיון, זה כמו אקסיומה

d a n i e l s 5

New member
ולכן המנטרה הנכונה היא ...

אם נחשוב על שפע כספי - ונעשה לו........הוא יגיע אם נחשוב חיובי על אהבה-ונעשה לה..... היא תגיע וכן הלאה....... לדעתי.

א ש לי

New member
כמה שזה נכון!

באחד הספרים על כוחו של המוח קראתי מה רב כוחו ועוצמתו למשוך אלייך כל שתבקשי מעבר לך, התת מודע הוא היחיד מלבד הלב שעובד ללא הפסקה ועל כן...היות וביום עוברים לנו עשרות אלף מחשבות, איך ידע המוח מה באמת חשוב לו לזכור? נתנו רעיון של כתיבת מנטרהאישית שנאמרת בכל לילה לפני השינה, כך זה כמו דגל אדום יסמן למוח שמחשבה זו חשובה מהאחרות. חברים, ראבבאק זה עובד!!!

כוחו של התת מודע

השם של הספר. כן,גם אני קראתי,רק השבוע, כי אמרו לי זה יעצים את חיי. שום דבר לא חדש לי שם מחשבות מקדימות,שכנוע עצמי ואז להשיג מטרות(מדברים על מטרות שכן אפשרי להשיגן,אקסייטרית
,אבל קצת ביותר מאמץ) יש כאלה שמסוגלים להזיז הרים אם ירצו בכך ויש שירצו (ירצו מאד אפילו)אבל לא יעשו דבר כדי לקדם את רצונם. אופי האדם מוליך אותו הלאה,קשה מאד לשנות אופי ,גם הרבה קריאה של ספרי הדרכה לא יעשו זאת.

יערית

New member
נבואה שמגשימה את עצמה

מאמינה שאדם מביא את עצמו דרך מחשבות עמוקות לתוצאות, מאמינה שמחשבות לא כולן באות לידי ביטוי במעשים,כ"כ הרבה אנרגייה מבוזבזת מחשבתית ונאדה מעשית. אני רוצה להגיע לגיל זקנה ולספר לנכדיי וניניי שנגעתי בחיים,שלקחתי סיכונים שנכשלתי כשלתי וקמתי,שחלמתי הגשמתי ואהבתי,שהעזתי התפרעתי והיו גם רגעים של רוגע ושלווה. נראה לי שלא עניתי לך על ההודעה,זה מעייפות

למעלה