בנוגע לחולצות מישהו לובש אותם

רוני 250

New member
בנוגע לחולצות מישהו לובש אותם

כי אני מסתובב בחוץ ולא יצא לי לראות את החולצות האלה על האנשים

אני וכל המשפחה שלי../images/Emo98.gif

רוצים גם? דווקא יצא מיוחד מאוד, אני מחכה לראות את התגובות ברחוב, בינתיים לא אמרו לי כלום גם לא שאלו, גם לא את המשפחה שלי...

רוני../images/Emo140.gif

גש למפעל להדפסת חולצות עם חולצה לבנה שקנית ומדדת. וודא תחילה שיש להם אינטרנט כמובן... כשתגיע לשם תיכנס לפורום ותראה להם את הגלריה של הפורום, יש שם את הלוגואים של הפורום. זה כל מה שצריך לעשות,אין צורך לחכות, פשוט לקחת יוזמה. אני יכולה להזמין לכולם כאן, אבל מכיוון שאין הענות אני אומרת מה הדרך הקצרה, בכל עיר יש מפעל להדפסת חולצות , בד"כ אלו הן החנויות שמדפיסות את התלבושות האחידות לבתי הספר. בהצלחה

aerox מדובר באמירה

אתה יכול לתאר לעצמך שיש לי מה לעשות עם 50 ש"ח, בגלל שההזמנה שלי לא היתה גדולה, המחיר עבור כל חולצה היה 50 ש"ח. בעל המפעל אמר שאם תהיה הזמנה של 100 חולצות הוא יגבה 20 ש"ח עבור כל חולצה. אני לא מתכוונת לחנך אתכם, גם לא להכריח אתכם לרכוש חולצות, אתם שואלים במסרים, אני עונה כאן, מי שרוצה חולצה יכול לכתוב כאן, אני ממליצה לקנות חולצות לבד ולקחת בחשבון שהן מתכווצות בכביסה טיפה. ההדפס יכול להיות רק על לבן. אמירה=שבירת סטיגמה=עוד אנשים שידעו על הפורום ולא יהיו לבד עם האפילפסיה שלהם. שווה לחשוב על זה לפני שפוסלים את זה, יש שם המון אנשים בודדים בחוץ שלא יודעים עלינו ויש להם אינטרנט... חבל, אנחנו כאן בשביל כל המשפחות וכל האנשים האלה שעדיין לא גילו אותנו , חוץ מזה aerox מתי אתה מארגן לנו מפגש? שמעתי שאתה גדול בלארגן דברים , מה דעתך לארגן ביחד עם אבא של אפי?

aerox

New member
אפשר לנסות משהו ../images/Emo13.gif

ואני גדול בזה מה מאיפה איך ומדוע מי מדבר עליי חחח סתאם סתאם ...בהוקצור נראה כבר נדבר על זה עם פאפא של אפי ... יש לך מסנג'ר אדון יקר ?

למעלה