בנוגע להלם קרב

בנוגע להלם קרב

אני קצין בו 26 עדיין בשירות. אני סובל מסוג של פגיעת קרב. יש לי בעיה עם פיצוצים חזקים. רציתי רק לדעת אם יש איזושהיא קבוצת תמיכה גם לבעיות כמו שלי או שהפורום הזה הוא רק לנכי צה"ל שהנכות שלהם פיזית. תודה.

יקירלי

New member
כאב לב

יש לי סיפור ארוך וכואב מאוד על התעללות ממושכת של עובדי אגף השיקום בת"א בנכים בהם הם מטפלים. הגב' חנה בדנר אשר ממונה על "העזרה" בי,גוררת אותי במשך תקופה ארוכה ב"לך תביא","מחר,שבוע הבא" ומכחישה קבלת פקסים שנשלחים אליה. ועכשיו מפיצה עלי סיפורים מכפישים, שולחת מסמכים מהתיק הרפואי שלי, תוך הפרה של סודיות רפואית ומספרת לכל אוזן פרטים חסויים על מצבי הרפואי. הסיפור הולך ומסתבך, המצוקה גדלה והאוזניים נאטמות ! אני בטוח שיש עוד הרבה כמוני שנופלים בין הכסאות או יותר נכון נופלים לידיים של האנשים הלא נכונים שלצערי מאיישים את המוסד שעל דיגלו חרוט שיקום וסיוע לנכים אשמח לתגובות

למה אתה לא מנסה ללכת יותר ביד קשה..

אני מתכוון לטביעות וכאלה... למה שלא תסכור עו"ד וסיים מהסבל הזה איתם. אתה לא צריך לריב איתם!! אתה צריך לקבל מה שמגיע לך. אגב, שמעתי שבת"א הם הכי בסדר עוזרים ולא קשים כמו בשאר המקומות. אם הם גם שם לא בסדר... המצב של משרד הביטחון לא בשמיים. לא רק אתה סובל מהם. תאמין לי שהרבה אנשים שנפצעים ומגיע להם לקבל את האחוזי נכות שלהם לא מקבלים. וסוחבים אותם במשך שנים!!! עם אחוזים זמניים פשוט הורסים בן אדם שנפצע! חבל שזה ככה אבל כמו הצבא זה גוף מאוד מורכב וקשה. צריך להתרגל. טוב אחי שיהיה לך אחלה בוקר. אם בא לך לשלוח מסר בפרטי אתה מוזמן.

aspire12

New member
גם אני...

אחי אתה יכול לדבר איתי בכל עת.... גם אני סובל ptsd כבר 1 שנה ומי יודע עוד כמה זמן תשלח לי הודעה שקראת את זה ואני יתן לך טלפון...

למעלה