בנוגע להופעה

בנוגע להופעה ../images/Emo88.gif

איזה ביצוע הכי אהבתם?
האם התחלתם לאהוב שיר אחד יותר מאחרים אחרי ההופעה?
מה אתם חושבים על איגי בתור פרפורמרית?
האם הכרתם את כל השירים?
ו..מה אתם חושבים על חמי רודנר? (
רק דברים טובים אני מקווה)

../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

איזה ביצוע הכי אהבתם? נראה לי שפחד ויש לי חברה האם התחלתם לאהוב שיר אחד יותר מאחרים אחרי ההופעה? לא
מה אתם חושבים על איגי בתור פרפורמרית? גדולה!! אבל זה ידוע שהיא יודעת להגיש את השירים שלה בצורה מיוחדת ככה שמין הסתם ההגשה בהופעות תהיה גם מאוד טובה! האם הכרתם את כל השירים? יאפ! ו..מה אתם חושבים על חמי רודנר? ( רק דברים טובים אני מקווה) חמי מלך וזה ידוע

mic22

New member
להלהלה

איזה ביצוע הכי אהבתם? יש לי חברה ללא ספק
זה היה חזק ביותר האם התחלתם לאהוב שיר אחד יותר מאחרים אחרי ההופעה? לא ממש מה אתם חושבים על איגי בתור פרפורמרית? מדהימה מדהימה מדהימה. יש לי הרבה מה ללמוד ממנה
האם הכרתם את כל השירים? חוץ ממציצה ודפיקה
ו..מה אתם חושבים על חמי רודנר? ( רק דברים טובים אני מקווה) ממש מוכשר
והכובע יפה לו

Ronushnush

New member
אז ככה

איזה ביצוע הכי אהבתם? את פחד
האם התחלתם לאהוב שיר אחד יותר מאחרים אחרי ההופעה? תיפצע כשתרוץ אלי שוב מה אתם חושבים על איגי בתור פרפורמרית? מדהימההה האם הכרתם את כל השירים? לא, עדיין אין לי את מסתובבים (למרות שאני כן מכירה ממנו את הרוב) ואת בעדינות
. בקרוב יהיה. ו..מה אתם חושבים על חמי רודנר? ( רק דברים טובים אני מקווה) כמו שאמרתי ברגע שהוא עלה לבמה, וזה יתמצת את מה שאני חושבת עליו הכי טוב: יאמי
. ממש חמוד וגם מופיע אחלה ושר אחלה וכותב אחלה ומלחין אחלה

A t z a

New member
וואי רעיון נחמד../images/Emo80.gif

סחטיין על היוזמה!
איזה ביצוע הכי אהבתם?-פחד,יש לי חברה,דולי פרטון,בעדינות... האם התחלתם לאהוב שיר אחד יותר מאחרים אחרי ההופעה?המממ את "יש לי חברה"?
גם את מאוד פרוע ודולי פרטון(שלדעתי בהופעה היא עשתה את דולי יותר טוב מבדיסק אפילו) מה אתם חושבים על איגי בתור פרפורמרית?מהממת
כובשת ומקסימה
היא פשוט מהפנטת ויפהפייה... האם הכרתם את כל השירים?אכן! אפילו את אלה של איפה הילד מה אתם חושבים על חמי רודנר?-מוכשר ברמות מטורפות,ענק,חמוד ומקסים

טוב,אז גם אני אגיב..

איזה ביצוע הכי אהבתם? יש כלכך הרבה. השמיים הגבול,יש לי חברה,רק בשביל לקבל חיבוק,להתעטף בעצב לכבודך ובדרך למילווקי. האם התחלתם לאהוב שיר אחד יותר מאחרים אחרי ההופעה? כן,את מציצה ודפיקה ואת להתעטף בעצב.. מה אתם חושבים על איגי בתור פרפורמרית? מדהימה,כובשת,אדירה. האם הכרתם את כל השירים? לא הכרתי כמה שירים מ"לא מחכה יותר לדוור". ו..מה אתם חושבים על חמי רודנר? ( רק דברים טובים אני מקווה) - אליל
אי אפשר לא לאהוב אותו,אין עוד אחד כמוהו.

למעלה