בנוגע לדמות של ליברמן והדמות של הכתב בן-חור, מי מגלם אותם?
ש שמש ושמשות New member 16/3/06 #3 הייתי די בטוחה שזה הוא, אני מכירה אותו, אבל לא הבנתי מה הוא עושה שם,כי הוא לא חלק מהצוות.. בכל מקרה, תודה רבה!
הייתי די בטוחה שזה הוא, אני מכירה אותו, אבל לא הבנתי מה הוא עושה שם,כי הוא לא חלק מהצוות.. בכל מקרה, תודה רבה!
P PopPy New member 16/3/06 #4 הוא על תקן שחקן אורח, גם הוא וגם יובל שגב, למרות שהוא משתתף בזמן האחרון בחלקים יותר ויותר נרחבים בתוכנית.
הוא על תקן שחקן אורח, גם הוא וגם יובל שגב, למרות שהוא משתתף בזמן האחרון בחלקים יותר ויותר נרחבים בתוכנית.
נ נשומי New member 16/3/06 #5 ../images/Emo3.gif שחקן אורח או לא שחקן אורח כל עוד הוא מופיע זה מה שחשוב. מצידי הוא גם יכול פשוט לעמוד מול המצלמה ולא לעשות כלום!! סופ"ש נעים. הדר.
../images/Emo3.gif שחקן אורח או לא שחקן אורח כל עוד הוא מופיע זה מה שחשוב. מצידי הוא גם יכול פשוט לעמוד מול המצלמה ולא לעשות כלום!! סופ"ש נעים. הדר.
A Artoo Detoo New member 25/3/06 #11 לפי דעתי צריך להוסיף את אסי כהן כחלק מהקבוצה ולפתיחה, הוא משחק שם די הרבה...
B B a Z u K a New member 25/3/06 #10 זה נראה יותר כאילו מנסים להכניסאותו לצוות.. הם בטוח לא יעשו את זה בבום וכבר קולטים שרואים אותו כל פעם יותר ויותר..
זה נראה יותר כאילו מנסים להכניסאותו לצוות.. הם בטוח לא יעשו את זה בבום וכבר קולטים שרואים אותו כל פעם יותר ויותר..