בנוגע לגלוטתיון

ענתשמר

New member
בנוגע לגלוטתיון

לגלילים שלומות! האם תוכלו לכתוב מסמך דומה לזה שכתבתם על האנזימים (לא אוסיף מחמאות מחשש ל-overdoze ...) גם על גלותטיון? תודה! ענת.

razgalili

New member
אין דבר כזה overdose למחמאות!!!!

אני אשתדל לכתוב מסמך כזה למרות שזה יצריך ממני יותר מחקר.

razgalili

New member
מסמך על גלותטיון יצריך הרבה יותר

עבודה מבחינתי, כך שיקח קצת זמן עד שאכתוב אותו, אבל הוספתי את זה לרשימת ה טו דו ליסט שלי. האנזימים לקח רק חודשיים מיום שהבטחתי עד יום שכתבתי.

ענתשמר

New member
לא נתייאש...

ובכל זאת רק שאלה אחת בקשר לגלוטתיון: כיצד נותנים אותו לילד? האם רק IV או שגם בדרכים נעימות יותר? הסיבה לשאלות היא, ששלומיתג ואנוכי מתלבטות יחדיו מה יהיה השלב הבא בטיפול הביולוגי בבת המתוקה של שלומית (אני המרפאה בעיסוק שלה). היא כבר משתמשת בהצלחה רבה בשמן של קרלסון, ועכשיו אנחנו מתלבטות לגבי האנזימים (רוצות לנצל את נסיעתי ביוני לארה"ב כדי להביא מה שצריך). הבעיה עם האנזימים היא שהילדונת נמצאת במסגרת בית-ספר מ-8 עד 17:00 ,ומהכרותי את המציאות, לא סביר שיתנו לה כל שעה אנזימים. אם הייתי בשטח, הייתי עושה מה שצריך כדי שהילדה תקבל את כל מה שהיא זקוקה לו, אבל אני כידוע נוסעת לראות איך מטפלים בילדים עם אוטיזם בארץ רחוקה... לכן חשבנו שאולי גלוטתיון יכול להיות יותר קל. מה דעתכם? תודה, ענת.

hagithanan

New member
אנזימים בבית הספר

מנסיוננו הקצר (אלון בכתה א'), בבתי הספר ניתנות ארוחות בעות קבועות. אנחנו שולחים איתו כל בוקר קפסולות סגורות של אנזימים, מספיק לכל ארוחה, במקרה שלנו אנו נותנים לו את זה בכף גמדים (הגבינה המתוקה של הילדים) וזה הולך לא רע, כך שאנו שולחים לבית הספר קפסולות וגמד, וצוות הכיתה משתף פעולה יפה וברצון ונותנים לו את האנזימים לפני כל ארוחה.

ענתשמר

New member
איזה יופי של שיתוף פעולה.

אבל המקרה שלנו שונה, הילדונת נמצאת בבית-ספר לילדים מקשת האוטיזם, בכיתה שיש בה עוד ילדים עם טיפולים רפואיים כאלה ואחרים, ואת המשך דברי אני מצנזרת ... בכל אופן אם יוחלט על אנזימים, אנחנו נהיה אופטימיים ואסרטיביים... בקשר לגלוטתיון, זה נראה מעודד שאפשר לתת אותו בצורת קרם, אבל חסר לנו מידע נוסף ובכל מקרה נראה שיהיה מסובך להשיג. מתלבטים... ליה טוב! ענת.

Freed1

New member
איך נותנים גלוטתיון

נסינו לתת גלוטתיון בקרם (משני סוגים), ובקפסולות של קירקמן, אך ללא תגובות. שמעתי מהרבה הורים בארה"ב שLipo Glut שנמכר דרך בית מרקחת בשם wellness נספג הכי טוב, אך עוד לא יצא לי לנסות את זה. הנה האתר שלהם http://www.wellnesshealth.com/wellness.asp?ID=2 הסיבה שעוד לא קנינו היא ששמעתי שזה נשפך בדרך, והם עובדים על שיפורים באריזה.

למעלה