בנוגע לאנטנות

Sivush

New member
משהו פה לא ברור לי

אז אילך זה שבמושב אחד הרבה אנשים חלו במחלת הסרטן? הם אכלו משהו מקולקל? לא נראה לי...

Darewolf

New member
אולי זה קשור לגנטיקה?

הרי ידוע שפורת זה כמה משפחות מקורבות בצורה רצינית. כלומר, אני לא מנסה לפגוע. אבל הרכב האוכלוסיה של פורת מורכב מכמה משפחות מורחבות, את יכולה לקרוא להם חמולות. וברגע שכזה דבר קיים הוא מעיד על קירבה גנטית, וסרטן נגרם גם מגנטיקה. בנוגע לצורן, אין לי מושג. נ.ב לא מקבלים סרטן מאכילת משהו מקולקל, קלקול כיבה אולי, סרטן לא.

The Real FiFi

New member
אז

אם אין לך מושג פשוט תשב בשקט... ואל תגיד שכולם כל הזמן מתלוננים (בלי שום קשר להודעה שלי למעלה או למטה איך שכל אחד רואה...:)) נכון יש מגזימנים ויש הוכחות שקרינה גורמת לסרטן (לא בהכרח בצורן אני מדברת בכלליות...) וכל הקטע של פינוי צורן ממש מטומטם כי המקום היחיד שאני מתפנה אליו זה לשירותים! אז לא כולנו ***** **** (לא נוקבת בשמות) שמאשימים את האנטנה הקרובה לביתנו בכל אפצי קטן או כאב ראש... אז דיי! הבנו מיצינו! נ.ב היא אמרה את זה בציניות...(אני חושבת..לפחות ככה אני הבנתי..)

YaLdoNet 4 EveR

New member
כן, זה כנראה זה ../images/Emo176.gif

כי כולם חמולות. אין שום קשר ל-13 אנטנות ששורפות להם ת'מוח. זה בגלל שהם התחתנו עם הבנות דודות שלהם. רייט. כל פורת וצורן ביחד.

The Real FiFi

New member
ברור

מה לא ידעת! גם חצי תל מונד (אולי כבר פחות) שאצלם כל אחד בן דוד של השני חולי סרטן כי הם התחתנו עם הבנות דודות שלהם!! לא!!! (יצא לא מובן אבל אין יל כוח לסדר...בלעעעעעע תבינו את הפואנטה לבד)

Heavy Thought

New member
אין מה להציג.

זה פשוט בולשיט. נכון, תמצאו חלק נכבד בפורת שקשור במשפחה איכשהו, אבל בחייאת... לא כל סוגי הסרטן שצצו פה הם תורשתיים, והטענה הזאת קצת טיפשית, למען האמת. בלי לפגוע או משהו.

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח טוב שאת לא שוודית.. ../images/Emo176.gif

זה מה שאמרתי ההודעה שלי היתה בציניות יא בלונדינית במסווה!
בא'נה, חוש הציניות שלי נהיה בצבעי חאקי שאף אחד לא מבחין בו?

Darewolf

New member
טוב

הפורום הזה זה גיי, אני לא חוזר לכאן. ילדות קטנות בנות 9 שלא יודעות להתדיין או לדבר או לכתוב כמו שצריך. בתודה, אורי.

Mooa-Numi

New member
א. גיי זה עליז.

ומצב רוחו של בנאדם לא אומר שום דבר על נטיותיו המיניות, אז אל תדבר על לדבר כמו שצריך, טוב? ב. מה שאולי הכי חשוב בדיון זה שיהיו שני צדדים/דעות לנושא אחד, או יותר. אתה העלת נקודה, חלק מפה התנגדו, ובמקום להתמודד עם זה ולהמשיך בדיון, העדפת להתחמק מהנושא בתירוץ שאנחנו ילדותיים. אז תדע, שהחיים זה לא רק שחור ולבן (
עמוס עוזב
), וחוץ מזה-לא תמיד צודקים בחיים. כן? תחשוב על זה.

Mister Man

New member
אני לא רוצה להתערב אבל קסט-

גיי זה מילה באנגלית להזכירך (Gay) והפרוש של זה זה לא עליז אלא הומו... אבל את צודקת בשאר הדברים שאמרת
BTW (בלחישה) זה גיא תמיר

Tapuhi

New member
איי..

gay=גיי=עליז=הומו לא יזיק לפורום קצת אייקיו.

Mooa-Numi

New member
ניחשתי ככה ../images/Emo13.gif

גיי זה שמח. נווו, אף אחד כאן לא ראה אירווזיון?
Let's Be Happy, Let's Be Gay
גיי, זה עליז. נקודה.

Bitca

New member
../images/Emo10.gif אהה עמוס ../images/Emo7.gif

"החיים זה לא רק שחור לבן יש גם אפור."

BubaAa

New member
עמוווווווווווווווווס ! !../images/Emo14.gif

תעשה לי ילד!!
שניים?!
פחחחחחחחחחחחחחחחח