בנוגע לאלבום..

Fall Out Liel

New member
בנוגע לאלבום..../images/Emo168.gif

יש פה מישהי שבאמת אכפת לה מזה? מישהי בכלל זוכרת מזה? נדמה כאילו אני יחידה ששמה על זה ות'אמת, אין לי מושג, כבר לא אכפת לי. אבל למה שיהיה? הרי אחרי שנה של הכנות האלבום ולהיות עדיין בהתחלה ולראות שלא זז כלום לא אמור להיות אכפת לי, וזה ככה. תפסיקו להגיד כל פעם את אותם דברים ולא לעשות כלום. אז נכון, יש כמה קשיים אבל אם באמת רוצים אז שום דבר לא אמור להוות מכשול. יש לי כבר תמונות, מכתבים ו200 ש"ח. אלבום עצמו אין, ואת שאר הכסף אין, ומוטיבציה אין. אז באמת, עדיף שנגמור עם זה. ולא, אני לא מוכנה להעביר את זה לאחרים, כי עם כל הכבוד, השקעתי בזה שנה ואני לא רוצה אחרי כל המאמצים וההשקעות להעביר, מצטערת אם זה נורא אבל תחשבו על זה קצת. פשוט מבאס, מעציב ומעצבן. כי כבר שנה שהאלבום הזה בהכנה ולא התקדמנו לכלום, וכבר בקושי יש ילדים בפורום. אז למה?

TheGhost of You

New member
../images/Emo121.gif

מה חסר? האלבום עצמו והחולצות נכון? מי אמרה שהיא תאסוף את הכסף ותביא את החולצות? ואם היא כבר לא פה אז מישהי שיודעת מקום שיש שם בזול. האלבום אמרת שהכלב שלך אכל אותו או משהו... קונים אותו מהכסף שיש אצלך? ובפסח נצלם את התמונות נכניס לאלבום גם את המכתבים ונשלח עם החולצות, או ששחכתי משהו?

../images/Emo45.gifאפשר להבין אותך ..

אני זוכרת עוד את תחילת האלבום הזה, עוד מהימים שהייתי ממש פעילה פה, בתור אחת שראתה את כל ההכנות מהצד, באמת שהשקעת המון, מגיע לך ח"ח עצום! על היוזמה של האלבום עצמו, של החולצות, של התמונות, אסיפת הכסף מכל אחד ואחת, פתיחת כ"כ הרבה שרשורים בקשר לזה, וכל פעם שפתחת שרשור חדש, כולן הראו אכפתיות, וזה היה נרא כיאלו התקדמתן צעד אחד קדימה אבל בעצם חזרתן שני צעדים אחורה. אם לכולן פה הייתה יוזמה כמו שלך הייתה - האלבום כבר מזמן היה מגיע אליהם, אני בטוחה.

NoAmItA ChAn

New member
את צודקת

אבל בבקשה אל תפסיקי 3> בבקשה, אנשים, תשתפו פעולה! למפגש הזה תביאו את מה שאתם צריכים! אם זה באמת חשוב לכם, אז תתחילו להזיז את ישבנכם! אני כל כך רוצה את הפרויקט הזה (שיתקיים, הכוונה), אז בבקשה אל תרימי ידיים ;;

בשביל זה אנחנו מתכננים מפגש..

בשביל לגמור ת'אלבום ובאמת מה עם זאת שלקחה אחריות על החולצות?אני חושבת שקראו לה זוהר אבל היא פשוט נעלמה..>< לי נראה שאם אנחנו רוצי םלפחות עם העניין של החולצות לגמור צריך מישהי אחרת ..ואפשר להבין אותך באמת גמאני אחרי שנה של השקעה כבר לא היה טעם לגמור את זה כבר אני די בטוחה שבמפגש נצליח בערך לגמור..:)

liorez

New member
../images/Emo46.gif תפוזבל!!! ../images/Emo46.gif

אני לא מאמינה שאחרי כל החפירה הזאת הוא לא שלח את ההודעה!!!
טוב.. ננסה שוב.. איך אפשר לשכוח?! בואי נגיד שאני בין האנשים כאן שהכי אכפת להם מזה.. תהיי בטוחה. פשוט ראיתי שאת בקושי מגיבה כאן [אולי אני טועה] אז הסקתי לבד שכנראה אין לך זמן לזה. נכון שעבר מלא זמן.. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם! אולי אם נשתף יותר פעולה זה יתקדם.. אולי לאט.. אבל זה יתקדם. ויש משהו שלא מובן לי.. מצד אחד הבנתי שאין לך זמן לעבוד על האלבום, ומצד שני את לא רוצה להעביר את זה למישהו אחר. אז איך את רוצה שזה יתקדם? ועזבי את זה שבקושי יש ילדים בפורום כי זה לא נכון.. את צודקת שהרבה עזבו או סתם הפסיקו להגיב אבל תהיי בטוחה שרובם עדיין נכנסים לכאן וקוראים.. אפילו אני, לפני שהצטרפתי לפורום, הייתה לי תקופה ארוכה שנכנסתי לכאן כל הזמן כדי לקרוא. אז תהיי בטוחה שיש לפול אאוט הרבה מעריצים כאן.. אפילו אם הפורום לא כזה מוצף. ואם את שואלת את עצמך למה צריך את זה?! כנראה ששכחת את המטרה העיקרית של האלבום: להביא את פול אאוט בוי לארץ! אני לא יודעת מה איתכם.. אבל מבחינתי, זה אחד החלומות הכי גדולים שלי, ואני מתכוונת לעשות כל מה שאני יכולה כדי להגשים אותו! אז מה אם זה יקח זמן?! אם נישאר אופטימיים ונתקדם עם זה ביחד.. זה יקרה בסוף בע"ה.

Fall Out Liel

New member
קודם כל תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

וב'- אני ממש לא רוצה לוותר על האלבום, גם בגלל ההשקעה, גם בגלל שזה יכול להצליח. שלחתי להם מכתב דרך האתר הרשמי והסברתי להם על הפרוייקט, דיברתי עם היחצנים שלהם פה והם יעזרו לנו לשלוח את האלבום ועוד בחינם! יש לזה המון סיכויים להצליח אבל אין מספיק אנשים ומוטיבציה..לפחות לא כמו שאני רואה את זה. נכון, אין לי תמיד זמן להיכנס ולהגיב כמו פעם, אבל הפורום עדיין חשוב לי ואני תמיד נכנסת לקרוא פה. למפגש בפסח אני בטוח אבוא [אם יהיה אחד כזה ><] ואני אצלם ואמשיך. אבל זה לא יכול להיות חד צדדי, צריך שגם אתםך תעזרו. הרבה הביאו לי תמונות ומכתבים בלי כסף, ולא נעים לי להגיד אז לא אמרתי כלום אבל ה-10 ש"ח האלה שזה כלום בשבילכם, אני די בטוחה שכך, משומשים לקניית דברים לאלבום, אין פה מטרות רווח אישי ולא כלום, אבל אתם לא רוצים לשלוח להם רק אלבום וחולצה נכון? צריך לשלוח עוד דברים שמייחדים את הארץ, שירצו לבוא לפה, שיידעו שיש פה אנשים שמחכים והשקיעו המון [
] בשבילהם. אני כן רוצה להמשיך, למרות שבחודשיים הקרובים לא ייצא לי להיכנס אבל צריך גם שיתוף פעולה מצידכם, וזו הבעיה העיקרית שתמיד דיברתי עליה, כי האלבום עצמו כבר מוכן [בעצם העטיפה לא כי הכלבה הסתומה שלי נשנשה אותה לארוחה
] המרכיב העיקרי לסיום הוא אתם. המכתבים, התמונות, הכסף והרצון.

liorez

New member
בלהבלהבלה

אני באמת שכחתי להביא 10 שקל במפגש האחרון >< וגם אמרתי לך את זה כמה פעמים אח"כ.. והגענו למסקנה שזה מיותר לשלוח 10 שקל בדואר אז אני אביא למפגש בפסח
רק תגידי במה אנחנו צריכות לשתף פעולה.. במה את צריכה עזרה.. אני בטוחה שכולם ישמחו לעזור.

Fall Out Inbar

New member
../images/Emo207.gifפו"ב עשו קאבר לbeat it של מייקל ג'קסון

זה ממש מעולה!
אני שעה מנסה לחשוב מאיפה זה מוכר לי, פעם ראיתי סרטון של מקפליי שהם רוקדים לזה [אבל לגירסה המקורית]. חפשו ביוטוב, או במאה אפ.אם. www.100fm.co.il

זה השיר שאז ראיתי ולא הבנתי מה זה!../images/Emo6.gif ../images/Emo60.gif

נכון שהוא מדהיםם!!!?!?@@?@

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

לא יודעת מה איתכם.. אבל אני ומורן שלחנו כבר ממזמן 33 שקלים לחולצה.. קיבלתי מסר לפני כמה שבועות שאנחנו השתיים היחידות ששלחנו. בנות! (בנים?) התעוררו!!!

chen010189

New member
כן אכפת לי,בדיוק אתמול חשבתי על זה

חשבתי מה קורה עם זה כי באמת לא שמעתי עדכונים מלא זמן. אני מבינה אותך, גם אני כבר הייתי אחראית על 2 אירגונים גדולים בשנתיים שעברו וווואלה...אף פעם זה לא קל מי יודע מה אבל תרשי לי לעודד אותך ולהגיד לך שדווקא כשבא להרים ידיים ודווקא כשנראה כאילו זהו,אין מצב לכלום...דברים משתנים לטובה. לא יודעת מי לא שלח ולמה אז זה הדבר היחיד שאני יכולה להגיד

למעלה