בנוגע לאירלנד

בנוגע לאירלנד

אתם שמתם לב בטח לאובססיה שפיתחתי לאחרונה בנוגע לארץ הרטובה והירוקה הזאת. אז רציתי להגיד שאני עדיין מחפש כל פיסת מידע עדכני שאפשר למצוא אבל גם .... קיבלתי הפניה לבלוג של אחת ד"ר מיכל מולכו שאני מניח שכולכם מכירים, אני לא הכרתי. בכל מקרה, אני ממליץ להכניס תגליין לבלוג הזה מכיוון שהוא מכיל כמויות מידע אדירות בנוגע לאירלנד. מעבר לשפה הרהוטה שבה הוא כתוב. אני כבר כמה ימים לא עוזב את המחשב, זה ממש כמו ספר מתח טוב. ... אי אפשר להניח מהידיים
יום נעים לכולם.

jonbaum

New member
תתאזר בסבלנות

אני בהחלט מתכוון לענות על השאלות שלך בהודעה הקודמת (בעניין רפואה וכו'), אבל עכשיו אין לי זמן כי אנחנו עוד מעט יוצאים לטייל קצת - יום ראשון היום ובינתיים שמש. אנסה להגיע לזה ביום בערב או מחר בבוקר. אם בינתיים תוכל להגיד לי בני כמה הילדים שלך זה יעזור לי מאוד. ביי בינתיים, יונתן אגב, מה בעצם גרם לאובססיה הזו פתאום?

תודה על התגובה

אני מאוד סבלני אבל גם מאוד נירגש
הילדים הם בן שנתיים וחצי ובת 4 האובססיה היא פשוט התפוצצות של זמן רב. פקיעת מיתר אפשר לומר. וניפתח חלון הזדמנויות שאני מעוניין לנצל. תודה

Woking

New member
זה כבר ממזמן בקישורים

דרך אגב, אסור לפרסם בפורום וזה כולל את החתימה. אתה מוזמן לשנות משתמש או לשנות חתימה.

Woking

New member
חן-חן על שיתוף הפעולה

אני רק מקיים את התקנון (שאני המצאתי).

תכלס - מה בעצם

מפריע לך פרסומת בחתימה ? זה לא שמישהו ניכנס לך בגסות לפורום ומכניס פרסומת שלא קשורה לכלום. כתבתי משהו ששייך לפורום ואת החתימה הזאת מותר לי להכניס בכל שאר הפורומים שאני כותב בהם .... וגם לא הכנסתי מספר טלפון שזה גם אסור ... אני סקרן. תודה.

Woking

New member
כי מחר

מישהו יכניס בחתימה שלו פרסומת למכירת תמונות שמן, או עבודה בקניונים, וכשאני אפנה אליו הוא יגיד: "אבל למה הוא כן ואני לא?". התקנון אוסר על "פרסום מכל סוג", וזה המצב. מבחינתי דין החתימה כדין ההודעה. לא הרבה יותר פשוט ואפקטיבי לכתוב הודעה בפורום הרלוונטי, או לפרסם בלוחות שלו?

אני מקבל

לגבי השאלה שלך, אף פעם אי אפשר לדעת מי יתקל במקרה בזה ויגלה שזה בדיוק מה שהיה חסר לו כל חייו. תודה בכל מקרה.

למעלה