בנוגע לאיחסון.

ronenaviv

New member
בנוגע לאיחסון.

המבצע, הינו מבצע גלובלי ללא קשר ישיר לפורום. המחיר הינו 15 ש"ח לחודש + מע"מ. 100MB שטח אירוח 1GB תעבורה חודשית תיבות דואר ללא הגבלה POP3 , Responders , Aliase שרת דואר יוצא Smtp שרת דואר יוצא Smtp Mailing List רשימת דיוור 3 סאב דומיינים Web Users . מאפשר לך לפתוח משתמשים עם גישה ל FTP חשבון FTP PHP4 . Perl . CGI . Python עד 4 מסדי MySQL FrontPage 2002 extensions SSI פאנל ניהול CPanel PhpMyAdmin לניהול מסדי הנתונים ככל הידוע לנו, זהו מבצע שובר שוק. לפרטים נוספים, 04-6363871 מרכזיית בזק 058-405330 - מרכזיית סלקום. www.arps.co.il בהצלחה.

N i X

New member
רפרפתי באתר

אבל לא מצאתי פרטים על השרת עצמו, איפה ממוקם, רוחב פס, מי עומד מאחורי החברה וכד'.

N i X

New member
בעצם לא משנה, כבר מצאתי

את מה שרציתי לדעת...

ronenaviv

New member
עניתי על השאלות

בשירשור הקודם בנושא. כמדומני בעמוד הקודם.

ronenaviv

New member
בכל מיקרה

אתה תמיד מוזמן להתקשר. 24 שעות. שוב אחזו רואמר, החבילה הינה במחיר עלות. :)

N i X

New member
לא מעוניין

אפילו אם זה היה ב5 ש"ח לחודש, זה באמת לא עניין המחיר. ;)

ronenaviv

New member
אני מופתע.

תשתף אותי מה מונע בעדך. לא מפריע לי שזה יהיה פה בפורום

N i X

New member
אין טעם לדון בזה בפורום

מי שחושב שאירוח שמנוהל ע"י redhat ואיזה פאנל מספיק טוב בשבילו, שיהיה לו לבריאות. בשבילי זה ממש לא זה ;)

ronenaviv

New member
אוקי

שיהיה בהצלחה:). REDHAT לא טובים בשבילך? - עם זה אני לא יכול להתווכח, לאמר לך האמת ידידי פעם ראשונה שנתקלתי בזה:)

N i X

New member
RH just not good enough.

אני לא סומך על דברים "פשוטים להתקנה והפעלה", עם ממשקי GUI יפים. ובהחלט לא על RH שמותקן עליו פאנל, כמו cpanel, שבעזרתו מגדירים את כל המערכת, ובמקרה שמשהו מתפקשש, האדמין לא יודע כלום מהחיים שלו. ראיתי את זה לא פעם בחברות (שלא אנקוב בשמן) בארץ. אם אתה רואה חברה שמציאה אחסון על RH ועוד חברה שמציאה אחסון על OpenBSD, אתה רוצה להגיד לי שהיית הולך על הRH? כמובן, מערכות הפעלה זה עניין של טעם, אבל בOpenBSD רגילים לעשות דברים בצורה שונה מאשר עושים אותם בRH. כל הפאנלים האלה לRH, אתה מוריד את התוכנה, אומר לה להתקין את עצמה, היא עושה הכל בשבילך, מורידה אפאצי', mysql, php וכו', מתקינה לבד, ולך אין מושג איך ואיפה היא מתקינה. אתה רוצה לעשות upgrade לmysql כי מצאו כשל אבטחה, מה תעשה? איך תעשה? כשאתה עושה ומתקין הכל לבד, אתה יודע בדיוק מה ואיפה נמצא, אתה יכול עדכן את זה בקלות, ביעילות וב down time מינימלי. נמאס לי אישית לראות, שכל פעם צצות חברות למיניהן, עם redhat ואיזה פאנל, (וכל פעם זה redhat משום מה...) עם קצת השקעה, אפשר היה להתקין מערכת קצת אחרת, ולנהל את זה בצורה טיפה שונה, אבל זאת רק דעתי.

ronenaviv

New member
Vאדמין לא יודע כלום מהחיים שלו

תיראה, אני לא יודע מדוע אתה מרשה לעצמך להחליט שאת היודע איך התקנו את המערכות בשרתים שלנו, ואני לא יודע איך אתה מרשה לעצמך להגיד שאתה יודע מהי הרמה של הטכנאים שלנו. אינני אוהב את הניסוח של הדברים שלך - היאירות אשר בה ממהר אתה להכליל ולהחליט שהצוות שלנו "איננו יודע כלום". יש לנו מספר שרתים כל כך נרחב בארץ ובעולם, אנו מציעים כל כך הרבה חבילות, לאו דווקא של רד האט (למרות שמנסיון אישי זאת מערכת אמינה כל כך אתה מוזמן לשאול בפורום לינוקס הקרוב). ישנן חבילות של WIN2003, 2000, UNIX וכו. ישנו שירות לקוחות 24 שעות. תמיכה טכנית 24 שעות. מחירים - בארץ אין לנו מתחרים. אתה יודע, יש מן חוק לא רשום שאומר שאם אתה לא יודע על מי אתה מדבר אל תספר עליו. נכון לשעה זאת, לא קיבלנו תלונות מהלקוחות:) ואם יהיו, אני סמוך ובטוח שהם יקבלו עזרה מידית. 85% מהחברות בארץ אגב משתמשות בלינוקס רד האט, אז כולם טועים - ואתה צודק:) יום טוב לך ידידי. --------------------

N i X

New member
כמו שציינתי, זאת דעתי האישית בלבד

כל אחד עושה את השיקולים שלו, ואני באמת לא יודע איך דברים מתנהלים אצלך בחברה. וזה שהרבה אנשים עושים משהו, זה עוד לא אומר שהם צודקים, ואם עוד לא הבנת את זה, חבל. ;) הרבה אנשים גם משתמשים בוינדוס, ואוהבים לראות מסך כחול, שיהיה להם בסבבה. הרבה אנשים מורידים תוכנות לא חוקיות וכו' וכד'. זה הופך אותם לצודקים? [ואגב, אני לא אומר שהשרתים של וינדוס לא טובים כמו אלו של לינוקס והשאר (מה שנכון לעיטים קרובות), אבל המחיר של לינוקס והשאר הרבה יותר נמוך.] בשביל להתקין RH ופאנל, לא צריך הרבה ידע, ומכאן המסקנות שלי. שכל אחד יעשה את החושבים שלו, ויעשה מה שבראש שלו, מדינה חופשית אחריי הכל. ;)

ronenaviv

New member
סתם מתוך סקרנות

ידידי, מה אתה עושה בחייך הפרטיים מבחינת קריירה?

swatch7e

New member
ממ...

האמת לאמיתה , הדברים האלה מצחיקים אותי אתה מספק 100 מגה בייט איכסון וגיגה בייט אחד תעבודה ?! ... נו באמת זה בדיוק חצי יום באתר שעובד ... היום יש חברות שב- 50 שקל מספקות לך 50 גיגה בייט תעבודה חודשים (200 גיגה בייט איכסון ו- 5 דטא בייסים) שזה כבר נשמע יותר נורמאלי , היום בימי הפס הרחב ... דברים עובדים אחרת , וככל שחברות האיכסון יבינו את זה מהר יותר הם ירוויחו טוב יותר .

למעלה