בנד אתה לא איתנו?!

superdrink7

New member
בנד אתה לא איתנו?!

דווקא חשבתי שהאינטרס שלנו משותף...בכל זאת משקיעים קטנים לא?

נאה דורש נאה מקיים...באת בטענות רבות על המשקיעים בבג"ץ שהגשת...השאירו אותך לבד...

אתה גם משאיר אותנו לבד?!

לא נורא...אם אין אני לי...מי לי...

טכניקום

New member
סופר ערב טוב

באנד רואה באותה משקפת שלך ושלי את הסאגה שמתחללת כאן , ולדעתי הוא יוכל להסביר את עצמו יותר טוב ממני ,

עלינו כעת להיצמד לדוחות הרשמיים ,דהיינו להשוות בין ההכנסות ברוטו של כ"א מהחברות ששותפות בתמר ולתרגמן להכנסות של

ישראמקו לדעתי דווקא בנושא הנ"ל נמצא התאמה טובה , , הנושאים שכן דורשים בירור יסודי הם מדוע לא משחררים את כספי הרווחים ל2013 ? ואם אכן קיים תנאי בהלוואה

שתזרים מזומנים של 6 חודשים ישאר תמיד בקופת השותפות ,הפתרון הוא שניתן לשמור על רזרבה כזאת בצירוף הרבעון הראשון של 2014 , ולזכות אותנו עבור2013[בערך ב3.2 אג' ל -1יחה"ש

תפקידו של השותף הכללי לנהל בשמנו את ישראמקו ולפי הדוחות הוא מקבל כ5% ומעלה מהברוטו [ הוא מתנהל עצמאית מול מ"ה]

בדו"ח קיים סעיף שלא ברור דיו בערך על כ-1.5% הוצאות ,* את סברתך שהם מסוגלים [כחוק ] לקנות בכסף המוזרם יחה"ש

העלתי באחד הפוסטים הקודמים ,

אין ספק שהחוזה שבין המוגבל לכללי פועל לרעתנו ,בעוד הכללי יכול ליטול את הקופון [של ה5% ] בכל רבעון , ולנצלו להחלשת כוחו של המוגבל ,
כספנו שימש לבניית ישראמקו עד הגיעה הלום , וכעת פרותיו משמשים כערובה לתנאי ההלוואות שנחתמו ע"י מי ? כן ! הכל כתוב בהסכם
!
אלו נקודות שחייבות בירור משפטי עמוק ויסודי , [ אם הכללי היה לויאלי לישראמקו ולמשקיעים היה מודיע קבל עולם שאינו מוציא

אג' מהקופה כל עוד גם קיימת תופעת "כרית הבטחון" , ] אנחנו שותפים או לא ?

superdrink7

New member
ערב טוב טכניקום...אחלה שאלות אתה שואל...

עוד מעט פסח....

ולנו יהיו לצערי יותר מ-4 קושיות....

בירור משפטי מעמיק ויסודי כולל ווקס מוקצף....חייבים לנקות טוב טוב לפני פסח...זו מצווה!

למעלה