בנדיקט?

jen711

New member
בנדיקט?

אני וחברה מתכננות לעשות יום כיפי ביום שישי הבא.
חשבתי ללכת לארוחת בוקר בבנדיקט כי יש שם ארוחות בוקר מעניינות ולא החביתה+סלט הרגילות.
ראיתי שיש כמה סניפים בתל אביב.
יש סניף מומלץ?
יש סניף שיותר נוח מבחינת חניה?
או שאולי יש לכם המלצות למקומות אחרים באיזור תל אביב עם ארוחת בוקר מעניינת(לא חביתה-סלט)?

im mitzi

New member
באיזה איזור של תל אביב תהיו?

אני מאוד אוהבת את הבנדיקט, לרוב הולכת להרצליה כי בתל אביב יש בעיית חניה
אבל האוכל שם מאוד מומלץ
הייתי גם בסניף ברוטשילד וגם בבן יהודה, שניהם נחמדים, אם כי רוטשילד זה רוטשילד, רק שאין חניה
&nbsp
אם את רוצה משהו מיוחד, במחיר סביר וקרוב יחסית לשינקין יש את מאזה MEZZE שזו מסעדה צמחונית/טבעונית שחלקו הגדול של התפריט (אם לא כולו) יכול להגיע גם נטול גלוטן.
אומנם זה עדיין בקטע של חביתה-סלט אבל יש שם גם את השקשוקה הכי טובה שאכלתי (השקשוקה קשקבל ולטענת הבן זוג שלי גם השקשוקת MIX טובה מאוד).
http://www.mezze.co.il/
למען גילוי נאות, אני בת דודה של בעלת המקום, אבל אני באמת אוהבת את המקום בגלל האוכל הפרשי, הבריאותי והמיוחד שבו.
&nbsp
אם אתן מחפשות משהו מיוחד יותר אז יש את קפה זליק שהם אומנם בגבעתיים/קריית אונו אבל הארוחת בוקר המשודרגת (זוגית) מעולה ומאוד מומלצת, מדובר על שתי שקשוקות קטנות ופוקצה לשתיכן, בנוסף כל אחת מקבלת בריוש עם ביצה עלומה ובריוש של פרנץ טוסט וסלט חסה עם בטטה קראנצית.
&nbsp
ובנוסף יש גם את רביבה וסיליה במגדלי U שיש להם ארוחת בוקר טובה ומיוחדת אבל לא זולה.

jen711

New member
אנחנו נהיה עם רכב אז לא משנה לנו האיזור

העיקר שאפשר יהיה למצוא חניה.
אחרי זה ניסע לנמל יפו.
אני לא מכירה את תל אביב בכלל אז אין לי מושג מה אומר "רוטשילד זה רוטשילד".
תודה, אבל אני לא מעוניינת בארוחת בוקר עם חביתה כמו בכל מקום ושקשוקה אני לא אוכלת.
דווקא מצא חן בעיניי התפריט של בנדיקט שנראה שונה מארוחות הבוקר המשעממות.
רביבה וסיליה נראה מעניין...

im mitzi

New member
אני דווקא לא מסכימה עם זה

חניה בתל אביב בשישי זו משימה קשה ומעיקה, ככה שאי אפשר להתחייב לך על חניה.
במגדלי U יש חניה חינמית קטנטונת + חניה של המרכז המסחרי שעתיים ראשונות חינם, אז זו אופציה בהחלט לא רעה.
&nbsp
הבנדיקט ברוטשילד ובן יהודה לא מבורך בחניה כך ואני אישית לא מתקרבת לאיזורים האלה עם רכב.

oreldi

New member
לגבי חניה באיזור רוטשילד

אפשר לחנות ברחוב יהודה הלוי, הרכבת או מקווה ישראל וללכת כמה דקות ברגל לרוטשילד. יש שם בדר"כ חניה (בכחול לבן) ואם לא אז יש שם חניון. אני תמיד חונה שם, גם בימי שישי.

horseradish

New member
אני דווקא התאכזבתי במאזה...

התפריט נראה מבטיח ומעניין.
בפועל - מנות יבשושיות ללא מעוף.
ממש ליד, באותו רחוב יש את מסעדת לה רפובליקה די רונימוטי.
יש להם ארוחות בוקר בסגנון איטלקי - שוות ביותר!

Shamy

New member
לא התלהבתי מבנדיקט

השירות נוראי ישבתי 30 דקות ביקשתי כןס מים עם קרח...קיבלתי דוגמית של כוס ללא קרח

אני וחברה הזמנו פנקייק ופרנץ' טוסט. התלהמתי על כך שהמנות זהות דהיינו הפרנץ' טוסט היה בצק פנקיק שטוגן בצורת ריבוע ונחתך למשולשים ואילן הפנקייק היה עגול, זה היה ההבדל היחידי זה לווה ב"סלט פירות" תפוז ותפוח שוחים במיץ תפוזים..בעיני זה לא סלט פירות..אני לא אחזור לשם שוב אפילו מזלג לא קיבלתי נאלצתי ללכת לברמן ולבקש כי ביקשתי מהמלצר וזה התעלם ממני ל20 דקות...כשהתעייפתי מלחכות לו הלכתי ושאגתי לעצמי לשירות..טיפ לא השארתי...אפילו גרג כבר שווה יותר

salo22

New member
תלוי בהעדפות וציפיות הרמה שלך - נסי ותחליטי

גם בשרשור הזה אפשר לראות שיש מי שיתלהב מאוד ויש מי שממש לא. אני עם המחנה השני, ניסיון אחד של הסניף בבן יהודה הוכיח לי למה לא ניסיתי עד היום, אבל גם הקונספט לא ממש חביב עלי ובכלל אפשר לעשות את זה ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שבנדיקט עושים. אבל שוב, מאוד אינדיווידאלי כמו תמיד, אולי תנסו ולכם זו תהיה חווייה מטורפת.
אם הייתי צריך לבחור אופציה מעניינת באיזור הייתי הולך על הבראנץ של אדורה, אבל לא ניסיתי בזמן האחרון ולא יודע מה הרמה כרגע, מה גם שאין כאן דיווחים כל כך עדכניים למיטב זיכרוני.. גם בית הקפה על ארלוזורוב סיבוב שלמה המלך אם אני לא טועה, לדעתי מגיש אוכל בסגנון בוקר שהוא בהחלט מעל מה שאכלתי בבנדיקט, גם לשבת שם היה נעים יותר.

החתולית

New member
למה לא לחפש ארוחת בוקר ביפו?

אם אתם נוסעים לנמל יפו, אפשר וכדאי לאכול ארוחת בוקר ביפו.
&nbsp
במתחם שוק הפשפשים יש ארוחות בוקר בפועה ושאפה בר. אפשר לאכול ארוחת בוקר בקפה עלמה ברחוב יהודה הימית או מסאבחה משובחת אצל אבו חסן.
&nbsp
גם בנמל עצמו אתם יכולים לאכול ארוחת בוקר בלאביט, לקחת מאפים ממרגוזה, או כריך מזילבר.

jen711

New member
אין לי בעיה לשבת ביפו אבל אני לא רוצה ארוחת בוקר משעממת

של חביתה או שקשוקה.
לקחת מאפים או כריך זה גם לא מה שאנחנו רוצות כי אנחנו רוצות לשבת איפשהו.

jen711

New member
לא יודעת, המנות של בנדיקט נשמעו לי מעניינות

אני לא יודעת מה זה עיגה
ואני לא מבינה אנשים שיכולים לאכול צלחת חומוס בתור ארוחה

amity001

New member
אני ממליץ על ארוחת בוקר דליקטסן ביהודה הלוי

ארוחת בוקר לא שיגרתית של מוצרי המעדניה. ממש מעולה אך לא זול.

trilliane

Well-known member
מנהל
ישבתי לפני חודשיים בסניף ברוטשילד, לא הבנתי את ההתלהבות

אז יש מבחר של ארוחות בוקר, בסדר; אבל מעבר לייחוד, מה לגבי הטעם? לא נפלתי משום דבר שם, ובנזוגי שהזמין מנה שאכל כבר בעבר בהרצלייה אמר שזה בכלל לא אותו הדבר והתאכזב. אישית אני מעדיפה ארוחת בוקר ישראלית מרעננת ובריאה ו"משעממת" (לכאורה) על פני כל מיני תבשילים כבדים עם בשר/ביצים/גבינה שמתומחרים ביוקר ולמען האמת לא כ"כ טעימים בעיניי. כבר עדיפה ארוחת בוקר במלון מכובד, ואם רשת, אני אוהבת את ארוחות הבוקר של מקס ברנר (שהיא קצת יותר מחביתה וסלט).

PooKiPsiT

New member
אני אהבתי את ארוחת הבוקר של הדליקטסן.

למי שאוהב דגים היא מצויינת. גם בבראסרי יש אופציות טובות.
&nbsp
בבנדיקט הסניף שמומלץ מבחינת חניה נמצא בהרצליה, אבל השירות שם ללא טוב (או יותר נכון - נוטה ללא קיים).

למעלה