בנגיעה אחת..........

שקדי, תסתובב רגע

שנראה מכל הצדדי יו, איך הולם לך הכחול
בקר טוב אנשים

שקדי

New member
ועכשיו זה רשמי פנטזיה.......

אני כחול משמע אני קיים ואפילו אם זה ליום אחד בלבד יום נהדר לך ולכולנו............

magy

New member
השעון התבלבל לי בזמן האחרון

צריך להביא אותו דחוף לשען מומחה...... שמבין בחלקים פנימיים עדינים....... צ´מעי מה אומר שלמה ארצי על שעונים........ מגע אנושי שלמה ארצי בנובמבר כתבה לי מכתב די קורע בדצמבר בגשם נסעה אל הוריה כי גם היא מנסה כמו כל האנשים רצתה להרגיש קצת מגע אנושי עכשיו היא יוצאת לרחוב כדי לקבוע שהיא לא לבד שיש מיליונים כמוה שרוצים לאהוב ולאבד ת´חושים להרגיש מקרוב קצת מגע אנושי או אוהו הו..... או אוהו הו...... התחלתי פתאום לקנא בה בשקט איך היא קמה יום יום כשהיא מחייכת ואומרת במקום ל´יתבודד ול´אשים בוא נתפורר קצת במגע אנושי נואם לי הסבר וגם היא בטח אין לה לאט לאט מתברר שאני חלק ממנה וכשאין הגנות רק שדות נטושים לא עובר לנו יום בלי מגע אנושי או אוהו הו.... או אוהו הו......

magy

New member
ואגב הבדיחה שלך.....

סאלח טריף לא רווק........ והמהדורות מלאות בסיפור..... למה הם לא נזהרים החרמנים האלה.....??????????????????????????????????? ואיך כולם יודעים איפה, מתיי ......וגם מגיעים עם מצלמות..... או משתילים.....אותן...... את יודעת מה.......גם אני רוצה מצלמה......ואם אפשר גם צלם.....

למעלה