בנבכי הבירוקרטיה Vs. צדק

אדיב חן

New member
בנבכי הבירוקרטיה Vs. צדק ../images/Emo101.gif

בירוקרטיה ופרגמטיקה VERSUS צדק. חתן & כלה & גרוש & גרושה VERSUS חן אדיב. תודה לכל האנשים והאנשות, שיוצרים קשר לברך אותי על הפעילות שאני עושה, ועל הפוסטים שאני תולה בפורום, חלקם, וגם פוסט זה, פוסטים בסגנון הרהורי, הקשורים לרוב לנושא המרכזי בו אני מטפל. אולי אני ירכז אותם בסוף לאיזה ספר או משהו
הפוסט הזה הנו פוסט ארוך למדי וחריף למדי (למרות שהקפדתי להשתמש בשפה נקייה, OK גינת
? ). אז קחו נשימה עמוקה ותתחילו לקרוא. מדומני, שגם גורמים אשר ממונים על מה שבלי יותר מדי התפלספויות ניתן להגדיר כצדק, לא פועלים בדיוק כפי שניתן לצפות. ואולי בעצם, כן צריך להתפלסף, ולהגדיר מה זה בדיוק, בשבילנו, צדק. ואיך ניתן להשיג אותו, במדינה שעד שמשהו זז במערכת המשפט והצדק (מערכת המשפט = לא בהכרח בתי משפט: כל הגופי הממונים על החוק בכללותם. דוקא על בתי המשפט ניתן לפחות לומר שהם משתדלים... למרות שגם נגד המדיניות שלהם יש לי לא מעט טענות), הנוכלים מספיקים להתקפל ולפתוח עסק חדש, כשהליכים נגד העסק הישן עוד בחיתולים. נדמה כאילו מערכת המשפט מטפחת נוכלות כי היא משתלמת! אני מצטער אם אני נשמע מאוד מעורפל. אני מדבר כאן על גופים אשר מצד אחד, אני מקבל מהם עזרה (מועטה ועקיפה ככל שתהייה) ומצד שני, לא אגזים אם אומר כי אני מלא חלחלה לאור השיקולים בפרט, והדרך בכלל, בה פועלים אותם גופים, גופים מוכרים ורבי עוצמה, חלקם אף ממשלתיים, וכמו כן, לאור העזרה שאני נותן להם, מלא אני התפעלות מכך שהם לא מוכנים להתאמץ קצת יותר בשבילי. לצערי, גם לא כל-כך משנה, על מי אני בדיוק מדבר. נראה, כי בכל מקום פשטה לה מחלת הבירוקרטיה/פרגמטיקה. שיקולים של הצלחה משפטית לעולם לא צריכים לבוא לפני שיקולים של טובת הצרכן, כאשר מדובר בגופים אשר טובת הצרכן צריכה להיות, לכאורה לפחות, האור המוביל אותם. להילחם ולהפסיד ו/או למחוק תביעה זה בכלל לא דבר רע. גם אם המלחמה הסתיימה ללא תוצאות, האויב יודע כי שמו עליו עין: האויב שותק (DISABLED), או לכל הפחות הואטה פעילותו: והכי חשוב, נעצר זרם הנפגעים. גורמים ממשלתיים, הממונים על חקירות, צריכים לבצע תפקידם בנאמנות ובמקצועיות. במיוחד אם אני, חן אדיב, מסכן את החיים שלי על מנת שאנשים יבואו אל אותו גוף ויבקשו חקירה בעניינם (לא שהאיומים מפריעים לי, הנבלות המפוחלצות שמאיימים עלי [כאן מותר לי להגיד נבלות, נכון? מי שמאיים בהחלט זכאי לתואר] יכולות ללכת לעזאזל; מה שמפריע זה היחס שאני ונפגעים מקבלים מאותם גורמים לאחר שאני מסכן את עצמי והם הטריחו את עצמם, לעזור להם הרבה יותר ממה שהם עוזרים לנו). טריקת טלפון בפרצוף של נפגעים בגלל שהאדם הממונה על החקירה נמצא בחופש, הנה דבר בלתי מתקבל על הדעת. עשיית פרצופים חמוצים על ידי סגניתו של אותו אדם, כאשר אני מתלונן בשם הנפגעים על היחס, הנה דבר בלתי מתקבל על הדעת. שיקולים כלכליים לא צריכים להוות שיקול בזמן הגשת תביעה. ברגע שמתקבל פסק דין, תמיד אפשר להמשיך ולחקור ולקשר ולתבוע גורמים נוספים. במיוחד כאשר מדובר על נוכלים, אשר מתורגלים בגניבה והתקפלות: חשוב ראשית לתבוע, המהירות האפשרית, ובמקביל לחקור ולקשר. יפה יעשו בתי המשפט, כמו גם הגופים הממונים על הצדק, אם ישקלו טענה זו. אי הגשת תביעה (כאשר גם אם לא תצליח, ניתן למחוק אותה ללא הוצאות!), רק בגלל שאותו גוף הממונה על הצדק לא יכול לרשום לעצמו ניצחון מוחץ - הנה דבר בלתי מתקבל על הדעת! נגד כל הגופים יחד, כולם, מופנית טענתי הקשה מכל: [ובהקשר זה - גם גופים אשר לא יכולים לשתף אותי במידע שברשותם, אולם כאשר אני מציג בפניהם מידע בסיסי אשר נמצא ברשותי, פוערים עיניהם בפליאה, וברור כי לא היו מודעים קודם לכן למידע שהצגתי] אין יכולח להיות, שעם כל כח האדם שלכם, עם כל העוצמה והסמכות שלכם, עם כל המשאבים והתקציבים שלכם, עם כל ה-שאר-הדברים-שיש-לכם שלכם... ועם כל הכבוד לעובדה (הרשמית, לפחות) שאתם הממונים הרשמיים על החוק והצדק: איך לעזאזל יכול להיות שסטודנט שנה א´ למשפטים יודע יותר מכולכם ביחד ?!? בבוא הזמן הנכון, בקרוב מאוד, אני אציף את הערפל באור. כולם ידעו בדיוק מה הטענות שלי ובדיוק כנגד מי אני מפנה אותם. בינתיים, כל אותם אנשים באי הפורום, אשר נמצאים איתי בקשר, ויודעים יפה יפה על מה מדובר, מתבקשים לשמור את המידע הספציפי על אש קטנה. אני חייב לסיים בדוגמה אחת קונקרטית: אף אחד מהגופים הנ"ל, לא שיערו שגרוש & גרושה גנבו עשרות מיליונים של שקלים מאלפים ואלפים של נפגעים. עד שאני, עשיתי את {פיסקה צינית-} המלאכה הקשה והבלתי אפשרית מכל, שרק יחידי סגולה מסוגלים לה, שרק בעלי משאבים רבים יכולים לה {-סוף פיסקה צינית} של איסוף כל הקטלוגים של BEAUTY & FASHION + הוצאת תדפיסים מאתר האינטרנט שלהם (אשר אף גוף חוק/צדק לא ידע כלל כי הוא קיים! היו כאלה שאפילו לא ידעו על הקטלוגים!!!), ולאחר שהקטלוגים והתדפיסים היו בידי אסופים, יכולתי בקלות להראות כי כמות הנפגעים יכול שעולה אף על 5,000 (!) עם נזק כספי משוער של יותר מ-37,500,000 ש"ח (!!!). ממש קשה, להשיג קטלוגים מנפגעים, ולמצוא את אתר האינטרנט, ואז לשער מספר נפגעים ונזק, נכון? אפילו לא צריך להיות משפטן בשביל כל העסק הזה שתיארתי עכשיו. התביעה נגד גרוש & גרושה תוגש לביהמ"ש, עוד החודש, גם אם אני (או אני ועורכת דין) אהיה המייצג היחיד. מכל מקום, אני אדאג לכך אישית, שהנפגעים, בניצוחי, ירדפו את הנוכלים בכל דרך חוקית אפשרית, בלי שום קשר לתביעה לא תביעה. הנפגעים, מצדם, צריכים להבין שייתכן וייצטרכו להשקיע זמן ומחשבה, על מנת שהנושא ימריא. אני לא מחכה יותר לעזרה מאף גורם ממשלתי/לא ממשלתי. אני, עורכת הדין, ואתם - הנפגעים. וכמובן, שאם הנושא ימריא יפה, או אז יבואו כל אותם גורמים, וירצו את העזרה שלנו, בשביל שגם הם ייראו טוב. תאמינו לי, אני יודע על מה אני מדבר. באם יבוא הרגע, נחליט אני והנפגעים, למי אנו עוזרים, כמה עוזרים וכיצד. מוזר, שבהחלט ייתכן, שיבואו אלינו גופים, בבקשה לעזרה, בעוד שגופים אלה היו אותם גופים אשר היו אמורים לעזור לנפגעים מלכתחילה! (שימו לב, זה קבר התחיל לקרות! לגוף אחד אף הייתה החוצפה לבקש ממני עזרה חד סיטרית, ולאחר שזו ניתנה, התייחס הגוף בביטול לטענות מאוד חשובות שהיו לי! כמובן שכל בקשה נוספת לעזרה על ידי מגוף זה תתקבל בעירבון מוגבל מאוד). טוב שיש את רפי גינת, שעושה עבודה הרבה יותר טובה מכולם ביחד. לדעתי, כלבוטק צריכה להתחיל לקבל אגף חקירות עם סמכות סטייל FEDERAL TRADE COMMISSION ותקציבים ממשלתיים. אני מודה לכל מי שלקח את הזמן לקרוא פוסט זה במלואו. נקווה כי מערכת הצדק תראה זמנים יפים יותר. נקווה כי כלבוטק תקבל סמכות ותקציבים כאמור
... בברכה, חברכם הנאמן, חן אדיב מזכיר משפטי לכל מי ששואל... מזכיר משפטי זה מזכיר... במשרד עורכי דין! מה חשבתם? אני עצמי כרגע 1/7 עורך דין (הסתיים סמסטר א´
), אולם DONT LET THAT FOOL YOU, אני מזכיר במשרד עורכי דין שנים לפני שהתחלתי ללמוד. סיפור מעניין. אני אספר אותו בקרוב, בפוסט שאנשים כבר מאיצים בי לתלות, בו אני אספר על עצמי קצת, איך הגעתי לכל הסיפור הזה, ואיך לעז$זל אני יודע את כל מה שאני יודע. אם תהיו נחמדים אני אפילו יצרף תמונה
... אבל אז קחו בחשבון שלנבלות שרוצות לרצוח אותי יהיה יותר קל למצוא אותי... אז תצטרכו להיות ממש נחמדים
THAT´S ALL בינתיים. אל תשכחו להינות קצת מהחיים בין כל הטרור והנוכלות במדינה. להינות זה בריא!

קליבר

New member
קודם כל - שא ברכה!

שנית, חבל מאוד שהשם השני של מדינת ישראל הוא רדידות\בינוניות. כל דבר שנעשה בחוסר מקצועיות מתקבל איכשהו בהבנה ואינו זוכה לביקורת במקרים של עיוות הצדק. אתה, אדיב חן, יוצא דופן, ועל כך - תבורך! ישנם המון מקרים, אתה ודאי יודע על על כמה מהם, שאנחנו הישראלים נדפקים, ואף אחד אינו מנסה לעשות כלום בנידון. החזון שלי הוא שתקום "חזית צרכנית" (ומבחינתי, אתה בראשה, יחד עם גינת) שתהיה מקור לדאגה לכל אלה שזוממים להערים על הלקוח נישראלי. במילים אחרות, הלוואי שיום אחד יתעורר הציבור בישראל וידע להלחם על כח הקנייה שלו ומידי פעם ייערך חרם צרכנים מסיבי על גוף זה או אחר. מקרה "גרוש & גרושה" הינו מקרה אחד של עבודה בעיניים, ואם רוצים לראות את הטוב שבסיפור הזה אז הטוב הוא שאולי בעקבות טיפולך בנושא זה, גם עניינים אחרים יטופלו בעתיד כראוי. יישר כח, חן!

יישר כוח ותקרע להם את הצורה../images/Emo58.gif

טוב שעם כל הדברים הזוועתיים שקורים מסביב, יש מישהו שיש לו זמן לטפל גם בדברים אחרים. מקווה שכולם יקבלו את מה שמגיע להם. תעדכן אותנו בתוצאות!!!

למעלה