בנאלי

EaTit442

New member
בנאלי

אני לא מצליחה לעצור. זה פשוט הופך למביך מדי- בדיוק עכשיו חזרתי מגלגול ברחובות. נסעתי באיזו ירידה תלולה יחסית, ניסיתי לפנות ימינה במהירות גבוהה מדי (כן, גם בלהאט אני לא משהו, כאמור) ופשוט השתטחתי על האספלט ידיים קדימה גוף על הכביש. זה לא באמת היה נורא, אחרי הכל- בחורה אחראית וממוגנת מהברכיים ועד לפרקי כף היד, ובכל זאת, מכונית אקראית עצרה לידי והציעה לי טיפול וטרמפ, כרמז לכך שאני לא באמת כשירה לנסיעה ברחובות. הו, הפדיחה. את הרולרבליידס שלי קניתי בוונקובר, ובאותם ימים גם ניסיתי לשכנע את עצמי שאלך לשיעורים שיש בסטנלי-פארק. כפי שאפשר אולי להבין, עכשיו אני כבר בארץ. אז מה אתם אומרים? פשוט להגיע לפארק הירקון? מתי הכי כדאי? מי יהיה שם? תודה!

EaTit442

New member
וגם-

משום מה, כף רגל ימין שלי נוטה פנימה בזמן נסיעה. למה זה קורה?

היי

אז קודם כל להגיע לספורטק אפשר כל יום וסביר להניח שגם כל יום תמצאי שם אנשים שיוכלו לייעץ ולעזור לך
אם תגיעי ב26.10 (יום רביעי הבא) בשמונה בערב תוכלי להצטרף להדרכת טרום מתחילים שהבנתי שבחור בשם ג'ו חוזר לעשות (אחרי הפסקה של חודש). בהדרכה הזאת לומדים החלקה בסיסית, יציבות ועצירה במעצור. זה גם יעזור לך לגבי הקריסה הפנימית שאת מתארת. (אגב זאת תופעה שמופיעה אצל כמעט כל גולש מתחיל ועם קצת תרגול היא עוברת). בהצלחה :)

masterform

New member
עצירה

הדבר הראשון שאת צריכה זה ללמוד להשתמש במעצור של הרולר (הדבר המצחיק הזה שתלוי לו מאחורי הגלגל האחורי של רולר ימין). איך משתמשים בו
מכופפים את הברכיים (הדברים האלה שמתכופפים באמצע של הרגל
), שולחים את רגל ימין (הרגל שמתחת ליד בלי השעון) קצת קדימה ויחד איתה גם מתכופפים מעט קדימה על מנת להעביר את משקל הגוף קדימה. התוצאה: נפילה והתגלגלות מצחיקה על הריצפה. אז מה עושים
ממשיכים להתאמן. תתאמני על העצירות במשטחים מישוריים ולא בירידות. כשתצליחי להאט ולעצור תגבירי לאט לאט את המהירות ורק כשתרגישי יציבה ב- 90% ומעלה, תתחילי להתאמן בירידות.

RieM

New member
בכלל לא מצחיק

ואפילו מסוכן מאד אם אותה מכונית אקראית לא היתה מצליחה לבלום בזמן ודורסת אותך. אסור לצאת לכביש לפני שרוכשים מיומנויות החלקה בסיסיות ! להסבר על עצירת T, הקליקי על הקישור הזה.

למעלה