בן 72

יפיופי

New member
בן 72

אחרי 3 מקרים של אירוע מוחי קל הראשון לפני 4 שנים שהשאיר יד שמאל רפויה, מנומלת, ומדי פעם תחושה של הרדמות (מפריע לו מאוד)רופא אמר שאין סיכוי שיהי שיפור לטובה כבר. באירוע האחרון מבדיקות שעשו התגלה חור בלב(כנראה שהיה שם מאז ומתמיד) כרגע הוחלט לא לעשות עם זה כלום. רופאים משערים שאולי משם בורח קריש לראש.מטופל תרופתית ללחץ דם. קם לשתן כ 4 פעמים בלילה אחרי ניתוח ערמונית שלא ממש עזר לפני כ3 שנים. לא ישן טוב נאלץ לקחת כדור . לפני שבוע הורידו מינון של כדורים ללחץ דם בגלל לחץ דם נמוך. לחץ דם שלו נע בין90 ל110 על 50 60 דופק 58-60. עד כאן מצבו הבריאותי. פנה לטיפול למעשה בהמלצת אשתו ובנו שחושבים שמצבו ירוד תלונתו העיקרית שלקראת ערב הוא חש נטול אנרגיה ועייף, הוא מיחס זאת ללחץ דם נמוך שמתבטא בשעות אלו, וטוען שבשוע האחרון מרגיש יותר טוב. אני רוצה לציין שהאדם עובד, פעיל, רהוט יודע להסביר את עצמו. היתה לי שיחה איתו בנפרד וגם שיחה משותפת עם אשתו. לא כל כך יודע מה לצפות מהטיפול. הערמונית בטח אין מה לעשות, והיד גם כן אמרו אבוד (דבריו) . אחרי שהנחתי לו להחליט לבד בלי השפעת אשתו, מעוניין לקבל טיפול. וכאן אני אשמח לשמעו מכם פורום יקר. איך הייתם מטפלים, רעיונות על שיטות עבודה, משך הטיפול, עוצמת הטיפול, במה להתרכז ערמונית, יד, עייפות, האם מישהו טיפל באחד או יותר ממקרים כאלה ויכול לתת לי רעיונות. אני עובדת בד"כ מערכות מערכות ורגל רגל בעקבות הדיון שהיה האם לעבוד ב2 הרגליים במקביל. אשמח לקבל כל רעיון , אה עוד משהו לוקח תרופה לדילול דם. מהתבוננות בכף הרגל הדבר הראשון שקפץ זה העור מלא קפלים ורך עד נוזלי. מקווה שהבהרתי נכון. סורי אם יצא קצת ארוך מחכה לשמוע מכם

יפיופי

New member
שלומי , מיכל, יוסף../images/Emo124.gif

למען האמת

אם לקחת בחשבון את נסיוני הדל.. אם היה נופל עלי מטופל כזה גם אני הייתי מתייעץ בפורום..אני מתלבט זמן מה מול המחשב ולא יודע איך להתחיל את הטיפול בו.. סורי

pinhas999

New member
קשה לומר אבל...

כמו יוסף אני יכול לומר שגם לי זה מאתגר לתת הצעת טיפול... תראי מה שאני היית מציע זה קודם לשוחח איתו, והרבה, כלמור לדלות עוד פרטים, מתי זה התחיל מה בא קודם במצב הבריאותי שלו, קודם כל הרגעה כללית לכל הגוף תעזור כאן לדעתי, דבר שני לזכור שהמטופל מבוגר מאוד ויש הרבה דברים שנובעים גם מהגיל, כל המערכות שלו כמו שזה נשמע לא מתפקדות בצורה תקינה, ככה שסלחי לי אם אני לא מציע הרבה פשוט זה לא קל, תראי אשם יכול להרפא מכל דבר השאלה זה האמונה שלו, רופאים בדר"כ ובלי לפגוע באף אחד, מטפלים בבעיה באופן זמני כי הם לו מטפלים בשורש שלה האדם בנוי מ גוף-חיה-נפש-נשמה-יחידה, כלומר הייתי מציע לבדוק את המצב האנרגטי הכולל שלו כדי לדעת בדיוק איפה נמצא החוסר האנרגטי שמעביר את הבעיה ממצב אנרגטי למצב פיסי. מקווה שעזרתי פנחס הימלפרב

csh018

New member
יפיופי סיפור המקרה שלך באמת מורכב

אך אני הייתי מחפש היכן המטופל מעבד אנרגיה מה גורם לו לחולשה מלבד הבעיות הפיסיות. וזה מה שעולה לי אני מחבר בין מקרה היד הלב וההרמונית ומוצא שהוא פגוע בגבריות שלו התפקיד של הגבר הצייד נפגע. וזה גוזל מימנו אנרגיה וזה חלק גדול מהחולשה מימנה הוא סובל. שימי לב שספרת שהוא עדיין עובד ומשתדל להיות פעיל שבכול זאת משהו מהיותו גבר ישמר. צריך ללכת לאט לאט ולחזק את עולם העשיה לחזק את הגבר שבו. מצד שני לחברו למצבו ולהגיע למקסימום עשיה בהתאם. יתכן וגם ביחסי אישות הוא מרגיש פגוע צריך לשתף את האישה ולבקש אותה לעזור ולחזק אותו בהתאם למצבו שימשיך להוכיח את גבריותו ולהגיע לסיפוק בדרכים שונות. לגבי עבודה ברפלקסולוגיה דגש על אזור האש העשיה האזור בו נפגע מנטלית. לבצע טעינות ולהזהר שהטיענה לו תשרת את התיסכול ותברח אלה תחזק אותו. ושאר הדברים לעבור עפ"י מערכות לחזק לעודד להזירים. בהצלחה שלומי

יפיופי

New member
תודה על התגובות

גם אני הרגשתי כמוכם שהמקרה מורכב, בעיקר מהמקום שלא ידעתי מה הוא מצפה מהטיפול, וגם לא היה קשה. בכל אופן נענתי לאתגר ואטפל בו בזהירות ובעדינות. תוך מעקב ל"ד לפני ואחרי טיפול. לגבי תכיפות שתן בלילות האם יש רעיון קצת לטפל בזה והאם בכלל אפשר מנסיונכם להגיע לתוצאות. אני החלטתי לתת דגש על אזור העקב,מע' עצבים, אצבעות, הטענות, מע המין, לגבי היד עוד לא גיבשתי דיעה, אבל יש לי רעיון של עיסוי בשמנים ספציפים בריכוז גבוה.(נותר לי להחליט על אלו שמנים) גפ פה אשמח לשמוע אם יש למשהו ידע. רב תודות ואשתף אתכם במהלך הטיפול. נ.ב. עם אשתו אני עובדת כבר כמעט שנה ויש תוצאות נפלאות וחוות דעת של רופאים שמטפלים בה על כמה טוב עשו לה הטיפולים. לכן סגרתי עם הבעל שאם לא יהיו תוצאות או משהו טוב שהוא חש אנחנו נפסיק אחרי 4 5 טיפולים.

csh018

New member
לגבי תכיפות שתן בלילות סביר להניח

שזה נובע מבעיית ההרמונית. ותבקשי מהמטופל להמנע משתיה לפני השינה ובמיוחד לא שתיה משתנת. (קולה נס קפה..) בהצלחה שלומי

vca

New member
הי ושלום

מקריאת המקרה אותו את מביאה כאן אני מתחבר קודם כל למערכת העצבים המרכזית ולצ'אקרת הלב. לי לוקח מספר מפגשים כדי ללמוד ולהכיר את המטופלים שלי ורק לאחר מספר מפגשים אני יכול להתחיל טיפול ממוקד יותר וטוב יותר כי אני מכיר טוב יותר את המטופל. אני, כאמור, נמשך למערכת העצבים המרכזית (אירועים מוחיים, נימול) ולצאקרה הלב (חור בלב, נימול ידיים). המון הצלחה ואשמח על עידכונים ממך ועל המשך הטיפולים. בהצלחה.

יפיופי

New member
תודה חיזקתה אותי

גם אני בכיוון מע' העצבים , יום רביע נתחיל ונראה לאן יוביל. ובטח שאעתכן.

למעלה