בן 22 סובל מ ADD

isoaq

New member
בן 22 סובל מ ADD

אני רוצה להתחיל ללמוד ולא מצליח ....למי פונים? אין לי בקופת חוליםפ איזה נוריולוג פנוי בחצי שנה הקרובה... צריך מומחה לפנות אליו ... בבקשה

האם יש לך ביטוח מושלם

אם כן אתה יכול ללכת לרופא מומחה באופן פרטי ולקבל החזר של 80 %

isoaq

New member
כן יש לי מושלם ומשלים וזהב

אבל אין תורים... מה בעצם עוברים אצל הרופא...הוא צריך להכיר אותי לפני ההפניה למיבחן מחשב?

zivadina

New member
אבחון ADHD אצל מבוגר

מומלץ לברר בקופה עם אילו מומחים היא עובדת. הביטוח המשלים שלך יכסה לך את רוב האבחון לפי סעיף "ייעוץ רופא מומחה" בתנאי שהרופא המאבחן נכלל ברשימת המומחים של הקופה. האבחון המומלץ הוא אצל פסיכיאטר שמתמחה באבחון הפרעת קשב ורכוז, שעובד באופן פרטי או במגרת מכון מוכר. אתה מוזמן לקרוא בספרייה שלנו:

add זה לא adhd

שלום לך, שמי היחה מור ואני סובלת מהפרעת קשב וריכוז ובעיות.. בזיכרון וכו, ספר לי איך הבעיה שלך מתבטאת .. יש לי נרולוג שאני מגיעה אליו מאילת.. והוא מאד עוזר לי..

zivadina

New member
ADD לעומת ADHD

שלום הילה. כדאי שתדעי, שכל ההפרעה נקראת ADHD (הפרעת קשב ורכוז והיפרקטיביות), ובתוכה ישנן שלוש קבוצות: 1. הקבוצה המשולבת: הפרעת קשב עם היפראקטיביות, ADHD, מהווה כ-60% 2. הקבוצה עם הפרעת קשב טהורה, ADD, מהווה כ-35% 3. הקבוצה עם היפראקטיביות, HDD, מהווה כ-5%. אני מצרפת לך מאמר מקיף על הפרעת קשב טהורה (בלי היפראקטיביות), ADD:

שויו

New member
דרך כללית מושלם אין מצב כזה של "אין

תורים" כי בעצם זה כמו "פרטי". אנחנו עשינו את זה עכשיו ולא היתה שום בעיה בקביעת תור. מאיפה אתה בארץ?????

למעלה