בן 10 שמתרחק

פלגיה

New member
הפרסומת משמאל

אם אני מבינה על מה את מדברת, היא נוראית ואיומה. פסיכולוג - מפה לאוזן, תוך התעניינות אצל אנשים הקרובים לתחום וחיפוש המלצות.

אורזיגל

New member
על סמך המלצה של מישהו שמכירים

וסומכים על דעתו. אם את מחיפה וסביבתה אני יכולה להמליץ לך.

לא הייתי מתעלם מהאיתותים

נראה לי שמשהו יושב לו על הלב וצריך לבדוק את זה (ברור שיש לו כישורים חברתיים, הרי היו לו חברים קודם גם עם זה בזכות אותו חבר). כתבת: 'הוא לא מוכן להתפשר על כלום' אולי זה מעיד על מקור הבעיה. ולא מאמין במה ש'דניצל' כתב אמנם יש טיפוסים שלא צריכים הרבה חברה (כמוני) אבל לא כל הזמן ולא רק. נראה לי שהוא צעיר מדי לגיל ההתבגרות (וגם לא חושב שזה מגיע עד קיצוניות כזו). לדעתי שווה לבדוק לעומק.

אאאאפרת

New member
עדכון

דברתי איתו, דברתי עם פסיכולוג, וכבר יש שינוי. הרבה בזכות התמיכה שלכם כאן הרגשתי צורך להתעקש ולא לוותר לו. אז בימים האחרונים הוא יוצא מהחדר, משחק איתנו יושב איתנו. הפסיכולוג אמר לי לא לוותר ואפילו להכריח בהתחלה, כי בסוף היום, למרות שהוא בוחר להיות לבד, הוא נותר בתחושה שלאף אחד לא היה זמן אליו. אז זהו, זו התחלה וכבר כולנו מרגישים יותר טוב. יש עוד דרך ארוכה, אבל רציתי להודות לכם על האכפתיות והעצות!

פלגיה

New member
טוב לשמוע

וטוב שעידכנת. לפעמים נראה שאנחנו עושים משהו נגד רצון הילד, ורע לנו עם זה, אבל אם בטוחים שזה לטובתו - זה נותן כוח להמשיך. בהצלחה בהמשך.

למעלה