בן שלוש וחצי

• פותח הנושא lib9
  • פורסם בתאריך

lib9

New member
בן שלוש וחצי

שלום לכן יש לי שאלה, הבן הגדול שלי בן שלוש וחצי, לאחרונה החל "לגלות" את איבר מינו, הבחין בזיקפה ומאז אני רואה אותו נוגע כשזה קורה לו. האם זה טבעי בגיל הזה? תודה והמשך יום טוב

ayala26

New member
קצת מאוחר אפילו ../images/Emo8.gif

הבן שלי גם נוגע ואפילו מתאר שיש לו "פין גדול"
בעצם יכול להיות שהבן שלי מהיר כי הוא לא היה מחותל. זה טבעי לגלות את הגוף על חלקיו ואם החלק הזה היה מוסתר קודם אז דווקא הגיל מאוד הגיוני.

lib9

New member
תודה

תודה , אך מה הכוונה שהבן שלך לא היה מחותל? לא שמת לו טיטול בכלל? בכל אופן, תודה על התשובה פשוט היה נראה לי מוזר התגובה והנגיעות אבל בכל זאת הוא אכן מתחיל להכיר את הגוף שלו ערב נעים

ayala26

New member
בלי חיתולים

בבית הוא היה עם תחתונים (ותקופה מסויימת חיתלתי עם טטרה) אבל תרגלתי איתו את מה שנקרא "לגדל ילדים בלי חיתולים" ולקחתי אותו לשירותים כשהראיתי שהוא צריך ולכן הוא הכיר את איבר מינו מוקדם מאוד. הוא מאוד חופשי בקשר לגופו, בוחן את עצמו מול הראי (ממש עושה פוזות
) וישן עירום (רעיון שלו!)

lib9

New member
ayala26 שלום

רציתי אם אפשר לשמוע על בלי חיתולים איך בדיוק ומאיזה גיל. תודה ולילה טוב

ayala26

New member
אני מצרפת לך קישורים

כי כבר דשתי בנושא די הרבה והאמת היא שכבר שנה בערך אני לא עוסקת בזה כי בני גמול כבר. בפורום הורים לתינוקות סיפרתי על השיטה. בפורום הזה הייתי אומרת שזה קצת מאוחר
עם פעוטות מתרגלים גמילה ולא קשב (שיטת הקשב זה אחד השמות של השיטה בעברית למה שנקרא בלעז Elimination communication) אספר ואומר שהתחלתי בימיו הראשונים לחייו של בני, כשבוע אחרי שנולד. את החומר על הנושא קראתי עוד לפני שהוא נולד ולכן הייתי מוכנה. כמו כן הצטיידתי מראש בחיתולי בד (טטרה). מצרפת קישור לרשומה שכתבתי בבלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=993598&passok=yes למטה בסוף הרשומה יש רשימה של קישורים בנושא. בפורום "הורות טבעית" בתפוז יש אמהות (ואבות) נוספים שמתרגלים את השיטה, ושהתחילו בגילאים שונים והם מתייעצים באופן קבוע. אפשר לחפש לפי מילות החיפוש "שיטת הקשב" ולא חייבים לתרגל אותה לגמרי בלי חיתולים מכיוון שהרעיון המרכזי הוא לא ה"בלי-טיטולים" אלא התקשורת עם התינוק.

lib9

New member
תודה ayala26

תודה רבה וכן כן על התעוזה המשך יום טוב

אצלנו הרומן התחיל בגיל 4 חודשים בערך

וכנראה שילווה אותנו כבר לאורך כל הדרך
מאד מאד טבעי.

mom2ia

New member
../images/Emo6.gifואני בתמימותי...../images/Emo3.gif

כשהבן שלי התחיל להתעסק עם הבולבול שלו (קצת אחרי גיל שנה) שאלתי מישהי במשרד (שיש לה ילדים גדולים יותר) "מתי הם מפסיקים את ההתעסקות הזו". אחד החבר'ה המבוגרים יותר ענה לי בחיוך "אף פעם". זה מעניין אותם, זה נעים להם, זה נגיש - מזל טוב את מגדלת גבר בבית.

למעלה