בן סהר

בן סהר

אני יודע שזה לא קשור לחיפה,אבל רק רציתי להזכיר פה מה אמרתי על בן סהר אחרי המשחק נגד אנגליה... הוא וקולאוטי שיחקו טוב יחד,הם חייבים להמשיך לשחק!!!

Olympic Hero

New member
שוב, לא ממש ראיתי את המשחק...

אבל אבא שלי אמר לי שסהר היה טוב, ואני שמח לשמוע את זה. בכל זאת, הוא עוד צריך להתבשל. תנו לו דקות בקטנה, שלא יתחילו לבנות עליו כאלון מזרחי הבא.

לי יש את הדיעה שלי

ועוד מהמשחק ה1 שלו מהנבחרת הצעירה ראיתי שהוא יגיע רחוק!!אני לא מסכים איתך,להיפך-בגלל שיש לו את זה(ואני מדבר על הכל,משחק ראש,גב,מהירות,התמצאות)הוא צריך לשחק!אז מה אם הוא בן 17?זה לא קשור!שחקן טוב צריך לשחק,ובמיוחד שמצב החלוצים בישראל זבל!!הנבחרת תרויח מזה,סהר ירויח מזה,מה רע? מזמן שלא התלהבתי מחלוץ ככה!אם לא יפצע בדרך,אני בטוח שכבר ב3 שנים הקרובות הוא יהיה מהחלוצים היותר מוכרים בעולם!!זה הכל תלוי בו,כי יש לו את זה,מה שהוא צריך זה לשפר כל דבר וזה יבוא עם הזמן..רק עם הזמן!!!

Cade Foster

New member
לא מסכים איתך

זה שהוא כבש צמד ב-45 דקות זה יפה, אבל צריך לזכור שהוא רק בן 17 עדיין ובכל זאת הנבחרת שיחקה מול נבחרת סוג ז'. אני מקווה שאחרי ההופעה של בן היום, מוריניו יתחיל לתת לו קצת יותר דקות בליגה ואז באמת יהיה לנו פה חלוץ תותח...

גם אם הוא לא היה כובש

הייתי אומר את זה!!אני לא מדבר על הגולים אני מדבר על התנועה,המהירות,הבנת משחק...הספיק לי כמה משחקים בודדים כדי לראות מה יש לו...

למעלה