בן לפי הזמנה

מימנ68

New member
מושג בדוק../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

איך אפשר לבדוק דבר כזה
אין דרך להבטיח מינו של עובר. כפי שכתבת, יש הצעות שעשויות להגדיל סיכויים. עד כמה שזכור לי, מדובר בדיאטה לאישה.

תשמעו סיפור על דיאטת בנים...

חברה רצתה בן אחרי בת ראשונה. עשתה דיאטה לפי הספר, כמה חודשים טובים ועלתה מפה לשם כמה קילואים טובים. בסוף, לא הגיע בן והגזרה... אז התייאשה והפסיקה עם הדיאטה, ואז נכנסה להיריון וגילתה שיש לה תאומים... בסקירת מערכות התברר שיש שתי בנות. מוסר השכל...

פּוֹנְג

New member
יש סקר בפורום הריון ולידה

בנוגע למי רצתה מה, ומה יצא. יש גם קישור לסקר הזה כאן באחד הדיונים שהיו פה לא מזמן בנוגע למין הילוד. תעשי חיפוש עם המילה מין אולי תמצאי.

28קטנה

New member
הי מימנ68!../images/Emo9.gif

לאחר קריאה מדוקדקת בספר של בר הכוונה היא לדיאטה שהאשה עושה. מעבר לכל השיטות- אם אני זוכרת נכון משיעורי ביולוגיה הרי שהגבר הוא הקובע של מין הילד הרי לו יש XY ולאשה יש XX כך שאת יכולה לתת רק X והגבר הוא שקובע . אם יש בן הוא נותן Y ואם בת הוא יתן X . בכל אופן יש פקטורים נוספים כמו נטיה משפחתית (האם יש לו הרבה אחים או אחיות)וכדומה.כך שאם את רוצה בן עדיף לך להתחתן עם גבר שיש לו הרבה אחים בנים... בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שאת יכולה לנסות להביא בן ולקבל בנות ולהיפך. בפורום הזה אנחנו שמחים על שניהם ולי אישית זה ממש לא אכפת.

הרעיון הוא

הסביבה החומצית או הבסיסית שתהיה בנרתיק. הסביבה הזאת, היא בעצם זאת שעוזרת לתאי זרע מסוג מסויים להצליח יותר במסעם אל הביצית. לתאי זרע נקביים דרושה סביבה חומצית, לכן מומלץ שהאישה תצרוך יותר מזונות חומציים לתאי זרע זכריים דרושה סביבה בסיסית, לכן מומלץ שהאישה תצרוך יותר מזונות בסיסיים תוכלי לראות הסבר נוסף בקישור.

למעלה