בן יא מעפן רצח!

dj domino D

New member
בן יא מעפן רצח!

בלעט בלעט תעיף ת'קטע שלי... אני אנסה לעשות משהו אחר... זה לא יצא טוב בכלל אבל הנה שיר שלי, שוונג ענק מהבית השני עד הסוף, קוראים לו "איפה הכבוד", בדוק את זה החוצה ביגידי בן אדם מאסיבי, קורע כל אחד וילד פלא רדיואקטיבי, משנה סטייל בכל שיר כמו זיקית, תביאו ביט אני טעים יותר משוקולד עלית, ביגידיגידבי בחורות כל ערב, כל המתחרים נופלים לרגליי כאילו היו גרב, חד גם יותר מקיפוד תקרא לי חרב, אני חודר לכל פינה בעולם כמו אוויר, אויבים שלי תמיד מסומנים בגיר, זה בא בצורה סיבובית אני לא מזהיר, אוכל אותך בלי מלח מבושל בסיר! תקרא לי אפס אבל בתוך תוכך תדע שזה טעות, כאילו מה? שולח מתחרים לאלו"ט, רב אלוף בבאטל קרא לי ספלינטר, מנקה לאימא שלך ת'ראש קרא לי סינטסייזר, וכשאתם בלחץ 80 אלף מייל מתחת למים, אני בקו האטמוספרה יותר כחול לבן מהשמיים! איפה הכבוד, איפה החוד, איפה המפקד שפוקד על החיילים לעמוד, איפה הmethod לרמות ועשירים לשדוד, x2 ביחד ניפול לחוד נשרוד, ho god! מי שזורק כל אחד מהחלון, מפיל את כולם ולא נופל כמו עץ אלון, דינגדינגדון הפסקתי לעלות אני בפסגת ההימאלאיה, זורק יותר עוקץ לכל כיוון כמו הדבורה מאיה, אם פלואו הכי מהיר במזרח התיכון תקרא לי צ'יטה, דומינו הזה אוכל מרמיטה בפיתה, אם סטייל שמתלבש על ביטים מישראל עד ליטה! יותר באבילון מאילן ומהצל יותר רס"ר, אתה רוצה לעבור אותי אנלא מפנה ת'מעבר! מוכתר! למלך בפינת ברחוב, תחלום עליי בלילה ותגמור עם סדין רטוב! ואם אתה רוצה תביט לי בעין מקרוב, יותר קדוש ממרי יותר תנכ"י מיעקוב, מאשפז מתחרים בבית חולים איכילוב! איפה הכבוד, איפה החוד, איפה המפקד שפוקד על החיילים לעמוד, איפה הmethod לרמות ועשירים לשדוד, x2 ביחד ניפול לחוד נשרוד, ho god! אחי תגיד לי התנפץ החלום? דומינו מפוצץ אימפריות כמו פצצת אטום, קרא לי כוח המחץ, מפעיל גם על ההגנה של נבחרת איטליה לחץ, לא ניתן לניפוץ- קרא לי חומת ברלין, אמסיז חולמים עליי במיטה ומתחילים מפחד להשתין, תמיד מעוצבן לא יעזור שום רטאלין, שר על הוליווד עוד יותר ממדונה, סרט אימה קרא לי סילווסטר סטאלונה, מככב ב x-man יותר וולברין מלוגן, אני טס על אוניה לתהילה ולא מתיל את העוגן, מחשמל מתחרים קרא לי חשמל סתתי, וכל אמסי שבא מולי – בומבוקלאטי! להיכנס מולי לקלאש כמו לצעוק על השטן, הראפ הקשה שלי כבד יותר יותר מסדן! ראפ אמריקני בסגנון אמינם, ומי שלא שומע בטוח שהוא מתרומם! איפה הכבוד, איפה החוד, איפה המפקד שפוקד על החיילים לעמוד, איפה הmethod לרמות ועשירים לשדוד, x3 ביחד ניפול לחוד נשרוד, ho god!

בהביבו

New member
מא לא להעלות

לכאן קטעי שירים במהלך התחרות
להבא יימחק!

דומינו :)

קודם כל ברוך הבא
בקשר לשיר תראה קראתי ויש לי משהו להגיד תרצה תתיחס לא תרצה - אתה מוזמן להתעלם. יש לך כמה הברקות נחמדות אבל לפעמים אתה חוזר על דברים שלעסו אותם יותר מדי וחוץ מזה יש לי איהז תחושה שהפלואו לא יילך טוב כי לפעמים משפט אחד יותר מדי ארוך והמשפט אחריו קצר וזה לא יסתדר טוב
אבל בבסיסו זה שיר טוב צריך לעבוד עליו קצת וללטש!

double M

New member
המממ נחמד....

אבל תזכור, "להיות אמיתי" זה לא רק סיסמא לשוקו. תבדוק אם אתה באמת אוכל מתחרים בלי מלח, אם יש לך פלואו כל כך טוב ואם אתה באמת אוכל מרמיטות בפיתות. פשוט כל השיר הזה נראה כמו חירטוט של החיים. אהה ו"לא ניתן לניפוץ- קרא לי חומת ברלין". אתה תקוע בשנת 88'? כי החומה נפלה אחי, נגמר העניין הזה....

חברה...

תעבירו ביקורת בטעם! גרוע רצח ??? הבנאדם קורא וכותב כאן. וחוץ מזה רק על זה שהוא מנסה יוצר ומשתדל מגיע לו כבוד. וסבבה לבקרש אבל תבקרו בטעם.

choul

New member
גם אם זה לא טוב

אף אחד לא עשה משהו יותר טוב

למעלה