בן טל שחר וחלימהו

bertcat

New member
בן טל שחר וחלימהו

מעניין אותי איך בן טל שחר מתקדם בחלימה. לפני שנתיים אמרת לי שאתה עוד לא מוכן ואתה צריך לעבוד על כמה נקודות לפני שאתה נכנס לזה. אז, אני לא התתעסקתי מספיק בצד ימין, ייקוש, שיחזור, אי עשייה וכו'. מאז עשיתי דבר או שניים בנושא, וברור שהחלימה השתפרה בעקבות כך באופן משמעותי. נראה לי שאתה תקוע. אולי הגיע הזמן להפסיק לעבוד על נקודות חלשות, לשכלל את עצמך, לתרגל, ולהתחיל לעשות?

kung fu

New member
אבל למה אתה כותב לו את זה כאן?

זה שיחה אישית בין שניכם. לא?

kung fu

New member
אני רוצה למחוק את השרשור הזה

תאשר שקראת את ההודעה. אני אצטט לך מהודעת המנהל של הפורום: "שאלות על משתתפים בפורום, שליחת ד"שים למשתתפים על גבי הפורום, דברי נאצה, או דברים שלא קשורים לדרך הלוחמים יימחקו"

אשכר

New member
לדעתך זה אישי מדי?

אולי BERTCAT יכול לנסח את זה באופן פחות אישי אבל עדיין לשאול את השאלה שלו? אולי יש פה פתח לדברים מגניבים שלא חשבנו על קיומם?

kung fu

New member
לפתוח שרשור על חלימה - אני מאד

בעד!!! פשוט כרגע זה שיחה פרטית שמופנית לאדם מסוים.

kung fu

New member
אשכר וחלימה

מעניין אותי איך אשכר מתקדם בחלימה. לפני שנה אמרת לי שאתה עוד לא מוכן ואתה צריך לעבוד על כמה נקודות לפני שאתה נכנס לזה. אז, אני לא התתעסקתי מספיק בצד ימין, ייקוש, שיחזור, אי עשייה וכו'. מאז עשיתי דבר או שניים בנושא, וברור שהחלימה השתפרה בעקבות כך באופן משמעותי. נראה לי שאתה תקוע. אולי הגיע הזמן להפסיק לעבוד על נקודות חלשות, לשכלל את עצמך, לתרגל, ולהתחיל לעשות? הדגמתי הודעה דומה שהיתה מופנית אליך. זה לא מרגיש לך מוזר להשאיר את זה?

ibag

New member
אולי

תקחי את זה אישית, רק לאחר שבן טל שחר לקח את זה אישית... כי אם בן טל שחר לא ירצה להגן על חשיבות העצמית שלו, אולי כמו שאשכר כותב באמת יתפתח כאן דיון מגניב ותורם. ואם בן טל שחר ירצה לנהל את הדיון הזה במסרים אישיים עם ברטכט, או לא יעניין אתו בכלל להיכנס לדיון הזה, את תדעי את זה בעוד זמן קצר ובהתאם תוכלי להחליט מה לעשות עם השירשור הזה. מצד שני אולי את צודקת...אולי זה לא באמת הפורום הנכון לנהל דיונים על חלימה...

kung fu

New member
זה לא קשור לבן טל-שחר

או לירחמיאל ינקילביץ'
השרשור הזה הוא פשוט אישי. והוא גם חושף מידע אישי (אולי). לא יודעת. ומעבר לזה, ראיתי את אותה ההודעה מאת bertcat בקומונה אחרת. אז בקומונה ההיא - אחלה, מי שמנהל אותה אחראי עליה. אבל גם כאן לשים את זה? אני לא מחקתי עדיין את השרשור, כי אולי אני מפספסת משהו.

bertcat

New member
אשכר, מה יש לך להגנתך

את יכולה להמשיך לכתוב תחת כל שם אפשרי כמעט (כולל עמנואל) את ההודעה הזו וזה יהיה נכון. זה הטריק. עלית עלי. "לפני שאתה נכנס לזה" - למה? נכנס למה? אפשר להניח שנכנס לחלימה, כאילו לא עשית חלימה קודם. אבל זו הנחה. "אז, אני לא התעסקתי מספיק בצד ימין" - מזה "מספיק"? שוב, משפט שנכון תמיד. "עשיתי דבר או שניים" - אז כמה בעצם עשיתי? "באופן משמעותי" - ?? וכולי וכולי. טוהר המילה זה פן.

אשכר

New member
אולי, ואולי לא

מה שאני מציע זה לנסח את השאלות ו/או את התשובות באופן פחות אישי, ויותר כללי. ולא, לא מפריע לי שאת שואלת או משאירה את השאלה הזאת כאן. זה עלול להפריע לי אם תכתבי כאן פרטים אישיים, ספציפיים, או מזהים. וברור לי שהגבול לפעמים דק ומטושטש. חוץ מזה: אם נפגש, תשאלי אותי !

kung fu

New member
למה אתה לא שולח לו מסר על זה?

אני שואלת ברצינות. שאלה נוספת: כבר כתבת את זה בקומונת tis. למה אתה כותב את זה גם כאן?

כי ככל הנראה

מהודעה זהה מתפתחים דיונים שונים במקומות שונים. ראי לדוגמא את ההתפתחות של הדיון כאן ובקומונה http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=3001&msgid=2334725 2 שישורים שונים לחלוטין! זאת אולי היתה הכוונה של ברקט (ואולי לא) אז אני מציע לחכות קצת, לא לקחת אישית, לא להניח הנחות, לשמור על טוהר המילה, לעשות את המיטב בשלושת ההסכמות הנ"לל ובכלל ולראות בסופו של דבר מה התוצר הסופי של 2 השישורים.

o fri

New member
איך אנחנו משתמשים ב4 ההסכמות?

דוגמא: אפריים: "משה אתה חתיכת מניאק מזדיין בתחת וגם אמא'שך" משה: "אפריים זה מאוד פוגע בי כשאתה נמדבר אליי ככה" אפריים: "מה אתה לוקח הכל באופן אישי? למה אתה מניח הנחות? אולי תנקה קצת את החשיבות העצמית שלך ותפסיק לחשוב שכל העולם מסתובב סביבך כל הזמן?"

אם כך את משתמשת ב-4 ההסכמות

אני חייב לבקש את רשותך לצטט אותך על מנת להראות לאחרים איך אפשר להבין את 4 ההסכמות בצורה מעוותת לחלוטין. מצד שני אני רוצה להניח שכתבת את זה באופן ציני. מצד שלישי "אנחנו" זה את ומי עוד?

i n d sky

New member
../images/Emo55.gif תראה לנו מה זה...

את זה לא הייתי חייב וגם לא רציתי לעשות. אבל אני לא תמיד קובע

i n d sky

New member
אני מודה

אני מבקר את עצמי בכל מקרה הכוונות שלי טובות
.

למעלה