בן טל שחר! (בכחול)

wu-wei

New member
בן טל שחר! (בכחול)

זה אתה מנסה להתחנף אחרי שהתעלקת עלי וירדת עלי בשני שירשורים תוך פחות משבוע או שאין לך שליטה על מי שמקבל את הצבע הכחול ואתה רק נתת את הפקודה שזה ישתנה באקראיות??... הממממ.....

wu-wei

New member
הממממ....

דווקא אני אוהבת כחול זה הצבע האהוב עלי (אחד מהם) (מה שבטוח, כמעט כל הבגדים שלי הם בגוון כזה או אחר של כחול...) בכל אופן זה לא יעלה לי לראש עד ל´מנהל´ הבא...
בקושי קורס אחד אני מצליחה לנהל....

לא זה ולא זה...

שיניתי אותך לכחול כבר לפני איזה 20 דקות, אם אינני טועה, עוד לפני ש"התעלקתי" עלייך בשרשור האחרון... כלומר, אין לזה קשר לדיאלוג הנוכחי בינינו. זה לא אקראי. סתם נכנסתי לפורום והחלטתי להעביר את הכחול למישהו, לכמה זמן, כי זה נראה לי מגניב. מעכשיו אף אחד לא יהיה בטוח כאן!!! כל מי שיכנס לפורום, עלול לגלות את שמו בכחול, לזמן מה!!!
רציתי לעשות זאת למישהו שנמצא כרגע בפורום, אז ראיתי שאת נמצאת כאן לפי השעה שליד ההודעה - והופ, בלי לחשוב פעמיים, קיבלנו את wu-wei בכחול, לרענן קצת את המסך!!!
איזה כיף!!!! אוהב אותך מאוד
בן

wu-wei

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif../images/Emo118.gif../images/Emo80.gif

בטח, בטח! שמענו עליך....
טוב, אני הולכת להתקלח ואח"כ אולי אחזור ואכתוב שוב את שעור 5 בדאואיזם. או שאלך לישון ודאו יחכה לי למחר... ´לרענן קצת את המסך´.. המממ... והקריינית בחיוך לבן שיניים, מחזיקה בבקבוק המים בידיה ואומרת ´ammm.. fresh like sparkling water´ וניצנוץ קל על קצה השן טה טה נתראה (אולי) אחרי המקלחת

מה אני לא מבין?????

מה טל היא המנהלת החדשה??????. למה לא אמרתם כלום????????? אני הבנתי שבן משחק עם הצבע הכחול ומעביר אותו לאנשים, אבל האם היא המנהלת????. אצלו רשום בהנהלת טל כהן.... אני לא מבין??. שלכם באהבה, עידודו הלוחם

wu-wei

New member
עידו טסלר!!!

מה אתה עושה ער בשעה כזאת???!! אפשר להבין??!! ילד (סליחה, בחור) בן 15???!!! אין לך מחר בית ספר?? אני רוצה לדבר עם ההורים שלך מחר! ´הודעת המנהלת´!

טל כהן למזכירות ומייד!!!!!!

המממ........ מה אני ער?? לא יודע ככה אני ישן מאוחר..... את רוצה לדבר עם ההורים שלי?? מצטער התנתק לי הטלפון בבית(אבל יש לי עדיין קו לאינטרנט) ועוד משהו ג´ט לי הוא חיית לילה....... אין לך מחר ביה"ס? סליחה מה זה ביה"ס???? כאילו מה, כאילו דא!!! סתםם, כן יש לי ביה"ס וזה מה זה לא כייף לקום מוקדם!!!

wu-wei

New member
הא!

ביה"ס = בית הספר! המממ.... מי כמוני מכירה את השעות האלה של הלילה. מה שאני לא עושה, לעולם, אבל לעולם אני לא מגיעה למיטה לפני 1:00 2:00 בלילה. גם אם אני מתה מעייפות. מצד שני אין לי ביה"ס (
), כך שאני יכולה לקום בסביבות 9:00 10:00. הבעיה כמובן מתחילה כשאני צריכה להיות איפשהו על הבוקר (8:00 +-) הפיתרון שלי? אני קמה מאוחר -כי ממשיכה לישון אחרי שהשעון מצלצל. שמה על SNOOZZZ ובערך 5 פעמים מפעילה אותו מחדש; כשאין ברירה יוצאת מהמיטה, מהר מהר מהר מתכוננת (חשוב: מכינה את מה שאני צריכה לקחת איתי בבוקר בלילה שלפני, אחרת הלך עלי), שותה קפה מהיר, ומגיעה בדקה האחרונה לאן שתריכה, או באיחור קל... לא ממש פיתרון מומלץ. שנים אני מנסה לשנות את זה ולא ממש הולך..... המממ..... ´אין לילדה משמעת עצמית!!´ דווקא יש לי, אבל בדברים אחרים

הסבר

אם אמשיך בהרגלי החדש, אז מעכשיו רק אנשים שמכירים את הפורום ידעו שאני המנהל. מי שיכנס לכאן לרגע, יראה בכל פעם שם של מישהו/מישהי אחר/ת בתור המנהל/ת. ורק מי שיקרא את הודעת המנהל, או סתם ישהה פה קצת יותר זמן, יידע את האמת... ה"כחולים" מוזמנים להעמיד פנים אם בא להם, או לא לטרוח. זה לא משנה. זה חסר משמעות. זה סתם בשביל הכיף והגיוון. בכל אופן, אף אחד לא חסין מהעניין הזה. ראו הוזהרתם!...

הא, ואפשר גם להגיד להם,

כאשר הם ישאלו "מי זה המנהל כאן, לעזאזל?" - "תגלו לבד"... בתור משימת לוחמים מגניבה... ואפשר גם לא, אפשר לגלות להם מיד. כך או אחרת, כאמור, זה לא משנה, אלה הן אפשרויות...

אההה הבנתי............

משעמם לך בחיים!!!!
תגיד אתה יכול לבחור גם בצבעים אחרים מלבד כחול??. שלך באהבה, עידודו הלוחם

עז

New member
צבע כחול

מה הסיפור עם הצבע הכחול? האם זו עוד "בדיחת טלויזיה" שאני לא מבין? ..... חשבתי שתבע כחול מסמן "מנהל פורום", והרי בפורום הזה אין מנהל, לפי הצהרות שקראתי, ומצד שני "הודעת המנהל" עדיין נשארה אותה ההודעה וחתומה "באהבה בן".... ז מישהו מישהי מוכן/ה להגיד לי "מה הסיפור"?

נורא פשוט

טכנית אני המנהל אבל מי שיכנס לכאן רק לרגע וירפרף על הפורום בשטחיות לא יוכל לדעת זאת. ומצד שני אנחנו מחזקים את ההרגשה והזכרון שבפועל כולנו מנהלים את הפורום.

wu-wei

New member
אהה, בן!

הקלדתי שוב את שעור 5 (לקח לי יותר משעה). וזה מסרב לעלות. עשיתי כ ל מה שאמרתם לי . כלום. שמרתי בכונן, אני מקווה שזה ישמר איזה 8 פעמים עכשיו הלכתי אחור, שלחתי וכלום לא עלה... מה הקטע? יש לך מושג? אולי כי זה ארוך? טוב, אני הולכת לישון, גם ככה לא נשארו לי עוד הרבה שעות... אנא עזרה... אני עייפה מכדי להתבעס

קודם כל אני מקווה ששמרת את הטקסט

במעבד תמלילים כלשהו. עכשיו, את אומרת שאת לוחצת על "שלח" וזה לא מופיע בפורום. ושאחרי זה את לוחצת על "הקודם" ורואה את ההודעה הכתובה שלך... ואז את שוב לוחצת על "שלח" וזה שוב לא מופיע בפורום... וכן הלאה... נכון? קרה לי פעם אחת כזה דבר - והסתבר שלמשך כמה שעות היתה בעיה ב"תפוז" ואי אפשר היה להוסיף לפורומים הודעות חדשות. אז שמרתי את ההודעה על מעבד תמלילים וניסיתי בבוקר. בקיצור, תנסי שוב בבוקר ותספרי אם את מצליחה... אולי את שמה יותר מדי אייקונים בתוך ההודעה??? סתם רעיון... טוב, אני מחכה כבר לדבר איתך ולראות מה קורה. שלך באהבה רבה בן

sihaya

New member
אני לא מבינה אתכם

איך אתם שמים לב לצבע הכחול?!? אני בכלל לא מקדישה לו תשומת לב נכנסתי לפורום ו YIN היה בכחול וכאילו זה נראה לי טבעי בעולם ורק אחרי שראתי את זה שמתי לב פתאום .... בכל לא ראיתי את הצבע מוזרה שכמותי נטלי.

למעלה