בן חמש וחצי

גילה ב

New member
בן חמש וחצי

יש לי ילדה מקסימה בת תשע לפני אבחון אצל נרולוגית. מה שמטריד אותי יותר הוא מצבו של בני בן חמש וחצי ואני רואה את הקושי שלו ,אנחנו חברי קיבוץ היה אבחון מסודר לגבי עליה לכיתה א´ הומלץ על ריפוי בעיסוק תחושת בטן שלי שחבל על הזמן כי אני מכירה את הנפשות הפועלות מחפשת דרך לקדם ולעזור במקום לעמוד במקום ולהתקע לפני העליה לכיתה א´. תודה גילה

דליה.ד

New member
גילה שלום!../images/Emo42.gif

גם אני קיבוצניקית וגם לי בן 5 וחצי בבית. והוא בהחלט מקבל ריפוי בעיסוק! אני לא יודעת למה את חושבת שזה לא יעזור לו? באיזה דרך באות לידי ביטוי הבעיות שלו? ולמה רק עכשיו מתחיל הבירור? האם עבר אבחון מסודר? איך הוא מבחינה מוטורית? איך הוא מקשיב לסיפורים? איך הוא מבחינה חברתית? האם הוא מצייר? אם תוכלי לפרט יותר ולתאר את מצבו נוכל לעזור, יש כאן גם הורים וגם מומחים מהתחום (אני בעצמי מורה לחינוך מיוחד) מורים, יועצים, מומחים בטיפולים משלימים. נשמח לקבל פרטים ולכוון אותך בצורה יעילה. דליה. דרך אגב בני מקבל גם פסיכוגרפיה, ספורט טיפולי ובקרוב יתחיל רכישת קריאה לפני כיתה א´.

שלום גילה וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

נהדר שהגעת אלינו ואני מקווה שתמצאי אצלנו כתף תומכת ומקום לשוב אליו כשתצטרכי. את מספרת שבנך עבר אבחון מסודר, ושהומלץ על ריפוי בעיסוק רק את לא מסבירה מי הן הנפשות הפועלות שעליהן את לא סומכת, ריפוי בעיסוק הוא עניין למקצוענים, למרפאים בעיסוק ידע נרחב ומקיף והרבה פעמים העבודה שלהם עם הילד מביאה אותו להתקדמות בנושאים שלא ציפית להם. אני יכולה לספר לך מנסיוני שעבודתו של בני עם מרפאה בעיסוק קידמה אותו לא רק מבחינת מוטוריקה, אלא גם הביאה אותו למצב שההתמודדות עם הגוף ירדה מהפרק והוא פנוי נפשית ורגשית למטלות התפתחותיות אחרות. אנא ספרי לנו יותר, אולי תוכלי גם להביא את המלצות האבחון בכלל כדי שנקבל תמונה כוללת ונוכל לעזור, ודרך אגב - גם נשמח לעזור. שוב-ברוכה הבאה אפרת

למעלה