בן זונ* !!!

tygger

New member
בן זונ* !!!

אוקי, זה כבר עבר כל גבול! אני לפתע מקבל שיחת טלפון, עונה (שלא כהרגלי) ולפתע שונה שזוהי הודעה מוקלטת. שידורי התעמולה של מצנע עברו להטרדות בטלפון! הקו היה תפוס במשך עשר דקות של זיוני מוח!!! אני חייב לציין שאם לפני זה לא הייתי בטוח אם אני אצביע בשבילו או לא אז עכשיו אני ממש הולך להצביע נגדו! (טוב, כל עוד זה לא ש"ס) לאיפה הגענו?!? מטרידים בטלפון? לפחות את הפוסטמות מקופת חולים כללית אני משגע בטלפון שעה וחצי ואז או יוצא איתן או שסתם דופק להן את המוח. הודעה מוקלטת?!? ביזיון!

GALI02

New member
גם אלינו התקשרו היום...באמת הופתעתי

כנראה שיטה חדשה. אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר...

tygger

New member
מישהו בא למשטרה?

התקשרתי ומסתבר שניתן לגשת למשטרה ולהגיש תלונה נגד "הטרדה טלפונית" עקב השיחה של מוקד התעמולה של מיצנע. אני שוקל ברצינות לגשת ולהתלונן על הדבר הזה מחר או מחרתיים. מישהו רוצה להצטרף?

Weird Eyal

New member
אל תעשה מעצמך צחוק

הייתה רק שיחה אחת הטרדה טלפונית זה כשיש הרבה שיחות כאלה לאותו הבן אדם ואגב אני גם נגד זה.... טוב שאצלי הקו שלי תמיד מחובר לרשת....

gilshl

New member
כולכם רוצים שהוא יעזוב את חיפה, אם

זה יעזור אז תשתקו ותסבלו בשקט, עד שיגמר ולא תצטרכו לסבול אותו יותר בחיפה, אלא הוא יופיע בטלוויזיה כל היום ואז יהרוס את מה שהתחילו קודמיו להרוס ככה שאז ימינו ספורים כשהוא יבחר לראשות הממשלה.

reneg

New member
אני כנראה יותר חשוב...

התקשרו אלינו כבר שבוע שעבר... גם הוא בהודעות מוקלטות, גם הצבא... עוד מעט כבר לא נדבר ב"לייב"..

למעלה