בן זונה??

הדונס

New member
בן זונה??

אחד מהמיתוסים היתה צעקת רקע ב: SHOULD I STAY OR SHOULD I GO.. שגם אחרי האזנה בפעם האלף בטייפ הדאבל-קאסט היה נשמע לנו שמישהו שם אחורה צועק: "בן זונה!" מכירים? האם כצעקתה? ואם לא, מה כן?

tofit

New member
כן גם לי תמיד היה נדמה שהיה שם

משהו כזה כמו בן זונה.... אבל מצד שני, לך תדע מה באמת הם שרו שם

alpha80

New member
אפרופו קלאש....

האם זה אני הייתי תמיד הוזה או שזה היה באמת - בשיר ROCK THE CASBAH יש ציפצוף של שעון מעורר?..... שעון יד מעורר כזה.... של שנות ה 80.... היום זה נשמע יותר כמו משחק אטארי... הקטע המצחיק הוא שהיו לשיר שתי גירסאות, זהות לחלוטין באורך, אבל ה"מיקס" של האפקטים (הציפצוף של השעון, מטוסי הקרב שיורים, האקו של הזמר ב SHIIIIIIIIIIIIIIII בסוף) - כל אלה היו בווליומים שונים בשתי הגירסאות.... מוזר ומעניין..... יש פה מישהו לאשר את הזיותיי?.... (מדובר על גירסת הסינגל וגירסת האלבום.)

חחחחח אפרופו זה....

אז ב- modren love של בואי יש משפט פתיחה I don´t want to go out, i wenna stay in וה-´סטיי אין´ הזה נשמע כמו ´זיין´

הדונס

New member
אז כן בן זונה או לא בן זונה?

כי אז אמרו שהיה להם חבר ישראלי שלימד אותם.. או איזה סיפור דומה

alpha80

New member
אפרופו קללות.........

מישהו ניסה להאזין ל FOREVER YOUNG של אלפאוויל? מה הוא אומר אחרי..... LET´S DANCE IN STYLE LET´S DANCE FOR A WHILE HEAVEN CAN WAIT WE´RE ONLY WATCHING THE SKY HOPING 4 THE BEST BUT EXPECTING THE WORST ARE U GONNA DROP THE BOMB OR NOT ואז....... ממממ.......... האם באמת.?........

tofit

New member
איזה כיף לי שמצאתי אתכם...

עכשיו אני מבינה שאני לא היחידה שחשבה על כל הקללות האלה כל השנים. מעניין באמת מה הוא אומר שם לגבי בואי מזמן פתרתי את התעלומה אבל לגבי אלפאוויל אין לי מושג

alpha80

New member
תקשיבי טוב......

אבל תיזהרי - כל מי שגילה מה הוא אומר שם לא יוכל לשמוע את השיר הזה שוב בלי לשיר משהו אחר: כשהוא אומר LET US DIE YOUNG, במבטא הגרמני הכבד, זה נשמע כמו "לך תזדיין..."..... וסליחה אלכס, על הקללות בפורום....

../images/Emo32.gif קטן

דיונים על קללות בעברית הזכירו לי כמה דברים: 1. בוי גורג´ שהסתובב בתחילת דרכו עם חולצה שכתוב עליה באותיות עבריות "תרבות אגודה". 2. איגי פופ ששר "Shimon Peres - What are you going to do?" בשיר שנקרא, כיאות, "בלה בלה בלה". (שנים אחרי זה גם בק שר שיר על שימון היקר, אבל זה סיפור אחר) 3. כמובן, השיר "הורה" של אבי טולדנו מהאירויזיון, שבדנמרק (בתקופה הטרום-אנטישמית שלה) זכה לאהדה לא מוסברת, שהוסברה כשהתברר שבדנית משמעות המילה "הורה" היא זונה.

למעלה