בן זוג

danig6

New member
בן זוג

איך מתמודדים עם חוסר קבלה של הילדים עם הבן זוג פרק ב' שלי הם טוענים שבגלל שהכירו אותו מלפני הגירושים הוא הגורם לכך מה שבכלל לא נכון אני נקרעת בין מאהבתי לילדים לבין אהבתי אליו אשמח לשמוע על דרך לפתרון שבוע טוב

אילניצן

New member
בן זוג

שלום כאדם החווה הרבה שנים משפחה מורכבת מהי, אני יכול להעיד שאין פתרון אחד וגמרנו, ויש כן תהליך ארוך, מתמשך, ההולך עמנו כל הזמן. אני מבין שילדייך כבר בוגרים יחסית, ולכן נראה לי, (קשה כך בהשערות), לחזק הקשר עמם, דבר ראשון. הם חייבים להאמין ולהבין אותך, בין אם בשיחות אחד על אחד, ובין אם בשיחות משותפות, חשוב לתת להם זמן ומרחב. אם ניתן חשוב לא לא להכפיש את אביהם ולתת להם בגיל בוגר להחליט ולהבין מה נכון יותר ופחות. חלק מהמסע שלך חייב להסתמך על הבנה וקבלה מבן הזוג הנוכחי, שידע לוותר ולקבל את הדילמה של ילדייך. מציע ללכת לייעוץ וליווי של בעלי מקצוע בתחום, אין כאן פתרון קסמים, וחשוב שתיהי שלמה עם החלטותייך, ומעשייך, אחרת זה יפגע גם בתחומים אחרים בחייך. בהצלחה אילניצן "אמונה בהגשמה אישית"

אולי לדבר איתם בגלוי?

יכול להיות שאין להם מידע לגבי התהליך שאת ובעלך הקודם עברתם, אז הם מאשימים את בן זוגך. אולי לא סיפרת להם דברים בגלל פחד. אז יכול להיות ששיחה כנה, שלווה, אמיתית תוכל להועיל. משהו נוסף חשוב: הרבה פעמים אנשים אחרים משקפים לנו משהו שאנו חשים. למשל, מישהי חשה אשמה על משהו שקרה, ואדם אחר בא אליה בטענות. זה מקרה קלאסי. אפשר להיכנס פנימה, לבדוק אם יש מקום שמרגיש אשמה, ולרפא את התחושה הזאת. להרגיש שלמה. זה הבסיס. אנשים מהדהדים הרבה פעמים על דברים שאנו חשים. וילדים ממש מצויינים בקליטת רגשות. בהצלחה

yifraz

New member
עמדה אוהבת ותקיפה

האם ברור לילדים שגם אם לא יקבלו את בן זוגך,המצב לא ישתנה?כלומר שהנושא לא לשיפוטם גם אם אינו לטעמם?האם ברור להם שגם אם הם לא אוהבים את הבחירות של אמם,היא אדם עצמאי-אוטונומי? האם הם{את?}חושבים שהם חייבים לחבב את בן זוגך? לדעתי זו עמדת המוצא.מכאן אפשר לדבר...יתכן וזה רק סימפטום ומתחתיו יש להם תיסכולים.יתכן והם חוששים לאבד את אהבתך ועוד ברורים שניתן לעשות ביחד עם\בלי עזרה מקצועית.

bridges

New member
התמודדות

אהלן, קוראים ממה שכתבת על האכפתיות שלך ועל המחויבות שלך לחיי הזוגיות ולחיי המשפחה. אני לא בטוח שאימון זה הדבר שמתאים לקונפליקט שאיתו את מתמודדת, ייעוץ זוגי/משפחתי יותר יתאים (לפי דעתי). רונן

בן זוג בפרק ב'

הי, את מתמודדת עם מצב מורכב ואני מחזקת את ידייך. ילדייך עברו תהליך של פרידה של הוריהם, עזיבת אביהם את הבית וכעת מתמודדים עם העובדה שאדם חדש נכנס למשפחה- בן זוגך החדש,אותו קשה להם לקבל. כשאת מתבוננת בהתנהלות שלך מול ילדיך- מה עשית ולא עובד? מה היית רוצה לשנות בהתנהלות שלך מולם? בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

danig6

New member
בן זוג

תודה על התשובות המחממות את הלב, אכן הילדים והמשפחה במקום הראשון לא תמיד קל לעשות את הבחירות הנכונות, האם לדעתכם צריך לבחון עוד בני זוג, האם יש דרכי פעולה מעבר לזמן שניתן לגרום לקשר מסויים בין הילדים לבן הזוג אציין שהקשר עם הגרוש טוב מאד והגירושין שלנו הם משהו מיוחד ויכול להיות שעקב זה יש דילמה ותקווה לילדים שאולי יום אחד נחזור ולכן הם נמצאים בהתנגדות. נקודה נוספת אני במהלך קורס אימון ומנסה לבנות את עצמי גם שם, האם יש דרך מצליחה מנסיונכם להתחיל לשווק את עצמי. נהנת מאד מהפורום עוזר לי להפיג את הקשיים, הייתי מעונינת להכיר אנשים שעוסקים בתחום הנ"ל ולשמוע ישירות מפיהם על צורת העבודה האם אתם מתכנסים ידי פעם באיזה מקום, אשמח להצטרף שולחת לכם ברכת אור אהבה ושלווה דנדושה

danig6

New member
פרידה

איך מתמודדים מפרידה אחרי שנתיים מבן זוג שפשוט לא עושה שום צעד קדימה, קשה לי מאד, לא מכירה האנשים לא יודעת איפה מתחילים מחדש חוששת וכואבת צריכה עזרה לאן להתחיל ללכת

naama2712

New member
בראש ובראשונה

לא להסתכל על זה כעל להתחיל מחדש. את מבחינתך לא מתחילה מאפס, תסתכלי על השנתיים האחרונות כעל "חווית למידה". בטוח שתמצאי דברים שבהם השתנית\ התבגרת... בטוח גם שתמצאי דברים שאת יודעת שמתאימים לך ודברים שלא מתאימים לך בבן הזוג ובמערכת היחסים. מנסיון, מה שבאמת עוזר להתגבר על פרידה אחרי מערכת יחסים ממושכת זה לנסות לראות איך את לוקחת את הלקחים מהמערכת הזאת ומשפרת את המערכת הבאה. אני קוראת לזה התכווננות ( כמו שמכוונים תדר ברדיו). אה, ועוד דבר. חשוב לזכור ולהזכיר, בראש ובראשונה תסמכי על עצמך, תאהבי את עצמך ותשפרי כל הזמן את מערכת היחסים שלך עם עצמך, ככה תיצרי ותזמיני לחייך את המערכת יחסים הנכונה ביותר בשבילך. בהצלחה.

coach miriam

New member
די היקרה

פרידה זה לא דבר פשוט . לא רק פרידה מבן זוג, כל פרידה. ראשית יש את החוסר. המקום הזה שהיה תפוס ועכשיו הוא פנוי. התגובה האינסטיקטיבית היא להיאחז, לא להרפות. אפילו כשאין כבר במה להיאחז. בשתי השורות שכתבת מקופל סיפור שלם - סיפור של אכזבה ממישהו קרוב , סיפור שנמשך לאורך זמן, סיפור על ציפיה , כאב ועכשיו גם חשש . האם את יכולה לצאת לרגע מהסיפור הזה ? לעמוד מחוץ לסיפור ולהסתכל על עצמך? לבדוק במה נאחזת? האם את יכולה להרפות? בשביל ללכת קדימה צריך להרפות גם מהכאב גם מהאכזבה וגם מהציפיות. אל תרוצי למצוא משהו או מישהו חדש להיאחז בו. מה דעתך להקדיש קצת זמן לעצמך לראות אם את יכולה לעמוד לבד.

פרידה

הי יקרה, כואב לך ואת חוששת כי נפרדת מבן זוג אחרי קשר של שנתיים. לא קל להיפרד, לומר שלום למישהו שהיה קרוב אליך שנתיים ופתאום איננו בחיים שלך יותר. את שואלת מאיפה מתחילים- מאיפה היית רוצה להתחיל? כמה את במקום של להתחיל או שאת עדיין במקום של לסגור, לסיים, להיפרד..? בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

danig6

New member
בניה מחדש

לומדת לבנות את עצמי מחדש וזה לא קל תמיד עולים הזכרונות של הדברים הטובים אין לי מילה רעה להגיד עליו זה נגמר כי זה לא זז לשום מקום ובכל התקיעות שלו בחיים הוא מאשים אותי שאני מלחיצה אותו, גבר בן 45 עדיין גר עם אמא שלו עדיין אין לו כיוון של עבודהאין לו מטרה מה זה קשור אלי, לא מוכנה היום לקחת אחריות על אף אחד שכל אחד יקח אחריות לחייו, משתדלת אכן לדאוג לעצמי ולעשות מה שטוב לי אך עדיין יש את הפחד להישאר לבד ולהתחיל מחדש אני כבר עייפה נפשית. מתפללת לה' שיראה לי את הדבר הטוב ביותר בשבילי אוהבת אותכם מאד על העזרה והעצות מאחלת לכולכם יום נפלא ומלא באהבה

isaacm

New member
../images/Emo13.gif אהבתי לקרא איך את מתקדמת

בתחילה מחפשת דרך לשלב את בן הזוג עם הילדים. אחרי יומיים מגלה שהוא תקוע. עברו יומיים נוספים, ונפרדתם. בעזרת השם תראי את הדבר הטוב, כלומר - בשם שתבחרי לתת לדבר טמונה התשובה מאחל לך מכל הלב את כל שתרצי איציק

למעלה