בן זוג לאימונים

valera

New member
בן זוג לאימונים

מחפש בן זוג לאימונים שיודע לבצע בעיתות גבוהות ע"מ לתרגל טכניקה נגד בעיתות. בתמורה אלמד קרב מקלות (יד אחת - טכניקה אירופאית). מיקום: ת"א או שרון. ימים ושעות: גמיש. אשמח לקבל תגובות לתיאום פגישות. להת. ולרי

deep ocean

New member
אני גם אפרסם הודעה שלי שם!!!

אחלה רעיון

valera

New member
אימון

Deep ocean, שלום. אני וחבר שלי באימונים נפגשים בפארק הירקון בת"א. נשמש כפרטנרים לאימון שלך ברצון ובתמורה אנו מחפשים מישהו שיודע לבעוט טוב. פרטים את יכולה לראות במסר שלי ל GIL_HAPKIDO בעמוד זה.

deep ocean

New member
תודה, אבל

א. כפי שרשמתי במודעה אני מעוניינת להתאמן רק באיזור נתניה. מספיק ששיעורי הקונג-פו שלי מתקיימים בתל אביב. אני מעוניינת בזמן החופשי שלי להתאמן קרוב לבית שלי... ב. אני לא חושבת במונחים של "תמורה" "לתת" "לקבל" מבחינתי אני מחפשת אדם (בחור או בחורה) שגר באיזור שלי, פתוח מחשבתית ולא נעול על "השיטה" שלו, לא סוציומט/דאווינר, בן אדם שעובד בבטיחות ולא מחפש להוציא את האגרסיות שלו. זהו.

valera1

New member
אימון

אופס, סליחה. חשבתי שאת גבר. תמורה בכוונתי היא "פיצוי" לפרטנר עבור זמנו, מאמצו וכו´ שהוא יוציא תוך תירגול דברים שרציתי לתרגל. בטיחות אצלי בעדיפות עליונה. בהצלחה באימון! valera

קראתי את ההודעה שלך מתחת לזו

נשמע מעניין. אימון בפארק יכול להיות טוב, ישנן גם אפשרויות אחרות. עדיף שנהיה בקשר טלפוני, כך נקדם את העניין יותר מהר. הטלפון שלי : 09-9708608 (עד 17:00 - לאחר מכן אני מתאמן) או תשאיר טלפון שלך.

valera

New member
OK

054208552. אני גר בכפר-סבא. אני פנוי לרוב החה"צ, עוד מעט יתפנו גם בקרים.

למעלה