בן זוג חדש...

איתיה

New member
בן זוג חדש...

זה כחודשיים אני יוצאת עם בן זוג נפלא חם אוהב מפנק הקשר מעמיק ויש בכוונתנו למסדו. הדבר שמפריע לי הוא שלבן זוגי בעבר היו קשרים אותם הוא מתאר כנפלאים גם כן בקשרים הקודמים הוא גם התלהב לבסוף עזב, כשעד היום הוא בקשרים טובים עם בנות זוגו והן איתו ויש לו עדיין דיעה מצויינת עליהן. כששאלתי ובכן מה קרה? ענה שההדדיות נגמרה ולא יכל להסיק מכך לגבי קשרינו או קשרים בכלל, בשאר היחסים ילדים מנישואים קודמים, עבודה לא נמאס לו ואילו בקשר עם בנות זוג הוא עוזב כי זה כבר לא זה. איך אדע שלא שלי זה לא יקרה??? קשה לי לשתף אותו בכל החששות שלי. מבקשת תשובה.

seeyou

New member
שלך זה לא יקרה??? ../images/Emo99.gif

היו הרבה מיקרים דומים לשלך! יש בדרך כלל התלהבות מקשר עם "בן זוג נפלא חם אוהב מפנק הקשר מעמיק ..." לרוב זה קורה לאנשים ל"פרק שני " בחיים או אחרי "כשלונות" עם בן זוג אפילו בפרק הראשון בחיים! במקומך,הייתי נזהר,ולשקול היטב את המצב... הוא תמיד ישמור על הקשר עם ילדים שלו,אפילו על חשבון לקשר עתידי לילדים משותפים שלהם.

8534

New member
דפוס זהה....שימי לב

לא רוצה להפחיד אותך, אבל אישית מאמינה שאם הוא לא בחן את קשריו האחרים, ולמד מהם על עצמו, אז אין סיבה שדפוס ההתנהגות שאפיין אותו בעבר לא יתחדש ברמה שהדברים הנכונים ילחצו על הכפתורים המוכרים שלו. כדי לנהוג אחרת, כמעט תמיד צריך לעבור איזה סוג של תהליך, תהליך של שאלת שאלות את עצמך, הבנת דפוסי ההתנהלות, ותובנות ריגשיות בהתאם. מדבריך לא נשמע שהוא ביקר במקומות הללו. ולכן חשבי טוב לפני שאת הולכת שבי אחרי הרגעים הנפלאים כעת. בעצם הקול הפנימי שלך, אומר לך משהו. ז"א שאת מרגישה דברים מסויימים למרות שטרם קרו אתך. אז קודם כל: כל הכבוד. ודבר שני, תקשיבי לעצמך, ותסמכי על עצמך, אל תשתיקי את הקול הזה בתוכך, רק כדי להיות בזוגיות או להתחתן או לא להיות לבד. תקשיבי לקול הזה ובטוחני כי יביאך למקום נכון עבורך. בהצלחה.

למעלה