בן זוג והילדים

• פותח הנושא axe9
  • פורסם בתאריך

axe9

New member
בן זוג והילדים

אנחנו כגרושים ( או גרושות) במציאת פרק ב' יש לנו אתגר כפול
מעבר לעניין של למצוא בן /בת זוג שמתאים לנו , עלינו למצוא אחד או אחת שיתמזגו עם ילדנו

ומה עושים כאשר אתה מוצא אחת , שלך היא טובה אך אתה יודע עמוק בבטן שכאשר ילדייך ייכנסו לתמונה , טוב לא יהיה כאן ...
אבל שוב זו רק תחושת בטן ....מה עושים ...?

newway1

New member
בעיה

מצד אחד - אנחנו לא רוצים לוותר לעצמנו ולהתפשר
ומצד שני - אנחנו לא רוצים לגרום לילדים רע... (ורע זה רק בכך שהם לא יאהבו אותו / אותה)

מה עושים?
מנסים לאט לאט...לא מכריזים במהירות על הזוגיות הצומחת.
נותנים לילדים להכיר את המיועד / מיועדת קודם כידיד/ה... וככל שההסתגלות מתפתחת כך מגדילים את תדירות המפגשים.

ואם הוא / היא פשוט לא יסבלו את הילדים שלי - אני אוותר.
לא רואה את עצמי מאושרת עם מי שלא יקבל את ילדיי שהם חלק בלתי נפרד ממני.

מבחינתי הם במקום הראשון והאושר שלי לא יכול לבוא על חשבונם - כי אין מצב שאצא מזה מאושרת.

לדעתי, זוגיות לחוד וילדים לחוד

כמו שאת לא תתערבי לילדים שלך בבחירת בני זוגם - אין להם מה להתערב בבחירת בני הזוג שלך.
ממתי בכלל שואלים אותם?
&nbsp
עם כל האהבה אליהם, הם לא צד בענין! הם יגדלו, יפרחו מהקן וילכו איש לדרכו.
&nbsp
אני אישית, לא הכנסתי לביתי איש. רק כשהזוגיות מבחינתי היתה ממש מוצקה וברורה, הם הכירו. ובביתי - לאדון המכובד אין מה לומר לגבי התנהלות הילדים שלי והבית שלי. הוא אורח. בדיוק כמו שלהם אין אמירה לגבי האם בן זוגי מתאים או לא. לא עניינם.
&nbsp

לי2014

New member
צודק

באמת מדובר באתגר כפול ולכן יש להיות רגישים ולהכניס את בן הזוג לחיי הילדים בהדרגתיות. העמדה שלי ברורה לגבי העניין-אם בן הזוג וילדי לא יסתדרו כנראה שדרכו החוצה תהיה מהירה. חלק בלתי נפרד מהאושר שלי הוא האושר של ילדי.

למעלה