בן זוג בתהוםםםםםם :(

posdark

New member
בן זוג בתהוםםםםםם :(

לפני 3 חודשים התחיל בעלי להרגיש שהוא מאבד את שפיותו הגדרת הרופאים בקיצור:היפו מניה דפרסיה.עכשיו אפיזודה דיכאונית ואני מתה..... מתה מחוסר היחס עד הניקור .... מתה מהבדידות...והבדידות בהתמודדות עם הקושי שלו מתה מהספקות מהפסימיות מהאפלות מחוסר התקווה.... הנשימה העמוקה שאני מנסה לקחת כבר לא כל כך עמוקה... בקיצור החיים לא פקניק לעת עתה אשמח לקבל כל מבט...כל נסיון... תודה אן.

התקופה שאת עוברת עכשיו

מאוחסנת אצלי במוח כ"חור שחור". ימים ולילות נראו לי אותו הדבר. לא יודעת איך חלף לו הזמן. לא יודעת מה קרה באותה התקופה. נרדמתי מתוך בכי וקמתי לתוך בכי. כאוס.....הרגשה שהעולם התמוטט עלי. את רואה, אני לא יודעת ממש איך לעודד אותך חוץ מלהגיד לך מהנסיון שלי שתרופות פסיכיאטריות אכן עוזרות !!! כשאני חושבת על התקופה "ההיא" כשהבת שלי התמוטטה, אני שוב בוכה !!! ולחשוב שהאפרוחה הזו היתה רק בת 5 !!! אלהים, איפה אתה????

שלום לך../images/Emo42.gif

אני עצובה מאד בגלל מות אימי. אבל לאבי יש בעיה נפשית קשה ובכלל כל הממסד לא נותן לי פרטים בדיוק מה הבעיה. ואני ממש מבינה אותך...... זה קשה זה מלחיץ ומצב חדש שלא היה קודם מאד כואב. מאחלת לך המון הצלחה ורק תקווה. את צריכה אותה....... כל טוב.

ל ו ל י ת

New member
אכן נשמע בתהום...

הי לך posdark נשמע שהוא אכן שם...ושאת עוברת משהו מאד מאד קשה. שלא ברור לי זה (מעבר לאבחנה שלא קיבלת) האם הוא מקבל תרופות. דווקא במאניה-דפרסיה יש תרופות מסויימות שעוזרות ולא ציינת אם וא מקבל אותן. ולגבי אבחנה אני מזמינה אותך למה שכתבנו אנחנו כאן לגבי האבחנה, משפחה, דעתנו בנושא ומה קורה בפועל סביב אבחנה. את מוזמנת לקרא את הקישור ומוזמנת לכאן לקרא עוד ולכתוב, כמו מה זמן זה ככה שהוא ב"אפלה", האם זו פעם ראשונה? האם הוא מקבל טיפול כלשהו מעבר לתרופות (תמיכתי? פסיכותרפויטי? משהו?) איך הסביבה, האם יש לך עזרה כלשהי לעצמך, למי לספר ועם מי לחלוק? איך את, כמה את יודעת מה זה, מה שיש לו, כמה את יודעת שכן ולא לקחת על עצמך, כמה את יודעת על מהלך המצב הזה וכו´. וחוצמזה, את עושה משהו עבור עצמך? הכוונה היא למשהו נחמד וטוב מחוץ לבית. גם את בן אדם ורצוי שלא תשכחי גם להנות מדברים, למרות שבבית כעת כל כך קשה.

posdark

New member
תודה על התמיכה

אנשים יקרים תודה על התמיכה אולי אגש בהמשך בצורה יותר ספציפית בנתיים תודה

grytsje

New member
הצעת עזרה

הכנסי לאתר כדלקמן לשאלות ותשובות. יש לך תשובה שם. http://kabalah1.hypermart.net/kabalah1.html

למעלה