בן ה - 7.5 "אמא, יש לי חרק במקלחת

בן ה - 7.5 "אמא, יש לי חרק במקלחת

רבע ל - ממנו כתום ו - ורבע ממנו שחור. באיזו כיתה לומדים שברים? (אחר כך הוא דווקא הפגין הבנה לא רעה בשברים, רק הסתבך קצת עם השעון והטרמינולוגיה...) את החרק לשמחתי, לא מצאנו.

פרמלה

New member
אני דווקא לא הייתי שמחה

לכי תדעי איפה מסתובבים הרבעים האחרים שלו כרגע.

אין עוד רבעים. תיארתי לעצמי שזה מסוג הדברים

שקשה להעביר בכתב. רבע ל = 3/4 (כמו רבע לארבע בשעון) ורבע=רבע (דא) בגל מקרה, עברתי פה טירונות חרקים זריזה בשנתיים האחרונות. קטן עלי.

juspan

New member

ואצלנו היא ממש קרציה עם חרקים ככל שמתבגרת (פעם היתה צוחקת עלי או נוזפת בי שאני מפחדת והם לא עושים כלום!). עכשיו כל הזמן, במיוחד בלילות, היא מוטרדת מחרקים קטנים שהיא רואה פה ושם וזה עוד תירוץ ללמה לא נרדמת גם ב 22:00... לאחרונה יש לה מכת פרות משה רבינו ליד החלון, החרק היחידי שאני מחבבת, וזה מטריד אותה ממש. היום היא מצאה חיפושית שחורה על מנורת הלילה שלה והיא החליטה שמדובר בחיפושית שנשרפה מהחום של המנורה
(כלומר שבגלל זה היא שחורה)

תום היה ממש היסטרי כשעברנו לפה

ופה יש חרקים בשפע. בהתחלה היה קורא לנו בגלל עכבישים בגודל של פרעוש. היום כבר כיפכף איזה חרק בסלון, בלי למצמץ והעיף אותו החוצה. לאט לאט הוא הופך למושבניק מיומן. אבל ההוא (לטענתו) היה ממש גדול. למרות שהתכווץ מפעם לפעם כשסיפר על זה לי ולא'.

efratcn

New member
את צריכה שיעור בטבע, לא בחשבון

הלו אלו צבעי אזהרה! <הולכת להתחבא בפינה כי היום הזעקתי את ההוא שעשה איתי ילדים לחסל עכביש. לא אמרתי לו אבל הוא נראה לי ארסי. נו, כמו העכבישים האלה שיש מלא מהם. אז מה אם אין עליו שום צבע? הוא ארסי!>

יקירתי, את צריכה שיעור בטבע

עכביש ארסי בישראל זה משהו ממש ממש נדיר.
תאמיני לי שאני כבר סמי אגרונומית מאז שאני גרה איפה שגרה. אבל גם מכירה את דמיונו הפורה של הילד שלי, שאגב גם הוא יודע כבר מהגן לזהות חרקים ארסיים (וגם שלא נכנסים לשיחים וכאלה. יש דברים שהם א' ב' פה).

efratcn

New member
מבחינתי גם פרת משה רבנו היא ארסית

יש עליה אדום. אוח. אם יש משהו שאני לא יכולה לסבול זה חיות עם יותר מ-4 רגליים.

efratcn

New member
בעיקר זו על מנורת הלילה של ג'וס

גם שחורה וגם בפריפריה, רחוקה מכולן...

juspan

New member
אם כבר סוג של פרחה (קוקסינל)

הקטע הוא שאני שונאת שהיא קוראת לי בגלל החרקים האלה כי ברור שאני מפחדת יותר ממנה, ומשום מה היא בוחרת להציק לי עם זה ולא לאבא לרוב. ברור שיש לי סקאלה בפחדים מהם, אבל אם חשבתי שפה לפחות נפטרתי מהפחד הכי גדול (ג'וקים, דא) אז יש לי במקום דברים שבכלל לא נתקלתי בהם בארץ. למשל האבא ארך רגליים הזה (הטיפולה), אני מניחה שהוא קיים גם בארץ אבל בחיים לא הגיע לבית שלי, וכאן המון, אני נחרדת ממנו לגמרי, מדמיינת איך בשניה הוא מגיע אלי עם הרגליים האינוספיות האלה ולפעמים מפחדת להיכנס למטבח אם הוא על הקיר למעלה. בתחום הזה אני דוגלת במה שלא ידוע לא פוגע, ופשוט מעדיפה שהיא לא תדווח לי על כל זבוב.

אוי, כאן כל עונת מעבר יש מכה של ההליקופטרים

הזוועתיים האלה. והכי אני שונאת שאומרים לי "הם לא עוקצים" כאילו זה מה שהטריד אותי. שונאת שונאת שונאת אותם. באמת שאיתם הכי קשה לי כי הם ממש מתעלקים על הנשמה.

ואגב הכי הכי אני נהנית לראות את החתולים

תופסים אותם. סוג של נקמה קטנה, למרות שלא עשו לי כלום. היה איזה יום ששכחנו את האור בחוץ והדלת של הבית היתה פשוט מכוסה בכאלה. עעעע שונאת אותם!

juspan

New member
אנחנו מדברות על אותו יצור

או שאת מדברת על שפיריות?

לא, לא, בדיוק על אותו יצור

שפיריות גם יש פה, הן לא מטרידות אותי וגם לא נכנסות הביתה. זה הטיפולה האיומים האלה שאני מתעבת. לא ראיתי אותם בחיים עד שהגענו לפה, אבל פה כל אביב וכל סתיו זאת מכה ממש. במיוחד באביב האחרון כשלא היה חתול בתוך הבית.

למעלה