בן, היכן אתה?

MsPiggy

New member
בן, היכן אתה?

אני משאירה לו הודעת תודה יום אחרי המגן שלי ועד שהוא יכנס לפורום היא כבר בטח תעבור לדף הבא והוא לא יראה אותה!!!!!
אולי אני פשוט צריכה לשלוח לו תודה דרך המסרים בתפוז? אני לא יודעת מה לעשות.. טוב - סקר חדש - לשלוח לבן מסר בתפוז או לא לשלוח לו מסר בתפוז? אתם מחליטים! הצביעו עכשיו...

אינקה

New member
../images/Emo20.gif סופו של כל מורה

להעלם יום אחד בקשב השלישי ולהשאיר תלמידים / עמיתים מתגעגעים...

deep ocean

New member
ברור שלשלוח במסרים!

הודעה כזאת אמורה להיות במסרים, ולא בפורום... הרי זאת הודעה תודה אישית אליו. למה לשים את זה בפורום?

MsPiggy

New member
אוי בסדר....

אני אשלח לו מסר, וזה היה גם דיווח לכולם על המגן במתמטיקה שלי... טוב, הידיים שלי רועדוצ, אבל אני אעשה את זה... אני אשלח לו מסר... מגיע לו אחרי הכל

MsPiggy

New member
אף פעם לא שלחתי מסר בתפוז למישהו

אחר... ועכשיו אני שולחת אחד לבן בפעם הראשונה.... אני מתרגשת! מה אני אכתוב? צריך לא לעשות את זה ארוך מדי כי אז הוא יתעיף והוא לא יקרא את הכל, לעשות זה ברור ולדאוג שאני לא אחזור על עצמי... זה הכל מהתרגשות
אבל בסוף שלחתי את המסר אני מקווה שהוא יקרא אותו ושהוא לא נעלם לאיזה קשב שלישי או משהו...

MsPiggy

New member
כבר שבוע שהוא לא כותב כאן!

אני דואגת.... איפה הוא?! אולי יש לו בעיות במחשב...

deep ocean

New member
המממממ

אני תמיד בעד לפנות אל הבן אדם ישירות, במקום לשלוח לו ד"שים דרך אחרים, או לכתוב לו בפורום, אבל זאת רק דעתי האישית
הרי אם אנו ב-א-מ-ת מתעניינים בשלומו של אדם כלשהו, הכי הגיוני לפנות אליו ישירות, ולא בעקיפין. לא? בנוסף, אף אחד לא מחוייב לכתוב כאן באופן קבוע, וטוב שכך!

MsPiggy

New member
איך אני פונה אליו באופן ישיר?

שלחתי לו מסר בתפוז, אבל אם הוא לא מתחבר, איך הוא יראה אותו????????

deep ocean

New member
אם שלחת לו מסר, זה אחלה

הוא יראה את המסר כאשר הוא יכנס לתיבת המסרים שלו...

שום בעיות בשום מחשב. ../images/Emo13.gif

להיפך, אני מבצע רה-אורגניזציה כללית בעצמי, בחפציי, במחשבִי ובמחשבותי...

למעלה