בן הזוג שלי השתגע

בן הזוג שלי השתגע

הוא אוהב סקס, ונראה לי שזה מכריע את הכף אם אני נותנת לו אז אני אוהבת אותו, ואם לא, אז הוא עוזב, כועס, ואת לא אוהבת אותי. ונגמר. וזה מה שקרה היום. הכל בגלל חוסר הבנה. וזה קרה פעם שנפרדנו. איך להתייחס לזה? הנבוכה

"הנותנת" בסקס

די שתטעני שאת "נותנת" כדי שאומר שהסקס שלך הוא אולי במעט שונה מ-בובת אירוס, היכנסי למיטה במלוא עוזך, לוקחת ונלקחת, פאסיבית ואקטיבית, וכן הלאה, לכל אלה מכנה משותף אחד גדול- את לא עושה טובה לאיש, את לא "נותנת" את משתתפת באחד המשחקים היפים שיש לבעלי החיים, ואם את לא משתתפת אלא ברמה של "נותנת", משמעו את במגרש המשחקים של "כאילו" בזוגיות. ולעצם שאלתך? אכן, כאשר בן הזוג מסרב לשחק במשחקי הזוגיות השונים, הרי בכך הוא כמו אומר שהוא חדל לשחק במשחק. זה נכון, זה נורמאלי. איך להתייחס לזה? לא יודע אלא רק זאת- לא רוצה אותך? לא צריך. כך תנהגי, רק אל תהיי כ-"כלי ביד היוצר". בהצלחה

adam33

New member
קשר לקוי

הבעיה היא זוגית בעלך לא מתקשר איתך אלא במיטה ואת אוכלת את זה כי את רוצה לרצות אותו אבל תעצרי רגע תבדקי את הזוגיות שלכם האם הוא מפרגן אוהב מפנק ומתפקד כחבר גם? או שבעצם הוא מפנק רק כשהוא צריך אותך במיטה אל תתרגשי מזה שהוא מסובב את הגב אלייך אם את לא נותנת לו ברגע שכזה תבהירי לו שאת רוצה יותר את רוצה לדבר איתו באמצע עבודה על החלטות שמגיעות אלייך ואת לא רוצה לחכות רק כשתהיו במיטה רגע לפני סקס לאהוב משמע לכבד ולתת ואין אהבה ונתינה ללא גם קבלה מהצד השני אז את מרגישה שבעצם הוא לא נותן אלא רק אמור לקבל ממך תגידי לו.. ותגידי לו שאת גם אוהבת סקס ורוצה להיות בראש שלו לא פעם רק שאת חושבת שיש זמן גם לחברות ואת זה הוא לא נותן לך כלל.. בהצלחה

s h o o s h a

New member
איך להתייחס?

ישמע אולי מעט באנאלי אבל אני לא מבינה איך אפשר "לעשות סקס" עם מישהו שאוהבים. עושים אהבה עם בן/בת זוג אהוב. לא נותנים ולא לוקחים במעשה האהבה דבר. מעשה האהבה אינו תלוי בדבר ואינו מותנה בדבר. הרי משום כך קיבל את השם "מעשה אהבה" וזו אולי הסיבה שאת פחות מעונינת בקשר אינטימי איתו. כי אצלו הכל "מכני" ונטול רגש. אז אם זו הסיבה שהחליט לעזוב, אולי מוטב כך. ואני יכולה לנחש שגם בתחומים אחרים הוא נוהג באותה דרך(??) חשבי לעצמך מה את רוצה ומה את מבקשת מקשר שיהיה לך ומה תתני תמורתו. תבקשי ותתני תמורת הקשר כאמור, לאהבה אין מחירים, אין תנאים מוקדמים והיא אינה תלויה בדבר. בדיוק כמו בפרסומת שמתנוססת בחוצות ערים בימים אלו : באהבה אוהבים בהצלחה

זהו זה שושה אמרת את דברך

כי אצלו הכל מכני ונטול רגש שושה אהבתי את אשר כתבת ואם אפשר אשמח להשתמש בזה על מערכת היחסים המזוויעה שאני עברתי עם אילן ומסכת ההיתעללויות שעברתי איתו ולסכם את זה במשפט שאת כתבת "כי אצלו הכל מכני ונטול רגש" הצלחת לעזור לי ולסכם את העניין בכך למרות שעברו רק 5 חודשים הצלקות והעלבונות ממנו עדין נשארו

seeyou

New member
הוא אוהב סקס?../images/Emo54.gif

רוב הגברים אוהבים יחסי מין זמינים.. לא כולם גם עושים מה שאוהבים. אם הוא לא דומה לגיסי(כול יום!)...אז תנסי את ליזום מין אחרי שהוא קיבל את המנה שלו...אפילו פעמיים ביום זה קשה,אולי לא נעים לך,אבל תשתדלי לספק את רצונו מעל ומעבר... אחרי שבוע אני מניח שהוא ירים ידיים!

../images/Emo19.gifהוא בן 56

עוד מעט עוד שנה +. והוא לא שבע. כשהוא רואה אותי אז זה יכול להיות פעמיים ביום. . ואם יש סירוב מצידי, שלא נראה לו ממש מוצדק אז הוא כועס. הוא כעס הפעם והלך. נראה שהלך לגמרי... אחרי שנפרדנו פעם זה בכלל לא נעים. לא רוצה ולא מעוניינת לרדוף אחריו למרות שלמרות הכל אני רוצה את הקשר הזה. למרות כל הבעיות שלו. זה קשר הכי הכי חזק שהיה לי אי פעם.
ה נ ב ו כ ה

seeyou

New member
אם כך ,הוא דומה לגיסי...

כך הוא כבש את ליבה מה שהיא לא ידע על מין בגיל צעיר למדה בגיל מבוגר יותר... אם כול כך אוהבת את הקשר הזה אז סימן שאין לך ברירה!! בחיים חייבים להתפשר!

רק שאצלי זה הפוך

יש דברים שעדיין הוא לא יודע ואני צריכה להסביר לו וללמד אותו על מיניות האישה וכדומה. ולפעמים הוא לא יודע ולא רוצה להבין ולדעת. חוץ ממה שכואב לו לא מעניין אותו שוםדבר. האם זה ככה צריך להיות אצל הגברים?

seeyou

New member
ללמד אותו על מיניות האישה ?../images/Emo54.gif

הרי הוא בן 56!!!!!!! לא כול הגברים יודעים או רוצים לדעת על מיניות האישה (לצערי)! אם הוא הצליח עם בחורה בת 36 בלי לימודים מיוחדים על אומנות האהבה,אני מניח שהוא לא ירצה לדעת! מספיק לו מה שיש לו על מנת להשכיב אפילו בחורות צעירות או מלומדות! נ.ב: שרתתי פעם עם אדם מבוגר,נהג...לא מאמין שגמר אפילו 7 שנים.. בנוסף היה גס ובור,שחצן... אבל היה לו הצלחה גדולה במיוחד עם נשים בעלות השכלה גבוה...עו"ד,רופה... פעם שאלתי אותו איציק מה אתה מדבר עם הנשים האלו... הוא הביט אלי ושאל מי בכלל מדבר הן רוצות רק זיין ולא פילוסופיה!

s h o o s h a

New member
קשר מותנה

כפי שכתבתי לך כבר קודם, אהבה אינה תלויה בדבר ואינה מותנית בדבר. מה שאת מוסיפה ומפרטת עכשיו רק מחזק את האמירה שלי ו"מוכיח" (לי, לפחות) כי הקשר ביניכם אינו קשר של אהבה אלא קשר מיני נטו. כשיש מין - יש קשר כשאין מין - לא צריך, אמצא במקום אחר. אז אולי מוטב לך שהוא הלך. תתגברי על כאב הפרדה (ולא עושה לי רושם שהכאב יהיה גדול מידי - "לא רוצה ולא מעוניינת לרדוף אחריו") תמצאי לך בן זוג שיאהב אותך תמיד. שיאהב אותך בזכות מי ומה שאת שיאהב אותך, שיאהב להיות אתך, שיאהב לא רק כשאת "נותנת" לו.

למעלה