בן הזוג מפחיד אותי

בן הזוג מפחיד אותי

אני ובן זוגי ביחד קצת פחות משנה.. יש כמה דברים באופי שלו שנורא הפחידו אותי עד עתה.. תבע המון אנשים על דקויות, מתנהג לעיתים באופן לא ברור.. לפני זמן מה שוחחנו מעט והוא סיפר לי על איזה סיפור בעברו עם בחורה אחרת. יש לציין שהבחורה ממש רימתה אותו.. ההתנהגות שלו כלפיה הפחידה אותי עד לשדי עצמותיי. התנהגות ברוטלית, ממש עד כדי כמעט אלימות. יש לו המון אהבה והערכה כלפיי אך אני חוששת נורא שמה יקרה אם אני אחרוג מהמקובל? אני יעשה טעות ?

במסגרת עבודתי הכרתי בחור, ממש מקסים. הוא מחזר אחרי מאוד ואני נענית לחיזוריו באופן כזה שעל פניו מוציא אותי לא בוגדנית אך עדיין לא פוסלת באופן ישיר. כי אני נהנית מזה. תהרגו אותי. הבחור מהעבודה יודע על בן זוגי ולכן אני לא חוששת ומתייחסת לדבר כאל משחק של בני נוער.

אני מלכתוב את הדברים מזיעה כולי והדופק שלי עולה עולה. יכול להיות שמה שאני עושה הוא נורא מאוד? ואני לא יודעת? יכול להיות שגם אליי הוא יתייחס ככה כמו לבחורה ההיא בבוא היום כשאהבה והערכה תרד במעט? האם כל חיי יהיו בחשש קטן שמא אאכזב אותו או שמא לא אעמוד בציפיות?

אני אוהבת אותו ומתחבטת עם עצמי מה עליי לעשות. אין לי עם מי לדבר ואני מרגישה ממש אבודה.
תודה

מריוס זכריה

Member
מנהל
את מפחדת ובצדק

מה שהוא עשה עד עכשיו לאחרים, בוודאות יתהפך עליך, אם לא עכשיו, אז אחר כך.

ואני גם מבטיח לך שכשזה יתהפך עליך, זה יהיה עוד יותר גרוע וטוטאלי.

ההצעה שלי היא להתרחק מבן זוגך הנוכחי כמה שיותר מהר, כי זה ממש עניין של פיקוח נפש. אם אתם לא נשואים וזה רק קשר של חברים, תיפרדי. אם אתם נשואים, קצת יותר מסובך, אבל בשורה התחתונה, אותה המלצה. ובטח ובטח לא להיכנס עכשיו להריון.

ואחרון חביב, לקחת את עצמך לטיפול פרטני כדי לבחון את המצב לעומק, לקבל הדרכה ותמיכה.

המצב ממש מסוכן ולא פשוט, בלי שום קשר לבחור השני. הבחור השני הוא הבעיה הקטנה שבקטנות, ביחס לבעיה האמיתית - בן זוגך שלך.

(זה עד כדי כך מסוכן שגם אני עצמי כרגע פוחד לפרסם את הפוסט הזה!!!)

..

השאלה היא אם הדבר קרה מלפני יותר מ5 שנים וקרה בגלל דבר קיצוני- בגידה האם זה לדעתך עדיין כך?

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא כך תיארת את הדברים

אצטט את דברייך:

- בן הזוג מפחיד אותי
- יש כמה דברים באופי שלו שנורא הפחידו אותי עד עתה
- תבע המון אנשים על דקויות, מתנהג לעיתים באופן לא ברור
- ההתנהגות שלו כלפיה הפחידה אותי עד לשדי עצמותיי. התנהגות ברוטלית, ממש עד כדי כמעט אלימות

לי זה נשמע יותר מארוע חד פעמי. אני רואה פה דפוס ברור של סכנה. הבטן שלך אומרת אותו דבר. עם אנשים מסוכנים, העיקרון הכי בסיסי הוא להקשיב טוב טוב לבטן ולא להרדים אותה בסיפורי אגדות.

אבל אלו הם חייך, ושיקול הדעת הוא שלך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא הבינותי את כוונת המשורר (המבקר)

אתה כותב בסארקאזם? אם כן, לא ברור לי על מה.
אתה כותב כפשוטו? אם כך, ברור שכתבתי על הסכנה שלו - זה לא ברור?
בקיצור, לא הבתי למה "צנח לו זלזל" ואיפה ולמה.

הכל ברור

חייכתי למקרא סיגנונך.
כתבת לה את דעתך, ועטית עליך את סיגנון הכתיבה שלה וזה שיעשע אותי

אייבורי

New member
נו בחייך

יש מחזר חדש ועכשיו את מוצאת דפקטים בקיים

העיקר שיש צידוק להתנהגות הלא הולמת שלך.

לדעתי, תפרדי ממנו כמו אדם ישר והגון.

סטנגה Joe

New member
לא ברור

אם את אוהבת את הבחור שלך ורוצה להיות איתו או שאת משותקת מפחד ממנו.
דווקא בהתעסקות עם הבחור מהעבודה יש אמירה.
אולי מקומך לא עם הבחור ה - "מפחיד" ....

niva99

New member
תסמכי על תחושות הבטן שלך

אם הוא מרגיש לך כבן זוג מסוכן (ונהג כך עם אחרת) מה הסיבה שאתך יהיה שונה?

seeyou

New member
ההתנהגות שלו כלפיה הפחידה אותי עד לשדי עצמותי

צץ לי רעיון

בחיפוש עבודה נדרשים "המלצות" אפילו מבית הספר לא רק ממקוות עבודה קודם

מדוע בימינו בתחום ה"בינו לבינה" לא מבררים
את עברו (כולל המלצות) של בן/בת זוג העתידי לתפקיד "חשוב" כמו שותף לחיים ולא רק לכוס קפה

יוסי

misty10

New member
האמת היא...

שהייתי בסיטואציה די דומה...
בעיקר לגבי אופן ההתנהגות שלו לדברים שאחרים עשו לו...
מה שהוא עשה זה אפילו יותר מוזר הוא היה אוסף חומר על אנשים (כן... מקליט, מצלם... ממש ככה)...
כדי שבבוא הזמן יוכל להוכיח...
כשהוא אמר לי שהוא רוצה מצלמות בבית... אמרתי לו : ברור... וביי...
אני לא הייתי יוצאת טוב בשום צורה... ותמיד הייתי צריכה לבקש סליחה...
החזרת אותי לשם...
לא הייתי נשארת במקום כזה... תברחי כל עוד נפשך בך... (דעתי האישית על סמך נסיוני האישי... תעשי עם זה מה שאת רוצה)

נוסעת27

New member
מטריד מאוד

אם הוא נהג באלימות בבחורה, וממש לא מעניין לי את העכוז אם בגדה בו או קיללה אותו או ווטאבר, יש כאן בעיה גדולה מאוד מאוד. זה אומר שאין לו קו אדום בכל הקשור לאלימות נגד נשים ובכלל. את באמת רוצה לחיות בתחושת פחד תמידית בזוגיות שלך? כמו שאמרת בעצמך, מה אם יום אחד את תטעי? את באמת רוצה להישאר ולגלות? את מפלרטטת פלירטוט לא מאוד מזיק עם מישהו ואת רועדת מפחד, לא מתוך אשמה או נאמנות אלא פחד אמיתי מבן זוגך ומתגובתו העלולה להיות אלימה. תפני לטיפול דחוף יקירתי ותעשי בדק בית מה מושך אותך מלכתחילה למישהו שאת כל כך מפחדת ממנו. זוגיות אמורה להעניק יציבות וביטחון. תעזבי אותו ויפה שעה אחת קודם.

למעלה